9

Анонимен

преди 13 години

VALAT

8

Леле,леле,леле ... !

преди 13 години

Вече цяла година ни се представя един и същ сценарий - шумни, показни полицейски арести, затишие и после освобождаване на задържаните, поради липса на доказателства.И какъв е смисълът от всичко това ?

7

Павел Николаев

преди 13 години

Къде са ви коментарите бре ГЕРБЕРИ, къде са ви автоматите и къде пожарните?!Нищо чудно утре да арестуват мене и баба ми за участие в група за убийства и разпространение на наркотици из цялата страна.На цял народ му е ясно че го давате на празен ход и само симулирате работа.Ама нищо чудно и от немотия бабите и дядовците да започнат да създават криминални кръгове.С Уважение : П.Николаев

6

М?

преди 13 години

Тези бойко борисовщини докога мислят да продължават?

5

Анонимен

преди 13 години

алоуууууууууууу цецкоооууууу,мвртоуууууу,стига с тия цирковеееее беее,леб и работа нема,лееееббббб

4

българин

преди 13 години

Действително започвам да си мисля,че всичките арести,пускания и т.н. са си ШМЕНТИ КАПЕЛИ и залъгване на българското общество! На всички е известно,че Бойко си е бивш комунист и ченге(ДС). Не може и е абсурдно вчера да е бил комунист,а днес да е демократ. Разбира се,че ще си защитава хората от червената мафия. Ами че те са си от едно комунистическо котило,а акцийте са за заблуда на народеца! Аман от комунистически МАНИПУЛАЦИИ!

3

Ханът

преди 13 години

По добре повече да не се правят акции,защото станаха смешни .Големи приказки и после нищо,НИЩО.Май се забавляват само имена да си измислят на акцийките.

2

Maraba

преди 13 години

Цветанов,ся ко прайм?Ке ставаме президент?

1

Knock

преди 13 години

Амчи от де шЪ има я? БЕЗ КОЗ!