86

Анонимен

преди 11 години

Издига се, издига се Бойко от масажист на Тато та до *** на Ердоган.

85

Анонимен

преди 11 години

ми нормално пИ*алите да се подкрепят

84

Анонимен

преди 11 години

Изненада!

83

Гарантирано от герб

преди 11 години

Ще продължим да служим на новия си "по-голям брат"! Ще водим още много заседания на правителството от Турция за да не ни слуша само цецо и да може направо да ни казват какво да правим! Обещавам, нали съм б.б. Никога досега Министерски съвет на Република България не е бил по-послушен към желанията на турция... Срам!!!

82

Анонимен

преди 11 години

JIVOTNO TOVA E BALGARINA ,GLASUVAYTE PAK ZA sERGEY UKRAINECA OT VAS NAROD NIKOGA NQMA DA STANE PLEMESTE I TOLKOZ

81

Из космусът

преди 11 години

Дано да спечели бат Бойко че без него сме загубени....

80

Студент

преди 11 години

За това ли мутро-пожарникарчето прецака проекта АЕЦ Белене, за да могат турците преди два дена да подпишат с Япония договор за изграждането на АЕЦ на брега на Черно Море откъм турската страна? Та ние после, понеже сме супер богаташи и вярваме какво ни говорят разни некадърници с купени дипломи да си внасяме ток от Турция?

79

*

преди 11 години

Хм! Щом Рашидов е превеждал, разговорът е бил следният: Рашидов пак ли миришеш на бъчва?-превод: г-н Ердоган, Ви пожелава да спечелите изборите/2.Как е положението?-превод: виждам във Ваше лице добър премиер/3.Едва ли вече ще се видим-превод: Надявам се да развиваме добри междусъседски и икономически отношения.....

78

:)

преди 11 години

"Двустранните отношения не са били толкова добри от години, твърди Ердоган"Точно затова няма да гласуваме за момчето с ибрика :) Щатите така са го хванали за топките, че нито един БГ интерес не беше защитен.

77

Анонимен

преди 11 години

всички партии на прехода без ГЕРБ. естествено, то ГЕРБ кога ли са били виновни за нещо :)

76

Балканец

преди 11 години

Трябва да проумеем, че религията и етноса нямат никакво значение, щом човек има характер, изострено чувство за морал и достойнство! Един ден Балканите ще се организират и ще сформират Балкански Съюз за Взаимопомощ и Развитие! Тогава обединени ще покажем на света че ние Балканците сме най-веселите най-хубавите хора а с прочутата ни изобретателност и трудолюбие ще бъдем пример на всички останали! Само хубави неща да ни се случват и да сте живи и здрави балканци! Обединението прави Силата! Започва нова епоха на Балканите!

75

Анонимен

преди 11 години

Ми нормално, псевдо демократите по света се подкрепят, сефа да чакаме и подкрепа от другаря Путин и Лукашенко

74

Анонимен

преди 11 години

DO 99 MARSIANEC VIJ V GOOGLE KOLKO E BVP NA TURVIA S 80 MILIONNO NASELENIE E 12 HILQDI DOLARA NA 4OVEK

73

Анонимен

преди 11 години

Даже и Бойко не вярва , 4е ще спечели изборите, самият тои каза, че очаква да го подслушваят и по голяма нужда. Така, че след вторник такива неща ще излязат в медийте и в прокоратурата, че това което видяхме до сега ще ни се стори като детска песничка. Силно се надявам " Брендо" да проговори пред италиянските власти за политическият чадър който го държеше до сега, защото това касае и националната сигурност и за всички обвинения които се повдигнат срещу "Герб", да се набюдават от ЕС.

72

Анонимен

преди 11 години

Играйте любимите си аркадни игри (Street Fighter, Sonic, Pacman и др.) безплатно - freearcadecity. com

71

Анонимен

преди 11 години

До ВасилевХахахахахахахахаххахах, Турция още мноооооооооооооого ще трябва да яде, за да влезе в топ 10, едва ни настигнаха сега по БВП на човек, благодарение на некадърното управление на ГЕРБ! Чети, чети и пак чети!

70

Анонимен

преди 11 години

Вместо да честитите празника на българите, вие пак ни занимавате с Тиквата... СРАМ!

69

Анонимен

преди 11 години

Някой, може ли да ми обясни, как един премиер, който си подава оставката, когато има пълно мнозинство в парламента, как този човек, може да казва, че иска да управлява още и че можел да носи отговорност и т.н. Вярно, че ибещанието не е като завещанието, но все пак, как има хора, които изобщо мислят да гласуват за него!

68

Анонимен

преди 11 години

Komunist i depesar li e ,zastrelqy go bez da pitash e.... mamata na naroda bezvernici,ti ot 4ovek koyto ne hodi na carkva i djamiya kvo o4akvash

67

Анонимен

преди 11 години

Абе защо няма нито един запис как някои казва че подкрепя ГЕРБ, а само ГЕРБери се изхождат "Тоя е с нас, оня е зад нас....."