28

naso_fr

преди 11 години

Нека всички форумци не говорим за 'Сидеров', а за "Еничарят Болен" или "Болен ефенди" или "Болен Лидеров" и т.н.. Призовавам ви, да не използвате името му, той не го заслужава!

27

Оо

преди 11 години

Дори и само заради факта, че изцяло зависят от луд човек, който всячески се старае да подпали страната, и му мълчат като пукъли на безумните изцепки, само за да не им развали кворума, този парламент и това правителство трябва да си отива.

26

мендев

преди 11 години

ах само да ни паднеш ти жалко подобие на човек дето ни обявяваш война като се криеш за твойте мишки охрана!!! ела довечера на площада с твойте 200-300 тъпака и пак ни нападни пък ако щеш и с палки и пистолети бъди!!! вече сме непреклони, че ти и такива като теб нямат място в лидерството на нашата родина!!! СВОБОДА ИЛИ СМЪРТ!!!

25

Пламен Иванов

преди 11 години

Атака е единствената политическа партия, която не влиза в олигархически зависимости. Винаги се е водила от интереса на гражданите и това се доказа, като даде кворум днес. 20000 протестираща едва 2% от населението на София ще диктува на 6 милиона какво да става. 20 000 които не знаят вече какво искат. Сваляне на Пеевски? ОК!-няма го Пеевски, Да ама не вече искат нови избори...ама и нова конституция. 20000 блокират София вече 2-ра седмица, а загубите за бизнеса?

24

Bastor

преди 11 години

Е не! Тоя и*род няма как да не шмърка. :D

23

Име

преди 11 години

Повръща ми се от този политик-и*род. Злобен и нагъл човек е тоя Сидеров. Хора не избирайте никога такива ИЗ*ОДИ за народни представители. Срамувам се, че съм българин!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

22

Сотир

преди 11 години

Напред Болене, масите са с теб :)

21

Стършел

преди 11 години

.....че то от Сидеров има ли по-агресивен?

20

Десен

преди 11 години

Този вече започва наистина да ме плаши. Исканията му са БГ да стане полицейска държава.Крайно време е ЕС да се намеси.

19

Виирджиния

преди 11 години

Виждам, че тълпата е силно "немислеща", освен злоба и обиди нищо друго...еехх...как така всички приятели и *** на Ердоган са такива, интересно как този човек успява да впрегне цялата *** в някоя страна и да я използва в свой интерес.

18

Пеликана Грую

преди 11 години

Дрогата не ти понася, Сидере! Намали дозата! Цацаров, а ти докога ще спиш?

17

пак аз

преди 11 години

А кога ще го арестуват тоя за пресъпления срещу конституцията на републиката?Един откровено луд, надрусан фашизоиден *** си позволява да призовава към насилие, саморазправа и гражданска война и органите на реда седят и си траят!!! Кога Г-н главния на прокурорите ще му поиска имунитета на това откачено джудже и ще му потърси отговорност за действията му?

16

възмутен

преди 11 години

Протестиращите били терористи! Няма такъв демагог, когато му изнасят протестиращите са цвита на нацията, когато не му изнасят са терористи! И слепите трябва да видят и проумеят, че този се ръководи само от собтвените си интереси. Не знам за протестиращите, но ако Левски и Ботев бяха живи, щяха да му покажат де зимуват раците.

15

Боцман

преди 11 години

Само на мен ли ми се струва или наистина е така?Забелязвам абсолютна прилика между това, което казва Ердоган за протестие в Турция и това, което каза Миков, а сега и Сидероглу за протестите в България.

14

баи ганйо в деиствие

преди 11 години

баи гайовщина-в държавата на попфолк поколението институции няма,баи *** е наи-великия ////кои аз ли бе.......полицаи, депутати,президент кви са тияте на мен чехлите трябва да ми носят...

13

dogan

преди 11 години

докога ще ни занимавате със сидердоган

12

Х

преди 11 години

До кога ще се разхожда на свобода единственият желаещ и провокиращ гражданска война?

11

Анонимен

преди 11 години

Усмирителна риза за болният Сидеров!

10

EvaB

преди 11 години

Много се изложи Сидер ефендито... по-добре никой да не се занимава с него, че състоянието му се обостря...

9

НЕ НА АНАРХИЯТА

преди 11 години

БРАВО НА ВОЛЕН СИДЕРОВДОБРЕ, ЧЕ Е ВОЛЕН СИДЕРОВ ДА ПРЕДУПРЕДИ ЗА ОПАСНОСТ ОТ ГРАЖДАНСКА ВОЙНА