45

Misho

преди 11 години

Кръгът около енергийната мафия в България явно има определено влияние върху бъгларския президент. Щом го вкарват в боя да отида да убеждава протестиращите, че всичко в държавата ни е наред! Нима Дянков цял мандат не ги подкрепя? Нима. Цв. Бориславова не им прави реклама на зелените енергии?

44

надземен бос

преди 11 години

А знаете ли, че лично Росен Плевнелиев е отговорен за високите сметки за ток? Каква работа има той при протестиращите тогава? Усещам как ще се опита да насочи погледите вън от своето полезрение и насочи в друга посока. Точно заради това ще използва тези протести според мен.

43

ААААААААА

преди 11 години

Нас*aни герберастчета, изметохме ви най - накрая *** миризливи

42

соня

преди 11 години

Доста е съмнително това че президентът не иска да се свиква велико народно събрание. Какъв е смисълът да отива при гражданите на протеста. Хората искат пряка демокрация , а Росен е просто един изпълнител без мнение.

41

Анонимен

преди 11 години

ВЕЧЕ БЕЗ МЕН- МОЕТО ИСКАНЕ Е ИЗПЪЛНЕНО- ГЕРБ ДА ПАДНЕ ОТ ВЛАСТ И ДА ОТПУШИ ПЪТЯ НА НОВИ ИЗБОРИ. ВАС НЕКА ВИ БИЯТ И ИЗПОЛЗВАТ.

40

Анонимен

преди 11 години

всички българи на протест за бъдещето на децата ,

39

Татяна

преди 11 години

Към момента Плевнелиев не показва никакво желание и заинтересованост от нуждите на хората, говори за някакви абстрактни неща като е-правителство, саниране, тех парк, а в същото време хората едва се справят с мизерията и не издържат на непрекъснато увеличаващите се цени на тока, топлото, храната... Именно всички тези неща накуп извадиха хората по улиците.

38

cookes

преди 11 години

И какво сега, да не излезе, че Росен Плевнелиев е част енергийната мафия? Щото то има два варианта или той да им дърпа конците на олигарските, или те да му дърпат конците...и в двата случая той ми падна в очите!

37

Danzig

преди 11 години

Плевнелиев се опитва да прави някакви интриги ми се струва. Неслучайно излязоха информации, че той е една от причините в момента да плащаме високи сметки за ток. Не забравяйте, че в крайна сметка и той трябва да понесе своята отговорност.

36

Анонимен

преди 11 години

ЕДИНСТВЕНОТО, КОЕТО МОЖЕ ДА ДОВЕДЕ ДО РЕАЛИЗИРАНЕТО НА ИСКАНИЯТА Е СПЕШНИ ИЗБОРИ НА НОВО НАРОДНО СЪБРАНИЕ, ДРУГОТО- ИСКАМЕ ТУК И СЕГА- КОЙ ДА ВИ ГО ДАДЕ, КАТО НЯМА ПАРЛАМЕНТ И ПРАВИТЕЛСТВО- ТОЛКОВА ЛИ СТЕ ЛЕСНИ ? ИЛИ ИСКАТЕ ДА СЕ ВЪРНЕ БОЙКО И ДА ВИ ГО ДАДЕ- ОТЗАД ????????????

35

DANS

преди 11 години

Плевнелиев иска да си вкара дружбките от енергетиката и банките в следващото правителство Цветелина Бориславова, Иво Прокопиев. Там ще бъде и Симеон Дянков, който беше уволнене щото явно е изневерил на интересите на Бойко Борисов. Значи той Плевнелиев ще дойде поставено лице на тези хора!

34

Дебора

преди 11 години

Частния сектор аз го виждам като едно по-добро стопанисване от държавния сектор, НО, .. само при закони защитаващи интересите на потребителя, независимо и висок държавен контрол. Борисов задуши малкия и среден частен бизнес със закони извличащи полза за държавната хазна от където и неправилното им разпределение. Това доведе народа да и мине на фотосинтеза и да излезне на бунт срещу 100% некадърните управления

33

българче

преди 11 години

Ще повярвам, че България се променя, когато Стани шеф се прекръсти на Стани пандизчия.

32

бсп мъдрец

преди 11 години

Народните протести са против народа,злобни сме защото знаема че сме прости и на всеки 4г.си го самодоказваме.

31

Анонимен

преди 11 години

Да се направи собсвено следствие ,да се намерят инкасаторите ,да върнат парите и да кажат кой им ги даде .Другото е ясно- България е руска губерния .

30

Анонимен

преди 11 години

Ся, господа протестиращи, ай по кротко, че да не излезем и ние дето не сме съгласни с вас. Че само на протестиращи ще ми станете. ***!

29

спец селски части

преди 11 години

Каузата на хората по митингите е справедлива и правото е на тяхна страна, подслушваите телефони ,интернети , заплашваите ,манипулираите,разединяваите.....все тая напрежението ще стане още по голямо и ще го усетите .

28

Shark

преди 11 години

До чужд наблюдател Чакай малко, не ние сме искали това, а опредлена прослойка, които направиха всичко възможно да разрушат икономиката, да ликвидират производството и да изкупят предпирятията за жълти стотинки. Това е т.нар масова приватизация, в която повечето още тогава не вярвахме но ни я наложиха. Съвсем тенденциозно беше разрушено селското стопанство, земята беше раздробена, защото европа-та нямаше интерес от развито селско стопанство в България. И за тези неща има виновни и те са още в НС

27

1 позиция от Варна

преди 11 години

Аз лично днес ще изляза и ще протестирам- 1. Срещу ГЕРБ, защото още ги има . 2.Срещу монополите-ЕРП-та,ВиК, Банки, Мобилни оператори и др. такива гадинки!

26

Анонимен

преди 11 години

Не мога да повярвам, че има само 1 коментар за тоя за*ник ....