98

Анонимен

преди 13 години

Яворчо когато дойдеш във Враца си вземи пешкир - зада се подсушаваш -от заплюване

97

Бай Колю

преди 13 години

77-ми,Много си прав, само с едно изключение!Правителството трябва не да продължава да сее простотия и корупция, ами да си ходи колокото си може по скоро! Точно те са върховната еманация на тази ***, на тези, които не стават за нищо и само заливат с простоия, селяния, гьонсуратлък,неграмотност и некадърност милата ни Родина! Затова, трябва най после да си поулчат заслуженото!

96

Анонимен

преди 13 години

Пич, ти или изобщо не си в час, или си явно преднамерен. Сделките се декларират по данъчна оценка и така фигурират, нищо че нямат корелация с реалната цена. Това е част от сивата икономика, да не се платят такси и данъци, но това е друга тема.

95

ДО 63

преди 13 години

АБЕ ПО СКОРО СА ПРЕДСМЪРТНИТЕ ПИСЪЦИ НА ЦВЪЦКО ЦВЕТАНОВ.

94

Анонимен

преди 13 години

Мислих го за умен тоз хубосник . :)))) Па той тръгнал да пере пари през пенсиии хахаххах

93

ssd

преди 13 години

Честен политик?Кажете един поне

92

Анонимен

преди 13 години

Колко много неадекватни коментара от Беспари простари !Пак друг им е виновен за това,че са се оляли и крадналиДа ама Гоце и компания били взели повече от тяхБедния български народ изнемогва те трупали имотиМойте родители бяха с по големи пенсии от на цецко тъста и тъщата по това време и аз им давах пари да оцелеятТихо, че ако ме чуят, че съм крал от червените пари от куфарчетата дет ни ги ряздаде Лукавия, ще дойдат да ме приберат!

91

Анонимен

преди 13 години

Спокойно, това е заради новината, че внасят обвинителния акт срещу Трактора. Когато го пуснаха от ареста дойдоха флашките, когато го освободиха - бомбата пред "Галерия", сега ново обвинение - и веднага нова партенка. Сценарият е очевиден, но вече никой не се връзва.

90

чичо

преди 13 години

Нима това са журналисти?Пълно падение - платени драскачи на Трактора. Колкото и да се напъват личи им и синьото и червено, а Трактора е отвратителна муцуна,която ще си получи своето...

89

MP42

преди 13 години

Всичко е много хубаво..Имали тъста и тъщата,дали.Всички така правят,като не могат да си докажат средствата.Все родителите на съпругата дават,досега не съм срещала свекър и свекърва да са давали..Поне на хората да им бяха добавили и по един трудов договор със задна дата за да си докарат доходите които са дарили..

88

Анонимен

преди 13 години

Добре бе, защо точно със Цветанов са се захванали, защо не с някой друг? Май нещо пречи с действията си... толкова е видно :))

87

Анонимен

преди 13 години

Помощ!!!!Кой ми *** в гащите????

86

Анонимен

преди 13 години

шЪ дам аз пари на тъщата - това не е истина

85

Анонимен

преди 13 години

Heide sega da proverim finansovoto sastojanie na tastovete na Maslarova, na Parvanov, na Kuneva, na Dogan, na Rumen Petkov,na brata na Sergei, na bashtata na Ilija Pavlov....nali vsichki te sa bedni balgarski pensioneri----togava vsichki shte mlaknat !!!!Skoro vsichki chervanei kufarcheta i okradeni evropeiski fondove da si predstavjat finansovoto pologenie ..I TOGAVA SHTE NASTAPI TISHINA !!!!!

84

Боян

преди 13 години

Патрашкова като знае всичко предварително, да взема да я питам за числата от тотото за следващия тираж.

83

КОКО

преди 13 години

Държавата с много трудности си пробива нов път и хората, които работят за нея са правителството на Бойко Борисов.Не са професионални крадци т-е- политици, които крадат вече 20 години държавата, а са под обстрел. Има много кадърни между тях. Костов за съжаление не може да впише като съюзник, защото е много алчен, но гледа да не губи имунитета, за да не го подгнат на съд!Доган е хитрец като Цар Симо,да не говорим за Гоце и гоцевистите.Какво искаме да е нормално, след като престъпник като Трактора иска да става президент?Държавата е такава, каквото е населението-хората правят държавата.По-трудно е да работиш, а лесно е да намираш кусури и да търсиш кражбите.... те са на привършване,както и българите са на изчезване.Ще останат тук ***, турци, патрашки,трактори и дачковци.Анатема!

82

HAHA

преди 13 години

vijte go kakvi golemi ushi ima ;) choveka e roden da podslushva !! :D

81

Преминаващ

преди 13 години

Айде сега разделете 150000 лева на 5 години и после на 2 човека и след това на 12 месеца и да видим колко пари се получават!

80

Анонимен

преди 13 години

Вацлав Хавел - "Винаги си струва да се казва истината" - ОЩЕ ПОВЕЧЕ , ЧЕ СТАВА ДУМА ЗА ВИШ ДЪРЖАВЕН ЧИНОВНИК. НАРИЧАМ ГО ЧИНОВНИК, ЗАЩОТО ЗА СЪЖАЛЕНИЕ НЕ Е СПЕЦИАЛИСТ В РАБОТАТА , КОЯТО ВЪРШИ.

79

Да бе да:)

преди 13 години

Ама вие какво:)))Да не вяевам на ГЕРБ,да вяевам на яне,патрашкова и дачков ли?:))))Да бе да.само ГЕРБ