78

О С Т А В К А !!!!

преди 13 години

Разбрахме ! С две думи : "Станишев е виновен !" ... :)На мен ми омръзна от постоянните оправдания на този некадърник, а на вас ?

77

Реалист

преди 13 години

Работата е там, че и да не платите за Беляне пак няма да повишите доходите :)

76

Dedo Ivan

преди 13 години

Ами не ги плащай, бате! Обеща го, преди да избереме ГЕРБ да оправя бакиите на шведската тройка. Ако си пич-дръж на думата си! Иначе минаваш в отбора на ***, редом до Сергей, Яне, Владо Кузов,крадлив Дедо и прочие ***! Избори идат-нема как отново да ни преметнеш! *** се стягат отново да ни яхят, жална ни майка!!!!

75

Товариш Путин

преди 13 години

Путин не се е съгласил да плаща втори път "комисионна" :) Казал е на Бойко да си търси парите от Първанов и СерГейзера. Затова и ББ се сети, че НАИСТИНА е *** фалирала държава да участва в проект с евентуална далечна переспектива за възвращаемост !

74

Чукундур

преди 13 години

norm Бойко казва "АЗ" и понеже той е беден, парите които ТОЙ трябва да даде могат да дойдат от жена му. А тя както знаете продаде СиБанкя за една хубава цифричка и не е като да няма парички.

73

Ivan

преди 13 години

Triabva ne samo za otkrivane a i za zakrivane da se reje LENTA! ;-)

72

ха-ха-ха

преди 13 години

И с Белене и без Белене щом се чака Тиквата да повишава доходи забравете :)))) Странно тоя как мисли да ги повишава :)))) Като рита топка, като реше лентички или като как? Да раздаде откраднатото от него и Цеци - имам големи съмниния :))))

71

Ivan

преди 13 години

Triabva ne samo za otkrivane a i zakrivane da reje LENTA! ;-))

70

mind twist

преди 13 години

*** с даскачите си по форумте няма да развиете народа. Само за власт ламтите.

69

norm ДО Чукундур

преди 13 години

Къде е логиката Цветелина,която няма нищо общо с проекта,да даде половин милиард,а не Гоце,който е много по-вътре в нещата и е надробил кашата,а и е повече от сигурно,че ги има.

68

Гуньо

преди 13 години

Боко само гледа отде да вземе по-голям рушвет за проекта.А истината е, че няма никакво значение дали ще има Белене или не. Българите никога няма да спечелят от проекта; ще печели дълги години някоя американска или руска компания; някой друг продажен политик, и тук-там жълти стотинки за подизпълнители. Ще печелят разбира се, и еон, чез и евн.А накрая обикновените хора ще плащат скъпо и прескъпо.В моята сметка пише - 160 лв ток (консумация), със зелени енергии и пренос... 380 лв. Яко, нали?

67

исс

преди 13 години

Бойко тиквата преследва американските интереси. Той е една марионетка. Хвърля прах в очите на хората и се прави колко е загрежен за народа.

66

Анонимен

преди 13 години

Зъбчо много си тъпичак. Белене е не само не е материално остаряла ами е доста напред пред западните аналози. Само факта, че ресурса на оборудването е 60 г, а на западните аналогични проекти 40 години трябва да ти говори нещо. Когато не разбираш не се обаждай. Започваш да приличаш на премиера така.

65

БившКоренякСофиянец

преди 13 години

Тиква зелена, от БКП родена!Тоя има ли си понятие от Икономика или само с контрабанда се занимава?!Бойко, Тикво, МАРШ! Вън! МАРШ! Чиба!От тоя и Станишев е по-свестен!

64

Чукундур

преди 13 години

Д1 Той е Лъчо - mind twist-а!

63

БГ тъпа магарица

преди 13 години

*** народ,некадърни и хитри управници го командват!!!Само ревем в сайтовете и полза - никаква!

62

Тиква-мафиот

преди 13 години

Ако платя за Белене-що ще крадя??? Моя цветелинка с какво ще изскупи държавата?

61

БАЙ ГАНЮ

преди 13 години

Я не се правете на света Мария . Бойко може да си позволи всичко защото единствен той до сега работи за България. Всички *** тук във форума могат да си подкрепят крадливите политици които имаха възможност да покажат че поне малко мислеха за България но уви всички мислеха как да се нагушат. Сега не можете да преглътнете че Бойко ви превъзхожда по всичко и най-вече по патриотизъм!

60

Д1

преди 13 години

До mind twist Калина Илиева ти ли си ?

59

4321

преди 13 години

бочко се обърка! станишката беше договорил некви кинти с руснаците и даже беше докарал германски инвеститори, боцко, поне е умен и трайчо поне е разбирач ги изгониха. сега боцето реве, той не е спрял да реве от две години де. боцко, ревльото