93

Сотир

преди 11 години

Болен докато не изяде шамарите няма да миряса :) Много злобен ***

92

Министрите.....

преди 11 години

Министрите да се вземат в ръце. Да разпознаят чиновниците които цапат улиците на София и веднага да ги пратят завинаги на улицата. Волен да не спира. Финансовият министър да прати НАП в БТВ и Нпова ТВ. Трябва много силно да се мачка тази ***, през цялото време до окончателното и премахване. Всички в страната сме за това !

91

Психиатър

преди 11 години

До Подкрепете го !Ще го подкрепя...в пътя му към психиатрията.....даже ще платя за усмирителната му риза и за шумоизолацията на килийката му...аман от тоя..

90

Анонимен

преди 11 години

СМАЧКАЙ ГИ ВОЛЕНЕ,СОФИЯ НЕ Е БЪЛГАРИЯ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

89

Katinar

преди 11 години

Само един червен нос ми липсва, за да е пълна тази клоунада, която разиграва!

88

Анонимен

преди 11 години

Този луд иска гражданска война и ако продължава ще се получи,но той е само машата,която други държат.Жалък употребен Юда Български .Ако не го въдворят,означава,че го насъскват,но търпението към лудите е към края си.

87

Революционер

преди 11 години

Абе нали ви казах, че вчера Станишев зареди сметката на Сидеров и той вече има пари да плаща на хора за контра протест, който е в защита на "Атака". Сега Болен е въоръжен с електрошокова парка и ще смачка тези 200 горкички хорица, които са без никакви палки и не са защитени с нищо, нямат дори и ножчета. Волен с неговите платени хора ще ги бие!

86

танкист

преди 11 години

ей най накрая се намери един по *** и нахален от банкянската мутра, де е сега боко да се срашне с болен от ямбол тоя истински воевода и да се разберът по мъжки сеира ще е страшен боко и болен в чутовна схватка на простотията и лумпенизацията. Но с тъпата банкянска мутра точно така трябва да се процедира, искам да го арестуват с барети и да му натикат един приклад отзад, после като го излъчат по телвизията може и да подават оставка щото народа е казъл - Бой и еване не се връщат.

85

Божидар

преди 11 години

Довечера всички с хапчета - каквито намерите!! Ако няма психотропни, то и болкоуспокояващи ще му свършат работа. Май мирното на протеста ни е на път да изчезне. Долен волен ***!

84

АТАКА ИЛИ НЕТАКА

преди 11 години

ЗАЩО НЕ ДАДОХТЕ ПОЛАГАЩИТЕ СЕ 100 ДНИ НА ПРАВИТЕЛСТВОТО?ЗАЩОТО "СЛАГАЛИ МУТРА В ДАНС" А КАТО ВИ УПРАВЛЯВА МУТРА НЕ ПРОТЕСТИРАХТЕ,МАЙ НА НЯКОЙ ХОРА НЕ ИМ ХАРЕСВА ЧЕ ТОКА ЩЕ ПАДА С МИНИМУМ 5% И ЧЕ ЩЕ ЗАГУБЯТ ТЛЪСТИТЕ ПРОЕКТИ КОИТО ТОЧАТ!

83

Одисей 1

преди 11 години

87 напълно си прав наистина волен е еманация на най-пошлото и извратено лице на българския преход , съжалявам ги тези , които не разбират това

82

mirorim

преди 11 години

А бе и на него не му е лесно, ама като е заповядал везира местан(доган) и сегрей(геят ***) лакеяят долен действа, няма как. Щото хем хем ще го онждат, хем може онождането в гулаг да се случва.

81

zeddd

преди 11 години

До АнонименАми следвай си го, та чак до харема на Доган

80

Иванова

преди 11 години

До ХаЛумпените сме на МИРЕН протест !!! Ние не се възползваме от депутатски имунитет за да вилнеем! Ние НЕ СМЕ излязли да рушим, а за да градим по-стойностно и ясно бъдеще, без мафия и шурбаджанащина!?

79

Дъ Жим Хенсан

преди 11 години

Шоуто на Мъпетатите 2013.

78

Статист

преди 11 години

Представям си го! В очите блясък налуден, в главата му Вагнер звучи... Яхнал стихиите на бурното време, в търсене на последни мигове слава... Ех, всеки... 'политик' с номера си!

77

ГАВРА

преди 11 години

ХОРА, ГАВРЯТ СЕ С ВАС, С ДЕЦАТА ВИ И СЪС СТРАНАТА ВИ, ЩЕ ГО ПОЗВОЛИТЕ ЛИ??? КОЙТО НОСИ МЪЖКО СЪРЦЕ И БЪЛГАРРСКО ИМЕ, НА ПРОТЕСТ!!!

76

Анонимен

преди 11 години

Пълен та*ак е тая държава,щом такива индивиди са в парламента,даже и председатели на комисии

75

49

преди 11 години

Засилили сме се към третата национална катастрофа. Олигарски това ли е цената? Да гледаме един луд как си го вее, а вие да мълчите с наведени глави в името на това той сутринта да натисне копчето за да сте и днес на власт?

74

Шоши

преди 11 години

СТОТИНА НАРКОМАНИ !!! СЕЕ АГРЕСИЯ И ГНЯВ И СИ МИСЛИ ЧЕ НАРОДА ЩЕ МУ СЕ ВЪРЖЕ!!! ДА ХОДИ ЗАД РЕШЕТКИТЕ ТОЯ!!! ИМУНИТЕТЪТ МУ ТРЯ ДА ПАДНЕ НЕЗАБАВНО!!!!