19

Анонимен

преди 10 години

Абе какви хора сте мозъка ви е гладък като Турчовзадни. темето.Десетки жертви , а вие простотия след простотия.Бог да ви прости, ние ще ви килваме антихора и антихристи.

18

Анонимен

преди 10 години

Мислех си,че след края на Втората световна война в Еропа е невъзможно да се води Трета такава!Обаче демократа Обама мисли по друг начин! А е възможно и да не може да мисли или някой друг го прави вместо него!

17

Анонимен

преди 10 години

Всички руснаци вън от Украйна. Какво правят в Украйна.

16

дамян

преди 10 години

За бутилка водка някой *** са готови да убиват хора ......дори и братята украинци.Затова дядо ми казваше"Алкохола е по -лошо и от рядкото щастие"

15

Анонимен

преди 10 години

38 загинали и десетки пострадали

14

Аз

преди 10 години

Путин направи голяма стратегическа грешка, като се намеси в Украйна.Краткосрочно спечели полуостров Крим, но дългосрочно загуби цяла Украйна, която ще стане член на НАТО.

13

М.

преди 10 години

Мъчно ми е, като гледам горните снимки.Имам близка приятелка в Одеса, познавам нейната младежка компания. Бяхме 20-годишни, когато гостувах у тях. Имам чудесни спомени от този град и неговите хора, от улица "Дерибасовска", одеския плаж, зелените крайградски квартали, които имат атмосферата и на малки провинциални градчета, и на вилни зони.Дано по-скоро политическите страсти там да се уталожат и да няма жертви.

12

Анонимен

преди 10 години

Тия наказателни акции само нагнетяват напрежението!

11

избори

преди 10 години

Путин се опитва да саботира изборите в Украйна. Русия и руснаците също са жертва на руските комунисти , и жалкото е че са толкова пияни, че все още не могат да разберат какво се случва. Защо не оставят украйнците сами да изберат бъдещето си на изборите , защо пращат въоръжени до зъби "мирни граждани" да стрелят по улиците?

10

Фолконети

преди 10 години

На руските шпиони и българските предатели Антисоросоид ли му казват.Защо бе хора продадохте българските интереси за една *** с рубли?

9

пенко

преди 10 години

Русия създаде Украйна - Британия създаде Кувейт и границата Пакистан Индия и произтичащите проблеми . Държавата е на хората искащи да се организират на територия даваща им сигурност и общ хляб по определени признаци. По някога се трансвормират в по- малки държави,но защо трябва да е с бой - вижте Чехия и Словакия- ама не им изнася на ...

8

Криворазбана правда

преди 10 години

На Магдана тези с маските и оръжията бяха руските снайперисти, които стреляха по цивилни, журналисти, медици и т.н. Същите проведоха референдума в Крим и сега пазят руско-езичното население (провокирайки военна намеса, каквато нямаше да има, ако не бяха те)... Путинарите сте донякъде прави, че Западът си вре муцуната в Украйна, но преди да ми говорите за двойни стандарти, погледнете вашата бащица какви ги върши!!! Къде другаде има мирни протестиращи с анти-въздушна снаражение?

7

Анонимен

преди 10 години

АМАН... Киевските власти прекалиха...

6

Леле че народ

преди 10 години

Убитите са много повечепоне 5 пъти повече Ужас Направо десен сектор са за бесилката до един

5

Чугун галва затрива

преди 10 години

В Украйна цари хаос и безпорядък именно заради товарещият ви Путин и пионките му, които за 25 години се постараха Украйна да не се развие ни сантиметзр и да остане слугиващ персонал на Кремъл! Какъв ред и справедливост тогава очавате да раздаде?

4

до 2

преди 10 години

Каква? работа имат американците в Украйна ***.

3

Георгиев

преди 10 години

Путин е бил голям путлец!

2

202

преди 10 години

На тези им се плаща да правят безредици 100% инфо. 99% редовна руска войска+1% безделници. Няма нормален човек със семейство и работа който да ходи с каски и да ходи да чупи чужда собственост.

1

Анонимен

преди 10 години

Каква работа има гнидата Путин в Украйна ? ***