57

Анонимен

преди 4 години

А ти защо не чуваш, че от години народът зове да си подадете оставките всички в МС и НС? Или и ушите ви вече затлъстяха?

56

Анонимен

преди 4 години

Умишлено бе пуснат този вирус.Дали за да бъде ударен Китай и ЕС,дали за да оправдаят идващата рецесия,дали за да изчистят хора заради пренаселене.Само *** може да мисли,че е тръгнал от някакъв гущер на пазара в Ухан.Обикновените хора винаги са жертвани в тези игри,както е и при война.

55

до Паникьор

преди 4 години

Ами да застанат като световни лидери и да поискат сметка на САЩ или Китай със всякакви средства, дори военни! Това е война вече! Ако не предоставят формулата на ваксината, защото не може да няма такава, незабавна война на всякакъв фронт! В Китай нещо много бързо овладяха нещата... значи знаят как и с какво! Ама то в тоя ЕС само жени начело - Бабинката ти Меркел, Макарона... Само един Орбан има дето е мъж!

54

T

преди 4 години

Намирайте начин от понеделник да осигурите по бутилка спирт на домакинство! С купони ли ще, с друга система ли ще, но намирайте! Започна да ни писва вече. Няма спирт за нормална употреба - дезинфекция. Изкупен е от разни безработни хулиганчета, за да си правят спекула и далаверки. Ще ни избият бушоните ей, ще има претрепани! Полицията, не ми гледайте IP-то, ами се задействайте и ги намирайте тези тарикати. Целият квартал сме на едно мнение. Всичко да се конфискува в полза на обществото.

53

Анонимен

преди 4 години

Спрете вече изявите на тази куха кратуна. Денонощно дрънка, а хората си умират от глад и болести.......

52

Анонимен

преди 4 години

Започнаха от фейса да се изказват, скоро и от бункера а народа ще мре !

51

Анонимен

преди 4 години

Колко хиляди души в България умират от РАК?Стресът води до рак. От типичен сезонен вирус ви е страх, но не и от рак и грип???? Къде ви е логиката?И защо изкупвате храната по магазините като обезумели , преди седмица киснехте в мола по време на грипна епидемия? Тогава не мислехте,че може да умрете от грип?????

50

Анонимен

преди 4 години

За да говори за "най-страшната епидемия в историята", значи този, който е пуснал вируса, им се е обадил и им е обяснил, че ще пусне нещо още по-гадно. На чист руски език.

49

Анонимен

преди 4 години

Някои от коментиращите живеят в тъмните векове. Конспирациите виреят най-много у бедните (не само финансово) хора.

48

Анонимен

преди 4 години

Полша и тя ограничава движението на хора Затваря границите за чужденциСпира международните полети и влакове Отворени ще бъдат магазини , аптеки , банкиВръща пълния граничен контрол през следващите 10 дни 14 дневна карантина за прибиращи се поляци

47

аа

преди 4 години

след месец когато хората не си получат заплатите заарди тази простотия , ще стане интересно. В Китай всички политици , персонал полиция ходеха с маски и костюми, защотот там имаше реално нещо. Тука всички *** и политици ходят като на кафе, и клапат глупости за карантина. след един месец няма да има заплати. тогава ще видим това с какво ще ходите в магазините да търпчете количките

46

Анонимен

преди 4 години

Чета що за овце сме се събрали тука. Хайде военно положение и още 45 години робство...

45

Илопю

преди 4 години

Бойко затваряй границите с Турция. Днес се върнаха 21 хиляди човека от Мекка. В Турция ще стане като Италия даже по зле

44

Паникьор

преди 4 години

Тресе ги страх, защото знаят какво предстои да се случи. Това е само началото. Ако хората разберат, системите навсякъде ще рухнат. Ето, генерал Мутафчийски се изпусна и каза "Най-опасният вирус в историята на човечеството". Макрон онзи ден се изпусна и каза, че следващата вълна ще покосява и напълно здрави хора. Проф. Марк Липшиц обяви, че заразените ще бъдат между 40% и 70% от възрастното световно население, както и предстоят милиони загинали. Борис Джонсън също направи подобно изказване.

43

Анонимен

преди 4 години

СТИГА, БЕ!!!!!!!!!Никога не съм харесвал Борисов и не съм гласувал за ГЕРБ. Но сега няма място за политика. Кога ще го разберете най-после?Само обединението ни, независимо кой от коя партия е, може да ни спасиили поне да намали трагедията.

42

Анонимен

преди 4 години

Само комунистите са тъъъпи и не разбраха какво трябва да се прави.Все някой им е виновен, не им е обяснено с картинка 1, картинка 2...Само Радеф може да ги събере всички на Бузлоджа, да пръднннне върху тях, така ще ги обвие в предпазна бариера и всички ще се спасят.Вървете и хейтете, но поне пазете родителите си и другите.

41

Анонимен

преди 4 години

Много се наслушах за короната!Можели Бочко и компания да обеснят как ще седят цял месец под карантина безработно семейство на средна вьзраст с няколко деца!?

40

Анонимен

преди 4 години

В името на живота на народа ,моля Борисов да затвори веднага всички граници и да обяви незабавно всеобща домашна карантина, като създаде подобна на китайската организация за обслужване на населението. Това ще предотврати големи човешки жертви след 2-3 седмици у нас. Да не се съобразява с Еврогеьовете! Моля те, Борисов!

39

лол до 36

преди 4 години

като почнат да *** родителите на фризьорките ще им дойде акъла в главата...ама късно.

38

Една от многото

преди 4 години

Прав е човека, ама няма кой да го слуша! Явно всички хейтъри сте самотни злобари, отгледани без родители! Който има семейство, родители които го обичат, старци които са се грижели за него с любов му пука. Жал ми е за хората, които не са имали такива семейства, но моля не изкарвайте злобата и омразата към вашите родители и към нашите!