104

Анонимен

преди 11 години

САМО БСП

103

22g.

преди 11 години

до 128 аз пък не мисля че ГЕРБ са по малкото зло ... ама скоро ще видим дали съм прав. според мен или БСП или ГЕРБ ще вземат властта , разликата е че БСП са отиграни и ще я задържат а ГЕРБ вземат ли пак ще изкарат 6месеца до година и пак ще ги свалят ама този път ще е по грозно. времето ще покаже.

102

до облъчените

преди 11 години

Герб съсипаха държавата,вие слепи ли сте та искате пак да гласувате за тях??

101

Анонимен

преди 11 години

що се пънеш бе станишевна глупав народ никой неможе помогнане че ти си най-стока ама българина си иска мутритеиска си ги и се натиска оставиги още 4 години да им режат лентички- ако оцелеятпък и дано да си изпълнят обещанията от предния мандат - нопрово ще е голям кефа пък инак българина си е *** то си му личи- няма по-скапана държава от нас в европатаи на морето ни ходят даже румънците па българина неможене броим мутрите те ходяте те твае българина тйо си е доволен

100

Патриот

преди 11 години

Аз ще гласувам за ГЕРБ!!!! Това е единственият правилен път за страната ни! Стига демагогия и лъжи...партии някакви червени, бандитски, националистически...в добавка накърнени руски интереси. ***.Т.Е си майката! Искам да остана да живея в България!!!!

99

И всичките

преди 11 години

До ШошоИ всичките ти познати са от кохортата на червените кхмери - т.е. не са достатъчно много.

98

Анонимен

преди 11 години

До АнонименМЕН ТОЧНО КАМПАНИЯТА АНТИГЕРБ МЕ ПРИВЛЕЧЕ КЪМ БСП

97

Анонимен

преди 11 години

След 4 години в който Герб не изпълниха нищо от това което обещаха ,след последните големи и малки нужди на Борисов и Цветанов,кой нормален човек би ги подкрепил.За да приемеш такъв *** като Бойко за премиер трябва да си поне *** колкото него

96

От Варна-Тонито

преди 11 години

Във Варна простестирахме срещу управлението на ГЕРБ и ЕРП-тата!

95

Боко

преди 11 години

До Коко ***!!!

94

Червен наглец

преди 11 години

Тоя Станишев добре ли е? Защо не спре да се изказва тоя мазник. ГЕРБ ли даде милиони за Белене и Цанков камък, за да потънат в добовете на БСП и ДПС. Борисов ли даде месечна заплата от 5 хиляди лева на Азер Меликов-червените прашки. Тоя наглец се загрижил за хората. Не сме безпаметни, грабител такъв. Опоскахте държавата по време на вашето управление.

93

Анонимен

преди 11 години

Долу Герб ,САМО БСП !!! Долу мафията Герб!!!

92

Коко

преди 11 години

Анонимно герберко, глупавата си ти! Хората на улицата ви крещяха една дума - МАФИЯ!

91

Анонимен

преди 11 години

Френската група Арева и японската Мицубиши Хеви Индъстрис ще строят втората атомна електроцентрала в Турция в района на Синоп на брега на Черно море. Споразумението ще бъде подписано утре от премиера Ердоган и японския му колега Шиндзо Абе, който ще посети Турция. НИЕ НЕКА БЛЕЕМ ЗАРАДИ ПРОСТОТИИТЕ НА ТИКВАТА

90

Лъжеш №110

преди 11 години

До до 110Във Варна имахте 50-хиляден митинг срещу монополите и високите сметки за ток. Спри да лъжеш. После намаляхте до няколко дестки с издигнати политичски обвинения. Разкарай се с лъжите си!

89

Шошо

преди 11 години

Аз познавам страшно много хора и никой не е казал че гласува за Герб,напротив разочаровани са и казват че ще гласуват за БСП защото не виждат друга алтернатива!

88

по-малко зло

преди 11 години

Колкото и кусури да имат ГЕРБ, те са на светлинни години от *** и не трябва пак да пускаме БСП и ДПС на власт!А защо точно ГЕРБ трябва да подкрепим срещу тях, защото сами сме си виновни, че не изметохме комунистите още когато имаше СДС!

87

Анонимен

преди 11 години

Kolko ste jalki vsi4ki vie komunisti. Vsi4kite vi komentari sa pljuene, laji, manipulazii, agresivna vulgari6tina. Trepete, zapla6vate, proklinate- tova e stil koito e do bolka poznat i prejivqn.

86

Анонимен

преди 11 години

Само вижте статистиката колко млади хора са напуснали държавата по времето на герб! Накрая ще останат само милиционери (над 65 000 са) и пожарникари заедно с ромите.

85

ь

преди 11 години

станишко и ти като цвъцко си за затвор а и боко да е с вас та да сте си троичица па кои на когото надвие