139

някой

преди 13 години

определено не си прав!преди около три години се регнахме случайно с една дама и още не можем да се разделим!даже и разтоянията не ни стряскат ..........нета е велика работа само да знаеш какво да напишеш в търсачката!

138

Who cares

преди 13 години

Верно съм лудо, щото знам, че не всичко, което лети се яде! :)Звучиш като хората, които веднага гледат в чуждата градинка и се успокояват, че в тяхната е маааааааааалко по-добре.Е, аз предпочитам да си говорим истината, за да се оправим и за да се разбере, кое е правилно и кое не е.Ако семейството ти е свясно - поздравления. Това може само да ме радва. Но едно семейство дискотека не прави.А сега, пожелавам на теб и на woman лека и спокойна вечер, а за утре - усмихнат ден

137

за 177

преди 13 години

Какво е казал малака няма значение...........да си гледат тях си 38% са готови да емигрират незабавно, тук и по виденово не беше така...........а там им резнаха малко парите и от патроити са готови да стана т емигранти

136

dynamo

преди 13 години

Не знам какво е казал - но дано някой го осъди, защото определено има нужда най-накрая един *** сипещ обиди и облечен във власт ДА БЪДЕ ОСЪДЕН за това!!! И -> ТОЯ НЕ Е ПРОФЕСОР!!! Тоя е едно ченге, без грам багаж имащ наглостта и безочието, да се титулова историк и археолог, а всъщност е един доносник и шпионин с титли за прикритие!

135

Шоп

преди 13 години

Нека дойде да каже нещо за моите жени - майка, съпруга и дъщери и да му избия изкуствените зъби, а на вас като ви харесва, нека ви плюе във физиономиите и се радвайте и викайте за още. Лудото Ху Кеърс знае, че който е роден да пълзи, нема да литне. В Русия има доста по-голям процент пропаднали жени отколкото в БГ, това е истината. Ако искате да видите вярващи жени, идете в неделя сутрин на църква, защото тези, за които говори червения пишман-историк са обикновени туристки, джъст песинг бай.

134

Анонимен

преди 13 години

Такааааа,Та в тази връзка.На мой приятел жена му си намерила гадже в Гърция.И знаете ли какво и казал гръка?Ааа,ама в бг жените са *** а мъжетебандити.Дали се е объркал??Не ми се вярва.

133

Who cares

преди 13 години

Ох, woman, казах го, за да подчертая, че влизаш на свято място. Домът е свято място. Дори атеист като мен изпитва уважение към вярата на другите хора. Изпитва уважение към порядките и традициите.

132

Yes HE can!

преди 13 години

Аз не мога да разбера хем искате да разбирате кво ви говорят умните хора ,а когато ТЕ се принизят на вашето ниво и почнат да ви обясняват на вашият език нещата ВИЕ се обиждате и се правите на ощипани моми . Такова ни е образованието, такъв ни е езика на такъв език и учените започнаха да се обясняват за да ги разберат ВСИЧКИ .

131

браво наборе

преди 13 години

както казват хората хубавия кон и под скъсания чул си личи!има жени които раздърпани и по анцунг те събарят на земята,даже без грим и парфюм.......

130

Who cares

преди 13 години

woman, мен са ме учили, че по дрехите те посрещат, а по акъла - изпращат.Не можеш да влезеш в дома на Господ само по прашки. Като имаш акъл, няма да се облечеш само по прашки. Умните хора оформят света около себе си с вкус. Това включва и гардероба им. Една къса пола не е престъпление. Полата-колан обаче е безвкусица. Както е и това да се надупиш, за да ти се видят прашките. Някой неща просто не се правят. Трябва да имаш възпитание. Ако имаш възпитание, няма да се носиш по сутиен в църква

129

за 167

преди 13 години

Съгласен - това е мъжки свят и жените печелят, акто манипулират мъжете. Само не разбирам откъде толкова луди мъже да подаряват коли на разни спермоядки ? Те биха се'' отдали'' и за много по-малко :))

128

man

преди 13 години

Ха, ха, ха!!! По-голяма глупост не съм чувал. Момиче, повечето мъже никога няма да приберът в дома си за съпруга една такава. Тя ще бъде употребена и изоставена. Мъжете просто се въползват от това, което им се предлага на момента. Не е луд тоя, който яде баницата, а този, който я дава.

127

браво наборе

преди 13 години

ама ще се изядеш от яд ако набора ти откаже?кажи ми колко ти е дълга полата за да ти кажа що за жена си!;)

126

за 162

преди 13 години

Църквата не е нито чалга бар, нито пилон. Има си етикет или дрес код............. самият факт че не осъзнаваш разликата е показателен

125

man

преди 13 години

Много си е прав адаша отдолу. Много жени използват външността си като средство, за да получат желаното. И после врещят и крещят, че не са к*урви. Даже вече ги наричат "златотърсачки". Отидете в някоя дискотека- 95% са именно такива.

124

man

преди 13 години

ako ne si izpolzvahte jenskite atributi tolkova chesto za da poluchite vashite jelaniq mojebi nqmashe da e taka... dori da predpolojim che ti samata ne go pravish mnogo jeni sa go pravili ot drevni vremena! takache sega zabradki tova e polojenieto :)

123

браво наборе

преди 13 години

ааааааа.........набора доста ниви е изорал и го казва мъдро след толкова житейски опит! само за едно рамо да удари много булки ще го оближат целия........давай наборе,ако не можеш да го вдигнеш поне я олигави да се пукне от яд,че не може един ...........да вдигне!

122

за 154

преди 13 години

И какво дело е да влезеш в храма с цици и г..з отвън ?

121

man

преди 13 години

Жени облечени тип "гол гръб, без предница" са приемани единствено като сексуални обекти, защото с начина, по който се обличат те самите целят това. И има страшно много красиви жени, които не залагат на дълбоко деколте, за да привлекът мъжете. И още нещо- тук не става въпрос как сеп носят по улиците, а в какъв вид влизат в църквите. Не казано да са със забрадки, но поне там да се загърдят, за да демонстрират пон минимално благоприличие.

120

за 141

преди 13 години

По убави от украйни и литвенки няма ще мепрощаваш..........българките са ниски и дебели,вярно нацапани и напомпени, но.........