75

$$$$$

преди 11 години

Дано паднат панелките *** и комунистите да си ходите по селата!!!

74

Анонимен

преди 11 години

по-добро предложение - национализираме си всичко, изгонваме от страната колонкизаторите експлоатиращи всичко наше като води, полезни изкопаеми и прочее и остават пари за всички ни!

73

Анонимен

преди 11 години

"че ще настъпи корозия в носещите панели!!! "От панелни конструкции разбираш колкото Тиквата!

72

Махайте го

преди 11 години

Играта е за 4,3 млр.лева затова е така настойчив Плевньо с неговите фирми!

71

Анонимен

преди 11 години

до 80Ей, ***, за какви работни места говориш бре, за такива на които се изкарват по 500 лв на месец ли? Ще има ли честен търг за фирми, които да извършат това????М??? Или пак техни фирми ще се набацат с милионите???? А за работника трохи! Я го виж ти икономически аргументирания!

70

Koki

преди 11 години

Спокойно.Имаше коментар от юристи, че е незаконно да се принуждават за заеми, и че разноските по дело ако се наложи, ще са значително по-малко от.цената на санирането...От друга страна има някаква европейска политика за нулева енергийна консумация на сградите до 2020...това просто не го виждам...Или ще ги събаряте и на палатки? Е тогава ние ще ви съборим, господа политици...

69

ХА,ХА,ХАААААААА....

преди 11 години

АЙДЕ ДА , ВИДИМЕ "залозите " НА ОВЧия ,бе........!!АЙДЕ ДА ПРАВИМЕ ПРОТЕСТИ ЗА ВИСОКИЯ ТОК .......!.... ИСКАТЕ ЛИ ДА ПЛАЩАТЕ "ЗАЛОЗИТЕ" НА сърГЕЯ И ОВЧия...ха,ха,хааааааааааааа?

68

до 86

преди 11 години

Марш да гледаш как се "санират" подобните констукции в бившетп ГДР. Чел си само герберастката си книжка!

67

Анонимен

преди 11 години

A PALATKITE KOI STE GI KOPUVA? LI4NI, ILI SLUJEBNI? OT KRISTALINA?????

66

баба-яга

преди 11 години

а защо не са добре топлоизолирани панелките???кой ги построи не топлоизолирани???и нови сгради продължават да строят не топлоизолирани!!!!

65

до 81

преди 11 години

Какво е бе шматко пласмаса с въздух и е нужна 30 см за да имаш -пасивна!Аз съм ги чел !!!Айде на опашка герберските експерти с новата далавера да ги бори един "лайк"!С мъркуч и под вода ли ще пръскате по панелите ,че ще настъпи корозия в носещите панели!!!

64

Кашона

преди 11 години

до 68Ти нали беше много умен бе майсторе, как така се доверяваш на нещо, само защото "някой ти казал, че е така". Утре друг ще ти каже, че не е "така", а е "иначе" и съвсем ще ти обърка и без това ограниченото мозъче.

63

Анонимен

преди 11 години

Или санираме панелките, или 3 милиона остават на палатки!============МАЙ ЩЕ СТАНЕ ТОВА С ПАЛАТКИТЕ.РОСЕНЕ НЕ СТАВАШ ЗА ПРЕЗИДЕНТ

62

Анонимен

преди 11 години

Писах,че искат да ни изкарат на квартири,ама някаи ми цъкнаха минуси!

61

Анонимен

преди 11 години

"колко е фасадата на една средностатистическа панелка"Ей пухльо, изкарваш "химия в строителството", "строителни материали", "сградостроителство" и подобните и тогава ще се правиш на умен! *** който не знае какво е екструдиран пенополистирол тръгнал да ми прави оценки! Под "саниране" не се разбира да налепиш един стиропор пръдльо! Почнаха и от конструкции да разбират ***!

60

Плевен Росенлиев

преди 11 години

В знак на съпричастност към това, което ви причинихме за последните 23 години, с депутатите и обръчите им от олигарси решихме да финансираме на 100% санирането на жилищата на всички българи.Бъзикам се бе, имам тука едни фирми, които точат зъби да ви свалят още една кожа от гърба.

59

Анонимен

преди 11 години

TOZ AHMAK ZNAE LI 4E PANELKITE SA SGLOBENI S 5 SANTIMENTRA ZAVARKI , A KOGATO ZAVAR4IKA E PIAN????

58

Анонимен

преди 11 години

Еххх, как са наточили зъбки гейберастиралите *** покрай санирането. Много милиони ще се крадат и скубат от овчедушните българи.

57

До 666

преди 11 години

Как я виждаш ти да корозира през 6-8 етажа вътрешните ,вътре в арматурата ?Някак басейни или хора има в тея пространства ,а колкото корозира в панела -толкова в стоманобетония скелет!Последно хидро или топло изолация е нужна за да спрем влагата!Ум не ми политиканстваи , на 5-6 етажа по 4,5метра и греди на 100 години, дето са им носещи единствено 100 годишните тухлени зидове споени с киреч ги държат , е това и на един пожар не издържа ,а паднали има много!

56

Неолиберал

преди 11 години

Някой се пита, "От къде пари за саниране?". Как от къде?!?Въвеждат се "индивидуални въглеродни квоти"(т. е. плащаме си въздуха, който дишаме), рекетираните средства се дават на 3 фирми за саниране(либерализация все пак) посочени от "Отровено общество"(както служебния кабинет) и готово.пп Палатките на тези 3 млн Българи, камуфлирани ли ще бъдат?