85

Анонимен

преди 11 месеца

Да ходи да хленчи на рамото на Путин :)

84

Анонимен

преди 11 месеца

Zеленочорапника се е клел във вечна вярност към "Варшвския договор" и БКП, затова в БеГето от подобни такива нищо не се променя към добро!

83

Анонимен

преди 11 месеца

Смееешник

82

Анонимен

преди 11 месеца

*** :)

81

hehe

преди 11 месеца

човек, нарушил Конститицията, реве, че друг нарушил протокола? Каква смешка!!

80

Трагедия

преди 11 месеца

Това правителство ще остане в история(ако въобще има България след тях) като най-българофобското.Кирчовото ни смачка само икономически,а това вече и духовно.Чува се GOOD JOB отнякъде и доларите валят

79

Анонимен

преди 11 месеца

Радев е лицемер и марионетка. Говори за протокол и взаимно уважение между институции. Но кой наруши протокола при връчването на мандата на Денков, кой тръгна преди това правителство да се закълне и без да чуе химна? Това не е президентско поведение и държание. Показа го още веднъж при срещата със Зеленски.

78

аххаха

преди 11 месеца

Радев се изложи на срещата със Зеленски. Сега някой друг му е виновен.

77

teo

преди 11 месеца

ДЪРЖАВЕН ГЛАВА, който защитава българските интереси НЕ ПОДДЪРЖА АГРЕСИЯТА НА ПУТИН, който нападна една суверенна държава и да избива жени и деца, е ПИШМЕН ДЪРЖАВЕН ГЛАВА ! СРАМ ЗА БЪЛГАРИЯ С ТАКЪВ ДЪРЖАВЕН ГЛАВА !!!

76

Анонимен

преди 11 месеца

Радев, шарлатаните, които ти лично внедри в политиката и ни натресе да закопаят България са твоя проекция. Лично ти назначи Киру с двойно гражданство, Асен съден за кражба на интелектуална собственост кражба на код от софтуер, да не изреждам и другите мошеници, които дори даваше за пример и каза, че се надяваш на повече такива хора да има в България. Кой те накара да излезеш с юмрука? Кой? Малко ти е сега! Тези, които пося са бурени, сега ще жънеш тръни. Те ще те свалят с импийчмънт. Ще видиш!

75

Анонимен

преди 11 месеца

Оставка, руски шпионин! Ти не представляваш България, ти не защитаваш българските интереси!

74

Анонимен

преди 11 месеца

В Молдова и Украйна има общо 600 000 бесарабрски българи, а в Молдова са малко над 80 000....някъде към 82 000. В Украйна в Одеса, Крим, Запорожието, Херсонеска област е пълно с българи. В Одеса има поне 50 000 българи, даже паметник на Ботев откриха. Обичат си България, милеят за него, но допреди да се срине СССР им забраняваха да учат българска история, руснаците ги мачкаха. Радев е един родоотстъпник.

73

Козяк:

преди 11 месеца

"Поканата беше съгласувана и одобрена от посолството! После беше спусната като заповед на марионетките Шорош Денк0ФФ - Мара Гербиел и изпълнена с екзалтирана сервилност и пламенен комсомолски възторг,както и мощно навеждане с разтворени задни бузки за поемане на всичко,което губернатор КенеFF Мъртъф пожелае! "

72

До Мнение

преди 11 месеца

Проверете как да получите украинско гражданство,след ка то одобрявате политиките на президент Зеленски.

71

Царя е гол

преди 11 месеца

Питаме се, каква ли заплата трябва да получава президента ни, за да не може да го подкупват руснаците? "национален интерес" е последната отчаяна руска опорка. Много искам, Европа да ни отцепи за година, две, да види нашия президент защо искаме да сме част от тях! Докато той е бил на заплата и си е хвърчал с МИГ, ние бяхме студенти и мряхме от глад и мизерия, мутрите бяха превзели България. Жалко че не е усетил гладните години и 3000 лева за долър. Тогава щеше да се сети защо бягаме към Европа!!!

70

леле

преди 11 месеца

Абе щом и Нинова каза че си двуличник

69

Анонимен

преди 11 месеца

До Хайде сериозно. - A Зеленски как стана президент? С какво обещание? Че ще спре войната в Донбас. Е, какво стана, спря ли я?

68

блицкриг

преди 11 месеца

Най-доброто за българските интереси е Радев да се разстреля с MG-42, защото има добра точност, скорострелност и приятен звук.

67

българин

преди 11 месеца

Най-накрая мъжка позиция от някой,макар и с основна вина за сегашното положение

66

Предателят

преди 11 месеца

руски резидент РадеФ олицетворява българската действителност... Искаме европейски начин и стандарт на живот, а гледаме на изток в поза партер и с гол zaдник...