70

До 73

преди 4 години

Ходим Софиянци в гърция да, ама без нас ще ядете водорасли, чакат ви само фалити, демек ние Ви храним пич. Сега ще храним съседите, защото там е по- добре! Седи гладен ти ;)

69

ДДРОнег

преди 4 години

"Ден година храни"Трябва бързо да се избият загубите, че и да се натрупа печалба от малкото заблудени туристи !!!

68

Сс

преди 4 години

Колко по-малко шопи и селски тарикати на нашето черноморие толкова по добре! Значи може да се дават по 50лв за ски карта на ден, чай за 5лв на Банско, на Боровец в Ястребец една пилишка супа преди 12 години бе 10 лв ама и там се пълно !

67

Анонимен

преди 4 години

Не знам с кой си лафил, но паралия на гръцки значи плаж. Та в Гърция има много "паралии".

66

Един

преди 4 години

Който искал да сядал нали хората били написали цените ? ПффффффффдфдДа де ама не е Кан това , а село каварна !!! Айде по сериозно малко !

65

Факт

преди 4 години

Аз съм на Карибите за цените на смешното малякоморие.В момента 50 долара на човек на Пунта Кана олинклузив!Плюс обслужване,за което надутия грък даже не е чувал!

64

БайКольо

преди 4 години

Изберете българското, открийте България....само празни думи. А селенията е повсеместна.

63

Анонимен

преди 4 години

****ти малоумното сравнение, колко стрували картофите в магазина и колко в ресторанта.. Барем да бяхте калкулирали и олиото (айде белене рязане пържене сервиране ток наем печалба чак да не намесваме) та да охкате колко ще ви излезе в къщи и колко е по скъпи на кръчма

62

Анонимен

преди 4 години

До 69На мен Черноморието ми е до ***,защо да ходя в Гърция,като Черномориетпо е близо до града ми,ходете си софиянци там!

61

Да

преди 4 години

Да де но можеш да си вземеш ако искаш 5 филии с хляб и да се наядеш. Те са по 50 ст.

60

Факт

преди 4 години

В Гърция пия вода от чешмата и е супер, я на нащо море пий от чешмата вода !?! Ешерехияколи не ти мърда!!!

59

?

преди 4 години

БГ море само за богаташи.Тези Акита във Водата да не са безплатни дето ги ядем там..а?

58

Кой каквото...

преди 4 години

Вчера си лафих по телефона с братовчедка, която е с приятелки в Паралия. Добри условия, спокойствие, огледално гладко и чисто море, няма опити да им обърнат портмонетата с хастара навън. За по-приключенската страна от почивката не питах, тяхна си работа дали са отишли да търсят и това. Поне не са се минали да пълнят пеликанските гуши на затъпели от алчност пейзани по Мутроморието.

57

Море

преди 4 години

На черно море освен разтройството и драйфането друг спомен не остава

56

Младен

преди 4 години

Чакайте ме, "идем"!

55

До 44 Мдаа

преди 4 години

Защото е спекула. Защото ако се разсъждава като теб, защо хляба да не стане 10 лева, като не ти харесва не купувай. Или билет за градски автобус 10 лева, като не ти харесва не се вози. Защото обществото се развива на база на взаимна полза, а не на използване. Защото, когато се съгласяваш с всичко те тъпчат. Защото, аман от от *** и използвачи. И ако щеш, защото не е честно. Иначе заведението предполагам е мидена ферма "Дълбока" край Каварна. Не ходете там. Да си ядат сами картофите.

54

Истината

преди 4 години

България плюят небългари.Това,че някой драска на кирилица,не означава,че е българин.

53

Анонимен

преди 4 години

В Несебър цените са подобни, специално в стария град са като в Монако.

52

До 58

преди 4 години

Не казвам, че е лоша , просто е превъзнесена твърде много. От училище слушам за тази природа, която в крайна сметка не е нещо, което го има само у нас. А и ти отиваш на море и курорт каква природа има там ? Песък и вода. В шубраците или на Мусала незнам някой да почива.

51

Анонимен

преди 4 години

След като има още прости да ходят по ЛайнИмоориййтУ нека ги щавят.В Западна Европа не само че такова заведение щеше да е без посетители но и органите щяха да го затворят защото вреди на целият туристически сектор.Но в Булгааристан с цар Тиква всичко е бене.