51

Анонимен

преди 11 години

До SezginКои всички? Защото ВСИЧКИ ние, изстрадалите БЪЛГАРИ заставаме зад охранителя Петко Ленков.

50

Анонимен

преди 11 години

сами сме си виновни, да не би медиите да са ***, сега ще изкарат *** жертви, а българите някакви ***, които трябва да бъдат избити, и да се освободи тая земя

49

wtf

преди 11 години

Ми вие ги раждате като кучета, отглеждате ги като кучета и ги възпитавате като помиари. Как очаквате да бъдат убити?

48

Анонимен

преди 11 години

123

47

Като кучета

преди 11 години

Убивали ги като кучета - сравнението не е уместно! Никой няма да убие едно куче, освен ако не е бясно! А *** са бесни, крадливи, убиващи, насилващи паразите, които трябва да се ликвидират! Може и да има добри роми, но това не извинява ***! Сега оцелелите *** трявба да бъдат осъседни, а родителите на отстреляния да платят патроните и разноските по цялата дандания!

46

Rumi

преди 11 години

А защо не осъдят родителите на малките крадливи ***, затова че вместо да ги пращат на училище ги учат да крадат? Ако утре някой *** влезе в дома ми да краде и си защитя имуществото и мен ли ще съдят? Дано оправдаят гарда, а *** да си вземат някаква поука от това. Българи, обединявайте се срещу *** инвазия!!!

45

Анонимен

преди 11 години

Абе разбирам, че на всички им е писнало от *** ама сте много жестоки. Спомням си едно време, бил съм толкова - 15-16 когато бяхме прескочили оградата на завод 6-ти септември да търсим тръби за фунийки и гарда ни стреляше със сол - сега сигурно могат да те застрелят. Бива ли да си замине едно дете за такава глупост?

44

Анонимен

преди 11 години

Кой знае какъв *** е бил тзои по всяка вероятност пенсиониран военен *** да стеля по дете , но не се учудвайте , това също е резултат на протестите и чувството за безнаказаност на някои.

43

Анонимен

преди 11 години

Айде утре на протест провит ***. Цялата страна. Не може да крадеш и да се сърдиш като те бия и стрелят. А там даже си има и табела Въоръжена охрана. Не може да убиваш хора на работа (примерно от горското) когато са повече и после да протестираш, че получаваш същото. Не може да крадеш и да протестираш против, това че не ти дават. ПРОТЕСТ СРЕЩУ *** И ОРГАНИЗИРАНЕ НА ДАРИТЕЛСКА КАМПАНИЯ ЗА ИЗСЕЛВАНЕТо ИМ В ИНДИЯ. Там няма и да разберат +- 1 000 000 ***.

42

Хан Крум

преди 11 години

Който краде - реже му се ръката. Който прави повече от 2 деца - режат му се топките. Иначе няма оправяне.

41

ттттуууууутт

преди 11 години

Роми на протест: Защо убивате децата ни като кучета? - Защото крадете като маймуни

40

Анонимен

преди 11 години

Е какво, лични карти ли да им искат преди да стрелят по престъпниците?!

39

Анонимен

преди 11 години

ми ако не беше ходил да краде жив щеше да е , ама как да им го обясниш

38

Оп-са

преди 11 години

Гледах интврвюта с някои от тези ***. Те не могат да говорят! Чудно, кой им е писал плакатите? А и си казваха съвсем спокойно, че "ходели понякога да берат желязо"!!! Какво е това БРАНЕ на желязо? Това си е КРАЖБА!!! КРАЖБА! Но те не го възприемат така. Даже шефа на това депо там употреби думите "берат желязо"! За какво говорим? Вече ни е втълпено, че БРАНЕТО не е КРАЖБА и *** има пълното право да си бере! Е да, ама не!!!

37

ммммда

преди 11 години

То сега беше редно Сидеров и Каракачанов и техните последователи да се намесят като толкова се бият в гърдите че защитавали България и българите,ама няма да чуете и дума по въпроса от тяхна страна.

36

Анонимен

преди 11 години

Роми на протест: Защо убивате децата ни като кучета? ============ВИЕ ЗАЩО КРАДЕТЕ ????? АКО СПРЕДЕ ДА КРАДЕТЕ НЯМА ДА УБИВА МЕ КАТО ,,КУЧЕТА''

35

Анонимен

преди 11 години

do 29 Да много вярно,може да мине за трудова злополука .ХАХАХАХААААаЕдин *** по-малко голяма работа станала.Много внимание им отделят медиите нещо.Не ги видях обаче *** за тока да излезнат да ротестират.

34

Кашона

преди 11 години

До SezginНикой не стреля по деца,бе. *** щом е влязъл да краде, значи не е дете, а престъпник. Децата не се занимават с престъпления.

33

Анонимен

преди 11 години

Във всяка нормална държава крадец, който е пипнат на мястото на престъплението и не спре, за да бъде арестуван, при условие, че най-редовно краде и напада с камъни и железа охраната би бил застрелян като куче. Нали се сещате, че тоя 16 годишен *** най-вероятно е бил и по-силен физически от възрастния пазач. Нали като правят деца на 14 не били деца, а пък сега изведнъж се заговори, че бил дете. Щото в случай, че е дете всички, които са над 18 и имат деца от 16 год трябва да са в затвора.

32

van Buuren

преди 11 години

Как ли са намерили някой грамотен, да им напише плакатите?