55

реалист

преди 5 години

Изключително противно човече! Вимаги с анти-български и анти-човешки тези и бръщолевения. Толкова нелеп мошеник. Не знам защо вечно е на всяка манджа мерудия. И кой въобще му иска мнението?

54

Анонимен

преди 5 години

Дааа , реално са само около 80% ! - може и още.

53

Реалист

преди 5 години

Истината е, че за тези 30-тина години преход българите се научиха, че могат да живеят по-добре и връщане назад няма. От тук нататък следва само искане и мрънкане. Това го има във всички развиващи се държави. 45 години всички се радваха ако им излезне реда да си купят един модел кола, после си я ремонтираха цял живот пред блока, сега вече не им стигат и 2 коли и мрънкат за още. Колкото и да не ми е симпатичен Каролев, в този случай е прав.

52

Ужас

преди 5 години

Този наглец се върна от почивка и веднага влезе в медииното пространство!!!!Защо не обясни как царя му даде бизнес в България, за да лае срещу народа?Защо не обясни бизнеса на съпругата му. Защо тя не дава информация на клиентите си относно застрахователният продукт, който предлага и какви капани залага???Моля, спрете изявите на Каролев, Велев, Бедров и компания.Те са анти български.

51

АнонимеН

преди 5 години

ЩОМ ГЕРБ ВИ КАЗВА, ЧЕ НАСЕЛЕНИЕТО Е БОГАТО ТРЯБВА ДА ИМ ВЕРВАТЕ :DИ ТОЯ ЖИЗНЕН СТАНДАРТ Е НА БАЗАТА НА НОВИ ЗАЕМИ ВЗЕТИ ОТ БОРИСОВ ВТОРИЯ И ТРЕТИЯ МУ МАНДАТ ЩОТО ПЪРВИЯ ВСИЧКО БЕШЕ ЗАМРАЗЕНО!

50

Покупателна Способ

преди 5 години

Най-големите разходи ниво СРЗ са - ток, вода, парно, данък смет и града.25% от СРЗ отива за пълнене на гуши олигархия.Никъде по света не се плъща толкова голям процент ток, вода, парно, свет.В Дания 13%, в Германия ДЕСЕТ %.Кой има по-голяма покупателна способност - 100$ и безплатни ток, парно, вода, смет, здравеопазване, или от който взима 2500 % дава 2000$ ток, вода, парно?Кой е по-богат!

49

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен"Не познавам човек, който е започнал без собствена къща или апартамент + няколко декара на село."Защото си от някое село, където хората се изнесоха още 92-а ...Преди това, знаеш ли как беше? Комунизма си отиде, ама си отидоха и предприятията. Ти хубаво имаш къща, ама я имаш с брат си, братовчедка си, мъжа й и от пра дядо ви, са останали по 9 декара земя, защото общо сте 26 наследника. Забил си на село, в което няма работа с 9 декарчета ... не че нещо, ама не е за хвалба.

48

Щерю

преди 5 години

Сит на гладен не вярва, е казал народа. Каролев да поживее с 300 лв. на месец, да задели от тях и за лекарства, и да види какво е - пък тогава да говори...

47

rusnak

преди 5 години

Толкова е на гъл, че скоро някой беден да не го причака пред някое от студиата в които раздава мисловните си по люции..

46

Анонимен

преди 5 години

Вярна е поговорката, че сит на гладния не вярва. Явно за него щом си над прага за бедност вече не си беден. 500 лв. си е направо далавера, нищо, че наемът е 400, тока 20, (зимата парното даже не го броим). Над прага си - стига ти!А за квалификацията - да, има право, ама в нормални държави дори в банките не е задължително висшето образование. И не знам там инженери да карат таксита - опссс безработица НЯМА!

45

анонимен

преди 5 години

И какво сега? Всички чакате политиците да ви направят богат народ? Продължавайте да хленчите. Има много да чакате. Харесва ви да сте бедни. Ако не бяхте, нямаше да има за какво да хленчите

44

Анонимен

преди 5 години

Разходи се из страната,за да видиш,че изобщо не са малко бедните в България.Бягащите от България също бягат по тази причина.

43

Анонимен

преди 5 години

Каролев е приятелка на Камен Воденичаров и Милен Цветков! В апартаментите му в Банско си правят голям купон!

42

фори

преди 5 години

Този е изпечен арогантен мошеник и псевдо-икономист от типа "неолиберален балон с въздух". Продукт на финансово-кредитната мафия от спекуланти и изедници.

41

Анонимен

преди 5 години

До Бож."Червените искат България да е бедна,за да разбунват народа и да вдигат революции."Ами тя си беше бедна и при тях ... толкова ги беше намразила, че избраха мутра за премиер.

40

АНТИ

преди 5 години

Богати сме на евроатлантически ценности.

39

Преди 1989

преди 5 години

Психично нестабилните бяха регистрирани и се водиха на отчет.С тази хиперактивност и логорея, инфарктът и инсултът чукат на вратата.50 г. трудов стаж, 900 лв. пенсия.Парно 150 лв., ток 60, вода 15, данък сграда и 30, застраховка - 40 лв. кола, телефон и интернет, ТВ - 85, такса вход 15 лв. месечно.350 лв. - до тук. Козметика, сапуни, прахове, конци и води за зъби - 60.390 лв. дотук - остават 490 лв. лекарства 150 - 340 лв.Десет лева на ден, НИСКА ПОКУПАТЕЛНА СПОСОБНОСТ - идиотендър!

38

Анонимен

преди 5 години

Стига с предизборни агитации ...Средната скочи от 1100 на 1700 лева, за година и половина, инфлацията под 2% на година, ако се вярва на тея. Ако се запази това темпо, 2025, средната ще е 10 000 лева ... ама друг път.

37

Бож.

преди 5 години

Червените искат България да е бедна,за да разбунват народа и да вдигат революции. Русофилите искат същото за да отчетат пред Путин,че в ЕС населението обеднява. Българите искат да са богати,но русофилско-червената метла редовно премита джобовете им и не позволява да богатее никой друг освен тяхната шайка.

36

анонимен

преди 5 години

ако не искате да сте бедни, станете богати. преди ви пречеше БКП. после мафията почна да ви пречи, после царя бил обещал па не бил изпълнил. сега Герб ви пречи. преди се оправдавахте, че не можете да пътувате и работие в чужбина. сега можете.седите си тук и хленчите, че сте бедни. жалак народ