69

Анонимен

преди 2 години

Пълен локдаун ве, тез зИлени сертификати са бошлав работа.

68

СТРАНДЖАТА

преди 2 години

До АнтиваксърДори 120 да са пак не са малко, а ти обърни внимание на процентчето ваксинирани - заразени и ваксинирани - починали...

67

Анонимен

преди 2 години

Леле, да идват хладилните камиони и чувалите с трупове че ще се мре, яко ще се мре. И багерите да не забравим да ровим градинките за общи гробове.

66

Живков

преди 2 години

Вижте *** .На някой хора психиката е много слаба.Те не умират от тоя вирус.Медията е виновна журналистите са виновни .Всеки втори стана математик или някакъв професор. Стига вече.Не казвам че няма вирус .ама чак толкова.Направо прекарвате.

65

Анонимен

преди 2 години

Кухи и фалшиви цифри. Измислици. Никой вече не вярва в тях.

64

Вьзмутен

преди 2 години

Предлагам да се забрани приема на ваксинирани в болниците - те са защитени от ваксината и само заемат ресурс , вместо да бьдат лекувани наистина нуждаещи се

63

Гиб Мелсън

преди 2 години

Здравната система е претоварена от ваксъри. Защото те са изнежени и при най-малката болежката тичат до болницата и заемат легло. Антиваксърите търпят на болка и отиват в болница в краен случай. Трябва да задължат всички държавни и общински служители да се боцнат и после да искат да се боцкат бармани и продавачи в молове. Но в България всичко е наобратно. Администрацията незадължена айляк, реодвите българи задължени и принудени.

62

Анонимен

преди 2 години

Това е така , защото сте лигльовци и нямате съзнание ,и ваксинираните и другите. Нищо няма да ви стане ако не хуквате по ресторанти и фитнес зали да си плюете в устите. Вижте в Япония какво правят хората.

61

ИСТИНАТА

преди 2 години

Време е За Прибиране по Домовете но МАФИЯТА НЕ ИСКА ДА ПЛАЩА ПАРИ НА НАРОДА СИ..АЗ КАТО ПИША, ЧЕ.ТУКА Е УБИЙСТВЕНА МАФИЯ КОЯТО ГРАБИ И НЕ ЗАЧИТА ЧОВЕШКИ ЖИВОТИ НЯКОЙ ХОРА НЕ СЕ СЪГЛАСЯВАТ.КОГАТО СИ СЕДИМЕ ЕДНА СЕДМИЦА ПО ДОМОВЕТЕ НЯКОЙ ТРЯБВА ДА ПЛАТИ,ТЕ ПРЕДПОЧИТАТ ДА НИ ИЗБИВАТ ВМЕСТО ДА НИ ЗАЩИТЯТ.ЩОТО ЩЕ СЕ НАБУТАТ С МАЛКО ?.

60

Анонимен

преди 2 години

Нека добавят и към статистиката, колко открити места има налични и колко медицински персонал са работили, защото голямата смъртност идва от липсата на медицински персонал и системното претоварване на лекари, сестри и санитари. Завеждащият Ковид отделение в Пирогов нали си го каза в прав текс, имам един лекар, една сестра и един санитар на смяна...

59

До ядосан

преди 2 години

На теб ли да вярваме бе,изперкал конспиратор ?

58

До -59

преди 2 години

Удари една голяма ваксина вместо ракия за здраве и не даваи некомпетентно мнение

57

До неваксиниран

преди 2 години

Кух,никой не се страхува от теб !Препълнили сте болниците бе.Заради тАпири като теб,хората с други диагнози и планови операции чакат.Защото сте взели всичкия болничен и лекарски ресурс.Вие сте напълнили болниците, а не ваксинираните !Нямате място в болниците щом сте отказали ваксинация !!!!Да ви оставят да се оправяте като сте много умни

56

Ядосан

преди 2 години

На вас кой ви плаща за тези измислени статии. Спрете се вече, мислите ли, че някой ви вярва?

55

Поздравления

преди 2 години

Антиваксърите успяха.Мангъров президент.Евала и на форума. Без вашите антиваксърски коментари щяхме да имаме 250 погребения по-малко а това щеше да е жалко.

54

Вьзмутен

преди 2 години

Резултатите от ваксинация по време на епидемия - видимиКато кухата кратуна на псевдо лекара - кацаров

53

Анонимен

преди 2 години

За Елена Мунчева Мангърова ли - не, благодаря...

52

БУДИЛНИК

преди 2 години

КОФА ЛЕДЕНА ВОДА! Да повторя за онези които страдат от малфункция на сетивните органи очи, уши и мозък и още не са разбрали че има КОВИД! Бройката заразени от вчера е 5863! Загинали са 243 антиваксъра! Започнахте ли да схващате антиваксърчета? Върви трета световна война! България участва с пехота антиваксъри водеща ръкопашен бой на първа линия! СЛАВА! БЪЪЪЛГААРИ, ЮУУУНААЦИ!!!

51

Да мислим позитивно

преди 2 години

За 30 години демонокрация България се стопи с 3 000 000. Какво са 200-300 повече?

50

До престъпник

преди 2 години

Може ли линк или инфо къде го прочете това ?