41

Анонимен

преди 2 години

Само не забравяйте колко много продажни о.р.ки има в България. Ако Русия тръгне насам всеки да си прави извода какво трябва да прави!

40

Сарказъм Радомирски

преди 2 години

"Полк "Азов", който защитава Мариупол от руската инвазия, съобщи..." Да се позоваваш на информация от нацисти е ярък пример на журналистически професионализъм.

39

Анонимен

преди 2 години

31 военна помощ за Азов?!?! Ти сериозно ли? Военна помощ за хора със доживотни присъди за убийство на мирни украинци поради расова и религиозна омраза? Това са убийци, съдени от украински съд и изкарани от затворите, че и оръжие им дадоха. Преди да измъкнат тия неонацисти от зандана нямаше кланета. Питайте ВВС и Гардиън кои са Азов. От 5 год ги разследват за нацистките им лагери. Защо мълчат сега, а? Или вече нацизма е позволен? Сега нацисти ли да бъдем? Това ли е вече ЕС- 4тия райх?

38

България над всичко

преди 2 години

украинските страхливци, скрити в завод, защитавали града хахахахахахаха

37

ще ви ебем мамата

преди 2 години

пишещите тука , подкрепящи човеконенавистната путинска война. Тази война ще бъде срамно петно, за поколения руснаци. И още по срамно е поведението на част от българите обичащи русия повече от България. Но ще дойде ден.....бъдете сигурни. това което пишете в интернет остава ЗАВИНАГИ......ПОМНЕТЕ....СЛЕДИТЕ ВИ ОСТАВАТ! МЪРТВИ СТЕ

36

Анонимен

преди 2 години

Още доста руски фашисти ще умрат в Мариупол преди да бъде превзет...

35

Анонимен

преди 2 години

До 39 ще ви е срамКае е срамно ? Да подкрепяш украйнския фашизъм или борбата срещу него ? Ти открито подкрепяш укрофашизма

34

Дрогата

преди 2 години

Пак са халюцинарали натовско оръжие.

33

Анонимен

преди 2 години

Сега да чакаме епруветката, пълна с прах за пране, да я размаха някой западен политик от трибуната на ООН и ето ти повод за нападение над Русия.

32

до 39

преди 2 години

Заплашваш ли? Хората не подкрепят никога. Застават на страната на истината.

31

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 32 "Гледайте сега демократите от запада как ще повярват на ония дето спят завити със знамето на Хитлеристкия райх" В центъра на Москва, а не в центъра на Киев лежи мумията на режима, който изби 27 милиона човека. Същия режим, който нападна Украйна. Този режим е братчето на хитлеристкия райх.

30

Анонимен

преди 2 години

Те и при нас са прилагали отровен газ, за съжаление на тех сме били подготвени и сме ги чакали противниците, визирам Дойран :))) Като видят зора това прилагат, това им е тактиката, която е Чебурашка :)))

29

Анонимен

преди 2 години

Защо пишете лъжи и фалшиви новини ? Тия азовци са се скрили в подземията на азостал и си мислят , че няма да бъдат ликвидирани . Никой няма да влеза да ги търси а ще ги изкарат на повърхноста с специални средства и ще ги ликвидират кадировците понеже те невзимат пленници националисти

28

ще ви е срам

преди 2 години

пишещите тука , подкрепящи човеконенавистната путинска война. Тази война ще бъде срамно петно, за поколения руснаци. И още по срамно е поведението на част от българите обичащи русия повече от България. Но ще дойде ден.....бъдете сигурни. това което пишете в интернет остава ЗАВИНАГИ......ПОМНЕТЕ....СЛЕДИТЕ ВИ ОСТАВАТ!

27

Сиво вещество

преди 2 години

Кой го направи полковник това наце.

26

Анонимен

преди 2 години

Почна се. Това 'бойно отровно вещество' да не е трева?

25

Марк Рюте

преди 2 години

"Лъжата в политиката не е грях!" - евроатлантическа ценност.

24

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 27 "Тотално унищожение на азов и освобождаване на Мариупол от киевските св'не!" А защо бягащите от Мариупол бягат КЪМ "киевските св'не" а не към руските "освободители"?

23

Анонимен

преди 2 години

Азов твърди.... браво на Азов. А хайл каза ли на края на твърдението си? Гледайте сега демократите от запада как ще повярват на ония дето спят завити със знамето на Хитлеристкия райх и как ще обяват, че щом "героите на Украйна " са го казали е вярно. И междувременно да не забравят да ни накажат, че не признаваме 42 пола и да спрат киселите ни краставички за износ, че не отговарят на ЕС изискванията за размер. Гадост! ЕС показа хитлеристкото си лице, което криеше с маската на толерантност!

22

Ебльо

преди 2 години

военна помощ за Азов, и хуманитарен коридор поне