55

до 37

преди 13 години

Не лъжи, нарочно или от незнание. Кльона се премахна по времето на Костов. Що приказки се изписаха и изприказваха срещу комунистите, които го издигнали. През 2000 г. ходихме в с. Кестен, след Триград и кльона вече го нямаше.

54

Ivan

преди 13 години

do 54Naistina takava stena trqbva da ima ama i nqkolko katapulta.Ta kato se hvane nqkoi islqmist sys katapulta da byde izstrelvan obratno v Turciq.Za predpo4itane e dalekoboinostta na katapulta da e okolo 1 km

53

hhah

преди 13 години

какво са недоволни ? те като си минават през КПП-тата каквъм им е проблема,че има ограда ? :) трябва и вишки да има с граничари и да стрелят !!!

52

trezvomisle6t

преди 13 години

Koga li 6te pro4etem novinata:"BULGARIA NASTOQVA TURCIQ DA I PLATI 10-TE MILIARDA DOLARA KOITO I DYLJI" I za6to Boko nito vednyj ne spomena za tova ne6to?! Pliuq na tiq strahlivi i prodajni politici. Strah gi e da ne si razvalqt Rahatlyka

51

брик ин дъ уол

преди 13 години

Трябва да има ограда,и то не телена ограда!Телената ограда да я направят-като първа стъпка, защото е най-бързо да се построи.После да се издигнаг 5 метрови стоманобетонни стени,-3 реда стени, по средата воден ров, а при втората стена -минно поле, да има набльодателнни кули.Да се поставят високоговорители по стената,от които да се пускат по 24 часа църковнославянски песнопения и български патриотични песни.Свещенници да отслужават православни служби,и службата да се излъчва по висогоговорителите!

50

П

преди 13 години

Ограда имаше и то доста ефективна а тези който я разрушиха сега да платят това което разрушиха.Българският народ не трябва да дава нито лев за нова ограда Петър Стоянов Желю Желев и демократите " около тях да я възтановят за тяхнасметка а не да ми получават Президентски пенсий на гърба на народа

49

Бисер Граничаров

преди 13 години

Абсолютно подкрепям слагането на бетон и бодлива тел че и електричество да пуснат . От тази граница не само тероризъм идва идват и емигранти че и наркотици . Турското правителство по всякакъв начин насажда у народът си идеята за връщане на ОСМАНСКАТА ИМПЕРИЯ и завладяването на балканите , ЕВРОПА и ако може и светът . Тяхната агресия трябва да бъде спрян апетитът им докато в Ердуган не се е вселил духът на Хитлер , Сталин или Садам . Което се вижда с просто око

48

maxdevil

преди 13 години

"Евала бе патриот "

47

Петьо-Еврей

преди 13 години

турците в никакъв случай не трябва да ги приемат в европеиския съюс това ако стане ще започне началото на края на европеиската култура и на Българската също. и всички хора на които не им е безразлично трябва да не допуснат това да се случи.

46

Салахадин

преди 13 години

Бе ***,издигайте и вие бе?Някой да ви е спрял?Тъкмо ще пресечете нелегалната емиграция от България към Турция:)Аз лично нямам нищо против и да не чувам и да не ви виждам повече вас:)Отговорете с ответни мерки.Дигнете и вие.М-у другото м-у вашето хленчене и *** такова тука, не виждам разлика.Само искате и само ревете.Ама стане ли въпрос за пари и дълг, не казвате и дума!!С вашите орди 13 век ни ги докарахте ама и като тях сте станали.Разлика няма!!!

45

Анонимен

преди 13 години

"Европейският съюз прокарва линия по турската граница, линия между християнството и исляма. Това не може да се приеме толкова леко", изтъква политологът. А ТУРСКОТО "ПРИСЪСТВИЕ" 5 ВЕКА ЛЕКО ЛИ ТРЯБВА ДА СЕ ПРИЕМА?

44

Ананас

преди 13 години

Ха-ха-ха! Имам човек в "Шапното", няма никакъв шап! Така ще имаме коз при следващото чукане на вратата на Шенген!*** Шенген...

43

Анонимен

преди 13 години

Кльонът е на около 2 километра дълбочина-това означава 2 километра по 150 км граница-300 кв километра Българска земя да бъда недостъпна и за българите поради загражденията- българска суверенна земя. Затова оградата трябва да е по самата гранична бразда, а не навътре в Българска територия

42

турчин=наглец

преди 13 години

Егаси наглеците! Вместо да вземат мерки с шапа и нелегалните те почнали да реват ,че някой ги дискриминира религиозно . Гнусно племенце , ей , нагло , тъпо и упорито.

41

сергеи атанасов

преди 13 години

и аз съм служил на застава номер 6-"БОБИНА"-И Е ВЯРНО ЧЕ ТОГАВА-1977-79 год загражденията бяха много яки

40

Мохамед

преди 13 години

ВНИМАНИЕ!!!! Незабавни, бързи и безкомпромистни мерки трябва да се вземат от страна на ЕС и най вече от България!!! Трябва да се спре с инвазията на мюсулманите-турци-фундаменталисти-талибани в Европа!!! Стени, минни полета, танкове, заглущаваши устройства,бодлива тел,ровове с вода и ток по тях ивойска по границата ни с Турция!!! Никакви визи и иземване на паспортите с двойно гражданство...превантивни мерки..!!!

39

Pin

преди 13 години

Турците са "мексиканците" на Европейския съюз !

38

Анонимен

преди 13 години

Ако трябва и китайска стена ще вдигнем!!!

37

Гошо Тъпото

преди 13 години

Кльона беше занемарен и съсипан през годините на царско-турското правителство и след...това продължи,при Сергея и Бея.Ясно защо,чуждите агенти и провокатори на държавата бяха в...правителството.Не само кльонаще се ...възстанови,предстоят да се възстановят и други елементи на съсипанатани...държавност,защото ЕС е съюз на сериозни държави,които ще ни помогнат за това.

36

nqkoi

преди 13 години

FESOVETE DA SI GLEDAT RABOTATA