122

Анонимен

преди 11 години

МНОГО МИ Е ИНТЕРЕСНО, КОГАТО НЯКОЙ РАЗМАХВА ФАКТУРА И СЕ ПЕНЯВИ! "....АЗ МИНАЛИЯ МЕСЕЦ ИМАХ ТОЛКОВА, А СЕГА ТОЛКОВА, А МЕ Е НЯМАЛО..."! ЕГАТИ АРГУМЕНТА!!!!!! ДА ПОСТАВИМ ПО ЕДИН ПЕРСОНАЛЕН ИНКАСАТОР ДО ВСЕКИ ЕЛЕКТРОМЕР И ДА СЕ СЛЕДИ КОЙ КАКВО ВКЛЮЧВА!

121

До 143

преди 11 години

А на всичките тях им е началник баш социалиста Румен Овчаров.

120

Анонимен

преди 11 години

Всяко чудо за три дни. До 15-ти да сте си платили всички, че после пак ще мрънкате : )))

119

Анонимен

преди 11 години

Ако БУДА не бе продал ЕРП-тата на частници,сега щяхме да плащаме двойно по-малко за тойк!Вън БУДА от България заедно със свойте протежета ЦЕЗ ЕОН и т.нт.!

118

Анонимен

преди 11 години

Бай Тошо,къде си?!

117

значи,

преди 11 години

ако тез по върховете ги харесват чехите ,да им плащат смитките тогава.

116

74878

преди 11 години

minahme na darva i vaglishta,nema problem,toplo e

115

Анонимен

преди 11 години

чета коментарите и се убеждавам в първосигналността на българите!!!! един не НЕ КАЗА НЕЩО ЗА ДКЕВР! ОБАЧЕ - ХАЙДЕ ДА НАПИШЕМ НЯКОЛКО ПЛАКАТА И ДА ГОРИМ ФАКТУРИ! ТИПИЧНО БГ ИЗПЪЛНЕНИЕ! СЛЕД 1 МЕСЕЦ ВСИЧКО ЩЕ СЕ КРОТНЕ, ЩЕ СЕ СТОПЛИ И ЩЕ СЕ ЗАБРАВИ! ТАКА НЕ С ЕПРАВИ! ИМА ГРАЖДАНСКИ ИНИЦИАТИВИ, ГОВОРИ СЕ С ФАКТИ!!!!!!

114

Анонимен

преди 11 години

Решението е: всички, целият народ, да не плаша един месец парно и ток, тогава ще клекнат и топлофикации и разни крадливи дружества, че и правителството. Моментът е много удобен, идват избори.-----------------И мобилните телефони да се изключат за един месец, и телевизията, и всички са грохнали!Така се прави революция, а не по площадите

113

!!!

преди 11 години

А сега дано да се светнат всички българи коя е ЕДИНСТВЕНАТА партия в парламента,която отдавна защитава сама интересите ни и настоява за изгонването на енергийните вампири - АТАКА !

112

benko

преди 11 години

mi nema kak,she plashtate ,toka s pari

111

Спонги

преди 11 години

Договорът с ЧЕЗ може да бъде прекратен моментално и законно. ЧЕЗ е държавна чешка компания. НЯМА РАЗДЪРЖАВЯВАНЕ, а това беше едно от условията при влизането ни в ЕС. Всички сме равни там и няма причина една държавна българска компания да бъде заменена с държавна чешка. Албания вече ги изгони. Време е и ние да сторим същото. ЕРП тата да си съберат парите от 1 000 000 *** и да не товарят нашите сметки с техния краден ток!

110

Анонимен

преди 11 години

От производителя НЕК до крайният потребител цената скача 2 пъти! причината: ЕРП-тата трябва да имат печалба! но това е нормално! Лошото е, че съоръженията са толкова стари, че за да се осъвременят са нужни милиарди, някой трябва да плати! лошото е, че че са високи акцизи, ддс-та, а някои компоненти са абсолютно неясни! какво значи невъзстановими загуби? ДКЕВР да каже, той определя цените!!!!

109

Анонимен

преди 11 години

Не е забавено чак толкова отчитането. Периода е от 22.12 до 25.01, което ще рече само 3 дни повече.За 10 % по дълъг отчетен период, потреблението е скочило със 120 %..............ТОВА СЕ ПРАВИ СЪС СЪГЛАСИЕТО НА ПРОДАЖНИТЕ НИ ПОЛИТИЦИ !!!............ВСЕ ПАК И ДДС-ТО, КОЕТО ПРИБИРА ДЯНКОВ, И ТО СКАЧА СЪС 120%.

108

123

преди 11 години

samo taka naroda triabva da si varne darjavata

107

Анонимен

преди 11 години

До Анонимен 134Буда е там, в управлението на ЕРП - тата, в ЧЕЗ е Мико Каратиста, съдружник и приятел на Буда и на Пашата, назначен е лично от Буда през 2009 г като представител на ЧЕЗ в надзорния съвет на ЧЕЗ България ЕАД.

106

НЕДОВОЛЕН

преди 11 години

КРЪВОПИЙЦИТЕ ВЪН !

105

Анонимен

преди 11 години

Я бързо да бягате да си плащате сметките за ток и парно. Чешките пенсионери на вас чакат, да ги нахраните!

104

blabla

преди 11 години

В Монтана също имаше протест. Събраха се за съжаление малко над 100 човека пред сградата на ЧЕЗ. Знаете какъв ад е тук е северозапада, хората са толкова обезверени, че просто няма на къде. За това искам да поздравя тези които бяха на протеста и на следващия протест, ако се яви само един повече ще е успах за гражданското общество. От една снежна топка може да се получи лавина. НЕКА ЛАВИНАТА ДА ЗЕЛЕЕ ЧЕЗ, ЕВН,ЕОН И ВСИЧКИ КОИТО СЕ ОБЛАГОДЕТЕЛСТВАТ НА ГЪРБА НА НАРОДА НЕЗАСЛУЖЕНО.

103

Акълмайстор

преди 11 години

Аз съм твърдо за глобалното затопляне