54

Сата НАТО

преди 2 години

Хотелиерите две години крадоха заедно с Бойко Оран гутана, сега ще трябва да се отплащат. Не става само да ла паш.

53

Да

преди 2 години

Отиват да се бият за родината си.. 41

52

Анонимен

преди 2 години

Защо изобщо ги настаниха там. С начина по който действа правивителството унижава българския народ и го тласка към конфронтация и гражданска реакция. А това че има непоносими хора се видя от самото начао. Просто ни натикват насила във войната.

51

Анонимен

преди 2 години

Кеф ти слънце, кеф ти плаж, как ще изтърват келепира

50

Анонимен

преди 2 години

Много претенциозни тези украинци. Напомнят ми на "бежанците" от Близкия Изток, на които не им се остава в бедните държави, а искат в тези с най-дебелия социал. Чудя се и се мая как всички украински коли, които виждам напоследък, са нови, луксозни и лъскави. Също така се чудя защо възрастните българи по селата не шм се полагат 40 лв на месец, докато на горките бедни украинци им се дава наготово.

49

Анонимен

преди 2 години

Голям зор ще видим, докато ги изгоним. Нахални и арогантни!

48

dakotabg

преди 2 години

,,Условия няма'',ами да иде в метрото на Варшава!Там е супер...

47

Анонимен

преди 2 години

Да спрат добавките за пенсионерите и ще има с какво да издържаме украинските майки и деца.

46

Анонимен

преди 2 години

За това германците ли са виновни или някой мързелив, корумпиран чиновник, който пак не си е свършил работата.

45

САЩ

преди 2 години

Бежанци в хотели .Къде го има това?Ами ония от Сирия щто не са в хотели.А историите на българите бежанци от войните от 19век .Не съм чувала и чела да са настанявани в хотели по морските и планинските курорти.Да идат в Баден Баден бе украйнски *** нагли.Така им се пада и на българските хотелиери.Дето все искат чужденци по морето.Ей на ви чужденци.

44

Украинско робство

преди 2 години

настана у нас. Ама поробените не с украинците, а тези дето едва оцеляват с минимална заплата и ядат остатъците от вчерашната трапеза.

43

Анонимен

преди 2 години

Аз примерно имам хотел. Казвам че съм настанил 150 украинци, а реално имам 10 човека. Кой прави контрола при изплащането на 40'те лева за 150 човека? Какъв е проблема да не си разделим разликата от 140 човека с евентуалния контролант?

42

Doko doko

преди 2 години

Ами така е както хотелиерите решиха че посред зима могат да изкарат някой лев и от алчност сега ще гледат туристи през крив макарон

41

На кокорчо бюджета

преди 2 години

Сега кой и как точно ще му запуши пробойните вече не е ясно. Освен Боко да отвори най-после прословутото чекмедже с кюлчетата и пачките.

40

Лена

преди 2 години

Българите винаги бързат, действат първо, а мислят след това. Има безумно много хотели по Черноморието, нека бежанците останат засега, пари има от Европа за тях, не плащаме ние, да не лъжат. Така че, има място и за туристите. Всеки, който е подслонил украинци, не е човешко да ги гони. Това е като с наематели, пуснеш ли ги веднъж, само със съд можеш да ги извадиш. Трябва всички хотелиери да си държат на думата все пак.

39

Бежанци в Кю седмици

преди 2 години

Бежанци ли са? Да вадят портфейлите и да плащат. Стига се услушвахте!

38

Анонимен

преди 2 години

Всеки гербер и седесар да даде поне две заплати за издръжката на украинските семейства мизерстващи по хотелите на българското черноморие!

37

Анонимен

преди 2 години

Ами не е честно спрямо бежанците от други държави. Защо тях ги държите в бежански лагери?!

36

Киро да се бърка

преди 2 години

В джоба и да извади заплатите си за 20 години напред да плати за това порно в което ни накараха да участваме по неволя в ролята на наведени.

35

Лъскавите джипове

преди 2 години

с които се дотътриха тук, да им бъдат конфискувани и продадени на търг. С парите да се платят разноските за тези бежански почивки.