94

До 99

преди 10 месеца

Веднага го доказа

93

VD

преди 10 месеца

Младежи, спрете да говорите за парламента и т.н. Динко, ако влезе там, ще бъде по-кротък от мишле, защото тези, които са там бият и много по-лоши неща правят от него. Той си е стойкаджия много, много, много по-страшни са тия в парламента с техните чадъри и много много много от нашите пари!!!

92

До ДинкоПияндетоУмри

преди 10 месеца

Браво! Много си "умен"! Счупен нос, 21 разреза, направени с нож и някои от тях доста дълбоки, плюс неколкократно наръгване в гърдите били лека телесна повреда.Шамар, ударен на наглец се равнявал на същото увреждане и даже измамникът трябвало да вземе 1000 лв обезщетение! Браво, бе!Ти сигурно си от симпатизантите на Митко Чорапа, който крие наркотиците под чорапите и продава и едното, и другото, но след като му пернаха шамар затова, че е откраднал чадър, цяла тумба защитници скочиха да го бранят

91

Българин

преди 10 месеца

Покрай сухото гори и мокрото в случая е видно за всички, че тоя има крака няма какво да доказваме ;)

90

Анонимен

преди 10 месеца

До До 89. Видимо си невменяем.

89

Програмист

преди 10 месеца

До 94 то вече достатъчно сме пострадали ;) аз самоназначавам себе си за полицай, прокурор, съдия и изпълнител на наказанията! Аз сам съм държава! Държавата това сме ние!

88

Анонимен

преди 10 месеца

До Българин. И после анархия така ли ? На каква база смяташ, че можеш да определиш някой престъпник ли е, откъде ще вземеш доказателства, какво наказание трябва да понесе и т.н. Ами ако се объркаш какво правиш ?

87

Анонимен

преди 10 месеца

До Програмист. Прокламиращите саморазправа не съзнават че ще пострадат по погрешка ако се развихри ткова нещо.

86

Българин

преди 10 месеца

Точно така не чакайте държава, а почвайте сами да правораздавате! Око за око зъб за зъб!

85

Анонимен

преди 10 месеца

Освен нашите,имаме си и румънски просяци.И те дошли на лов за шарани.Затова държавата да не се чеше по орехчетата,а да си свърши работата,за да няма Динковци.

84

Анонимен

преди 10 месеца

До По същество. Само тоя просяк ли трябва да ги спазва ?

83

Програмист

преди 10 месеца

ДЪРЖАВА НЯМА! ПОЛИЦИЯ И СЪД НЯМА! ВЗЕМАЙТЕ ПРАВОСЪДИЕТО В СВОИ РЪЦЕ И ПОЧВАЙТЕ ДА БИЕТЕ НАРЕД! ВСЕКИ БЪЛГАРИН САМ ТРЯБВА ДА Е ПОЛИЦАЙ И СЪДИЯ И САМ ДА НАКАЗВА!

82

Анонимен

преди 10 месеца

До До 77. Там е работата че е точно обратното шаранче.

81

По същество

преди 10 месеца

Докога? Докато полицията и прокуратурата не почнат да си вършат работата. Вие журналистите не разбирате, че безнаказаността не се търпи. Свободата не означава свободия мои уважаеми. Скоро ще има саморазправа и с политици. И с журналисти. Предричам. Когато законите не се спазват и се потъпкват от политици, прокуратура и т.н., няма как да убедиш гражданите, че те трябва да ги спазват.

80

В.

преди 10 месеца

Гледа много лошо!

79

До 77

преди 10 месеца

Пак не си ги пило

78

Анонимен

преди 10 месеца

Ямбол не напразно го наричат малкия Перник.Мутренският бизнес на отпадъчни желязо ,скрап,цветни метали е без конкуренция. Мътни и кървави.

77

Анонимен

преди 10 месеца

До Анонимен 70 - Ти написа нещо разумно. Останалите явно нямат нищо против един мързелив етнос да яха държавата и данъкоплатците и в лицето да ни казва, че ни мисли за страхливи и за будали, защо търпим шмекериите и безобразията на нагли лентяи. И понеже помощите, които късаме от залъка си, им се виждат недостатъчни, здрави хора с измама се опитват да събудят милост за да изкрънкат още пари.

76

Исторически парк

преди 10 месеца

ТОЯ ПРОСЯК ТРЯБВА ДА Е В ЗАТВОРА ЗА ИЗМАМА!

75

Somebody

преди 10 месеца

"Въпросът", който трябва да се раздаде е трябва ли да се проявява милосърдие към измамници и дали този мъж в инвалидна количка се води инвалид или ако да - по каква причина?