69

Анонимен

преди 3 години

СЕДЕРАСКИНЯ ПРИВАТИЗАТОРКА ОБЛЕЧЕНА КАТО ХИБРИДЕН КОМУНИСТ ПЕТО ПОКАЛЕНИЕ ИМА ПЛАН. НЯКОЙ УЧУДВА ЛИ СЕ ? 29 МЛРД ИДАТ, А ТЯ НЯМА НИКАКАВА ЗАСЛУГА ЗА ТИЯ 29 МЛРД АМА ИМА ПЛАН ЗА ТЯХ.

68

Питали радио Ереван

преди 3 години

Кой спонсорира "Бузлуджа 2020" в центъра на София. "Памперс", "Пуфис" и немска компания за катетри.

67

Life или жизнь

преди 3 години

Да, купонна система. Гладомор. Милиционерски терор. Затворени граници. Дефицит. Болшевишка връззкарщина. П.С. Ало ***, синът ти защо е в САЩ?!

66

Анонимен

преди 3 години

Бойко е член на бкп и агент на дс.С парите на бкп започва мутренския си бизнес. В докладите на цру за побои, рекет, трафик на оръжие и наркотици. Мокри поръчки. Президент на СИК. Близък с най големите мутри.

65

Simvola

преди 3 години

На Виденов плана го видяхме на Нинова - Импексова Българския народ няма да го допусне.

64

пешо.

преди 3 години

До Анонименс много от провалите и грешките на БСП съм запознат и съгласен.но не мога да пизная и се съглася за вината на видинов за 3-те долара.по това време цялата вътрешна опозиция ,всички гладни за власт и американското посолство организираха кризата с храните.храните бяха укрити ,доставките затруднени и доларът скачаше. и достигна 3000 лв. за долар.нна следващия ден след падането на Виденов доларът стана 1000лвпитам какво се случи за 1ден.производсвото ли се подобри. просто натискът спря.

63

БСП

преди 3 години

До всички на които им е чудно, че има автобуси.Съборът е НАЦИОНАЛЕН.

62

Шаши

преди 3 години

Комунистите се познават по ниските заплати. За един човек който кара Ферари или Майбах 1000 лв. заплата са страшно много - защото трябва да ги даде. И за лекенцата,мамини бизнесменчета е така. Това е правилото за разпознаване на комунистически фирми. Малки заплати, обаче много биене в гърдите.

61

Der alte Spinner

преди 3 години

за 29(Извинявам се) " А това, което ГЕРБ по ..."...

60

Анонимен

преди 3 години

Гергов каза, че тази е вредна за Партията и за България, тя имала план. Да го качи на сайта на левите и да се посмеем малко

59

без комунисти

преди 3 години

Нинова, и ние имаме план. Да ви изметем и на следващите избори да не получити повече от 10 народни представителя. Комунисти в народнато събрание трябва да има само за цвят, но от тях нищо да не зависи. Да си стоят там смутени и сбръчкани.

58

Българин

преди 3 години

До анонимен 47Хахаха Долу "Лидъл" и "Кауфланд"! Само верига магазини "Берьозка", нали товарищ?

57

Гербер

преди 3 години

Само последните кражби.Ток за 2 млн лв отишъл в нечий джоб. За 57 млн евро, Борисов затваря Козлодуй. Новите министри, кой от кой по корумпиран. Вкарваме и любoвницата на Симеонов да оправя туризма

56

Анонимен

преди 3 години

Крадливите цоциалисти имат план, имат визия и са много напористи да захапят кокала. Със кой ще управлявате цоциалисти никой не ви иска и си платете тестовете за коронавирусите. що данъкоплатците да ви ги плащат ? Плана ви май е да лежите на държавната софра и да плюскате там като разпрани наготово.

55

Der alte Spinner

преди 3 години

към 29. А това ГЕРБ погуби, не може и Господ да въстанови! Приобщи народа (или се опита) към някакви недефинирани и непонятни за простосмъртния българин евроатлантически ценности без да посочи и конкретизира разбираемо по какъв път се движи държавата. Отрече се всичко направено от народа, ликвидираха се традиции и навици, изведнаж ние се оказахме приятели на тези, които нямат нищо общо с "бъдгарското". И българинът стана един гражданин на свет, но без идентитет. И с 2 млн намаление на нацията.

54

Народна мъдрост

преди 3 години

Срещнеш ли гладен комунист, нахрани го. Срещнеш ли жаден комунист, дай му вода. Срещнеш ли гол и бос комунист, облечи го и го обуй. Но никога, никога, никога не давай власт на комуниста защото тогава всички ще са голи, боси, жадни и гладни. С изключение на управляващите комунисти!

53

бааа го

преди 3 години

Много триете бре, докато напишеш отговор на някой и вече не е за него!

52

Vip

преди 3 години

А не тези са като чумна епидемия сеят само бедност и нищета. Успяха да превърнат България за 45+20 години от 9 икономическа сила (по времето на Борис 3) в тотален опашкар и аутсйдер и ще е добре изибщо да не се добират до властта...

51

госпожа Лъжа

преди 3 години

Нинова много добре знаеше, че поляната на Бузлуджа щеше да остане празна. Затова спретна този митинг в София и дори излъга, че и били забранили да ходи на Бузлуджа. Но ако не излъже, просто няма да е тя.

50

Питали радио Ереван

преди 3 години

Какъв е плана на Нинова? Също както през 1945г.- "кражба колко може и тва е"!