104

Анонимен

преди 2 години

Ама примерно някой е боледувал,после се е ваксинирал след което е пътувал и на границата за да влезе в БГ положителен тест(заразен),но нищо му няма,обаче влиза в системата дето сутрин съобщават брой заразени за деня.После пак пътувал,връша се и отрицателен тест(не е заразен).Сега пак пътувал и като се връща пак положителен.Така броят заразените нищо им няма,ама викат''Затягаме мерките''.Е да де ама защо?Има хора по 6 пъти са се заразявали и нищо им няма,но като се съберат такива и те затягат.

103

Анонимен

преди 2 години

Астра Зенека тихомълком бяха изтеглени заради странични последици. Каква е гаранцията че и с другите ваксини няма да се повтори същото, макар и след повече време???

102

Бонго Бонго

преди 2 години

Аз ще ти отговоря вместо Баджо, ако няма нищо против.Значи пускаш една мощна пръдня, ако се стресне кучето ти, значи нищо ти няма повече боб и леща и за по мощни облаци, обаче ако пуснеш една по терлички и комшиите затворят балкона, значи трябва да се обадиш на Радев да види, къде е пръднята, опс Рашков исках да кажа. Къде е? Да я търси и да пише във Фейсбука на Славе, търси се особено миризлива пр.ъ.ц.ня.който я хване халал да му е.

101

Анонимен

преди 2 години

Ковидът направи много добро на българската нация. Трябва да получи Орден "Стара планина". Колко досадници отнесе.

100

Анонимен

преди 2 години

Само за информация, над 40 фармацефтични фирми имат приходи с млрд долара заради ковида. Нали се сещате че имат интерес да има страх, да има още ваксини, щамове, и подобни.

99

Калеко Алеко

преди 2 години

Българите винаги учат уроците си по трудния начин, новата вълна няма как да не ни засегне с тези дето по време на пандемията съешаваха русофилите на Шипка за да подкопават устоите на държавата, с тези дето горяха маските си по време на метежа и техните мангъровци, с тези дето търгнаха да изчегъртват хора като Кантарджиев и Балтов вместо да им направят паметници, с тези дето са повели война с/у Гешев затова че обвини Черепа, вместо да провеждат кампания за ваксиниране с доставените им ваксини....

98

Анонимен

преди 2 години

Има си причина образовани и развитие държави да са на 50-60 % ваксинирани, а ние на 12%. Може би трябва да минат още 1-3 години, за да се обеди невярващият на нищо наш народ, че с ваксината проблем няма. Тя не спасява на 100% от ковид, въпросът е да не се влиза в болница и на ден да не умират по 200-300 души. А нашият народ е много на ниско ниво в грижата за здравето. Смешно е, пушене, пиеня, ядат се саками и кренвирши, но ваксината ще ни погуби.

97

Анонимен

преди 2 години

"Вече няма щаб, така че няма какво да дуднете и да се пените. Като дойде вълната, обаче, да не мрънкате, че "държавата нищо не направи"."------------------------Нямам спомен да е имало протести под наслов "държавата нищо не прави" при всички предишни вълни.

96

Анонимен

преди 2 години

Явно не знае какво е станало с ваксинираните макаци в Америка

95

Анонимен

преди 2 години

Велизаре, имунилог велик, Велизаре пии си хапчетата и знай че има много хора които не се ваксинираха, никога не се разболяха и нищо им няма. Хайде обясни ми как в семейство един е болен, друг не а са заедно постоянно без маски. Как става така ве Велизаре?

94

Анонимен

преди 2 години

Ами ако ваксинираните си научат урока? 2025 година, неваксинираните хора ще имат голяма стойност, като bitcoin.

93

Анонимен

преди 2 години

Плашещ е не измисленият вирус, а наглото нарушаване на български и международни закони, които лекари и политици, с извинение, са се клели да спазват!Това е диктатура!

92

Баджанака

преди 2 години

За ковида си има тестове. Такива са правилата на играта, ако теста докаже ковид, ти как ще докажеш че не е ковид? Ако пък знаеш по-добре от докторите какво ти е защо ще ходиш при тях? Или хем не искаш да се вкасинираш хем пък ако ти опре яйцето ще искаш да те лекуват?

91

vlady

преди 2 години

До Дико СашевЗа хора под 40 години без хронични заболявания последствията са почти никакви, рискът от ваксините е по-голям.

90

Леля Гица

преди 2 години

Статистиката показва, че нискообразованите народи отказват да се ваксинират. Те вярват на съседката Пена с нейната диплома от СПТУ по Шев и кройка, която казва, че никога не би се ваксинирала, защото във ваксината има сода бикарбонат и тя ще изправи двете им мозъчни гънки.

89

Брей

преди 2 години

ТОЧНО ВАКСИНИРАНИЯ ПЕРСОНАЛ БОЛЕДУВА БЕЗ ДА СИ СГОИ ВКЪЩИ И ЗАРАЗЯВА ВСИЧКО НАОКОЛО - И ВАКСИНИРАНИ, И НЕВАКСИНИРАНИ. ДОБРЕ ЧЕ ИМАМЕ ДОСТА ПРЕБОЛЕДУВАЛИ. ТЕ ЩЕ НИ СПАСЯТ, ЗАЩОТО САМО ТЕ НЕ БОЛЕДУВАТ И НЕ РАЗНАСЯТ.

88

Анонимен

преди 2 години

Аз не съм антиваксър, но се страхувам от тези ваксини, поради множеството тежки странични ефекти. Затова не си слагам.

87

Анонимен

преди 2 години

Някой все пак ще ми обясни ли, ако сте толкова умни, защо сте толкова прости и най бедната и разбита страна в ЕС?

86

Анонимен

преди 2 години

До БаджанакаСъгласен съм да не ме лекуват, ще подам заявление. Но насреща искам държавата и здравната каса да престанат да ми спират здравни осигуровки от заплатата.

85

До баджанака

преди 2 години

Същото и за теб, ако след време нещо се повредиш от ваксините. И както вече трябва да ти се е изяснило, няма да минеш само с двете дози.