35

Нагло !

преди 11 години

Ами жената няма твоите златни часовници , бронирани джипове .и милиони .И ако сега те уволня , ти си лесен !

34

Анонимен

преди 11 години

29 бре много си компетентен , така се печли лесно , като е толкова лесно отиди и го купи.

33

beta

преди 11 години

До Анонимен 10"Настоящото управление успешно продължава да съсипва индустрията на България !"Настоящото управление успешно съсипва индустрията на България !

32

Атака

преди 11 години

В цял свят не съм чул за губещ или фалирал военен завод!

31

Анонимен

преди 11 години

Аз садих ---картофи ,....как вървят картофите?Приемат ли картофи ,вместо лук?

30

klaus

преди 11 години

Пътник си, Бойкооо, пътник

29

Анонимен

преди 11 години

Ще ти пращат лук, г-н Премиер щом още търпиш и не пипаш червените крадци.Кой съсипа завода? Кой?

28

Анонимен

преди 11 години

Мутрата аут от политиката доде е време. Този с пъсти като кебапчета и без врат ще съсипе съвсем бържавата.

27

Moon

преди 11 години

Поредната лъжа, за да се продаде завода на по-ниска цена. Това е военен завод, от който частен производител би печелил достатъчно, за да покрие разходите за заплати на всички. Поредната стъпка, за да нямаме никакво производство и да бъдем лакейте на Европа и САЩ.

26

Анонимен

преди 11 години

----РЕКЛАМА----Изкупувам златни пръстени .....,ЛУК ----НЕ!

25

РУМЕН221

преди 11 години

ПРИЯТЕЛИ,КАКВО ИСКА ДА СКРИЕ, ЧРЕЗ СКАНДАЛИ ПО МОРЕТО И ВМЗ БОКО ТЕРМИНАТОРА НА БЪЛГАРИТЕФАКТ:- ЖИЗНЕНИЯ МИНИМУМ В БЪЛГАРИЯ Е 241лв. (да оцелееш като животно на голо поле), А СОЦИАЛНИЯ МИНИМУМ Е 581лв (да можеш да се облечеш, сгрееш и да си пратиш билетчето до работното място)!!!БОКО, но всеки човек трябва да отгледа наследника си = два социални минимумаИЗВОД:- МИНИМАЛНАТА ЗАПЛАТА трябва да е 1 124лв. А МИНИМАЛНАТА ПЕНСИЯ ЗА ТРУД 581лв., СЛЕД ПЛАЩАНЕТО НА ВСИЧКИ ОСИГУРОВКИ И ДАНЪЦИ, които за трета категория труд са 37,5% +20%ДДС + 10% акцизи и други данъци = Общо 67,5%, и 30% за пенсиите. (ХА-ХА-ХА, данъците в България били най-ниските) или: - Минималната заплата трябва да е 1880 лева!- Минималната пенсия за труд 730 лева ( = 39% от МИН. заплата)!!- Социалните помощи 241 лева.!!!- Майчинските да са 80% от заплатата на майката, или социалната помощ, но не повече от средната заплата за страната.ПО-НИСКИТЕ ЗАПЛАТИ И ПЕНСИИ СА ФОРМА НА СОЦИАЛЕН И ФИЗИЧЕСКИ ГЕНОЦИД!!!БОКО - ТРУДА Е СТОКА, КАТО ВСЯКА ДРУГА И ТРЯБВА ДА СЕ ПЛАЩА!!! (Хляба първо го плащаш, а после го ядеш), А ЧЕСТЕНИТЕ ЧАСТНИЦИ, ако не могат да плащат такива заплати - ТРЯБВА ДА ФАЛИРАТ ЗАДЪЛЖИТЕЛНО, ПОРАДИ НЕКАДЪРНОСТ!!!БОКО,- Когато това не се спазва, Преамбюла на Конституцията и Декларацията за правата на чавека, където се казва - че е необходимо правата на човека да бъдат закриляни от закона така, че човек да не бъде принуждаван да прибягва към бунт срещу тиранията и потисничеството, като последен изход- ЩОМ минималната заплата е 290лв, пенсията 136лв, а детските 35лв., то съгласно Хартата за правата на човека и Преамбюла на Конституцията ни - БУНТА НИ СРЕЩУ ВЛАСТТА Е ЗАКОНЕН!!! - РАЗВАЛЕНИТЕ ДОМАТИ СЪЩО!!!Всичко останало е от Лукавава!!!

24

SyS

преди 11 години

До anittaИ за кое е прав - че като имаш пръстени не трябва да ти плащат заплата ?Пък после се сърдите като ви наричаме патки ...

23

Анонимен

преди 11 години

Ами тези пръсти със златните пръстени, когато завода е работил са произвеждали продукция която е носела тонове злато на тази държава, жената е получавала заплата та си ги е купила !

22

Gost

преди 11 години

Krai s glasuvaneto.........

21

Иванов

преди 11 години

До Анонимен И с какво право законът за тях да е различен ? Повече ли работят, големи специалисти ли са ?

20

Времена

преди 11 години

Жени за да сте в крак с времето не носете накити и сносни дрехи.

19

Анонимен

преди 11 години

Бг-ПАРТИИ НЯМАТ ВИНА ,.....ТАКА ЩЕ Е ПРИ КАПИТАЛИЗМА ! Нито ГЕРБ ,нито БСП,СДС,НДСВ,ДПС,......НЕ ВАЖАТ ПРИ КАПИТАЛИЗМА !При КАПИТАЛИЗМА има само една ФОРМУЛА-----ПАРИ-СТОКА-ПАРИ'------!

18

3

преди 11 години

Тя сигурно и влог имам в банка.... за тожа ДЪРЖАВНАТА фирма не й плаща заплата...ЛЕВАК!

17

Анонимен

преди 11 години

. На госпожата, която ми пращаше лук, всичките й пръсти са със златни пръстени. А ми праща лук.""А бе ти сериозно ли....?

16

Dido

преди 11 години

Демокрация, пазарна икономика и капитализъм! Нали това искахме?! Тъпо е за тази хора които стоят месеци без заплати,но трябва да е ясно,че щом не са конкурентни трябва да има промяна!Моята фирма ако не е конкурент кой ще я защите?На кой да се оплача! Българина си остава роб с мечти за свобода...иска да е свободен но някой друг да отговаря за проблемите му.......