28

до 28

преди 11 години

Нали се ежите че сте древна държава, що тогава българския цар е депортилрал "македонци" евреи. Нали искате да сте самостоятелна "велика" нация, да сте си ги спасили.

27

Рицаря

преди 11 години

Тия македонци що не се държат културно като Добруджа и Тракия, ами само мрънкат!

26

BG

преди 11 години

Най-тъжното от всичко е, че дедите на тези ФИРОМци с обръщат в гробовете си, заради тъжната им мечта за обединение с Майка България, а децата им днес плюят по нея :(

25

Анонимен

преди 11 години

е не България няма никви териториялни претенций към Бюрм ,но ако искат да влязат в ЕС И НАТО . ще трябва да сложат представка надставка на името македония за да няма недоразумения примерно "нова македония ".

24

германски посланик

преди 11 години

Адолф Хайнц Бекерле, германски посланик в София (1941-1944), при разпит през Март 1945, той признава, че по заповед на Химлер, и със съдействието на цар Борис 3-ти, за времето до Септември 1944, нацистката власт в България е депортирала от Македония и Тракия между 14 000 и 15 000 български евреи към концлагерите в Полша и Германия! Защо тези евреи не са били спасени? Защото са нямали български паспорти ли? Евреите от Македония и Тракия по ли са малоценни от тези с българско гражданство?

23

Анонимен

преди 11 години

Тия определено не са добре. В момента хората се обединяват в съюзи за да живеят по- добре, а тези май само към преуспялата Албания клонят. На сила можеш да вземеш, но на сила не можеш да дадеш. Точка по въпроса, забравете ги!

22

Анонимен

преди 11 години

аз съм на 27 години а македония на 21

21

хляб и вода

преди 11 години

Мой чичо, който е участвал в окупационния корпус на българската царска армия в Македония, преди да почине, ми разказа за зверствата, които са извършвали там някои български офицери до Септември 1944. Те са изнасилвали, включително и малолетни. Обирали са къщи и са изпращали скъпи кожени палта на съпругите си в България, като са им писали, че палтата са закупени в магазин. Те са разстрелвали български войници, които са давали хляб и вода на сръбски пленници. Така че и ние имаме за какво да се срамуваме.

20

Анонимен

преди 11 години

***! Името му не е от скопската околия.

19

Отегчен

преди 11 години

Македония обявява своята независимост от Югославия през 1991 година-----------------------------------------------------------------------------------------------------------С това темата се изчерпва! Най-възрастния "македонец" е на 21 години! Нека темата бъде закрита!

18

Анонимен

преди 11 години

Слободан Чашуле - роден 1945 г в Скопие баща - Никола Чашуле - роден 1921г в Прилеп с името Никола Кепев,в семейството на директора на българската гимназия в Прилеп,фамията си Чашуле получава от вуйчо си Илия Чашуле , който го осиновява...учи в София , а 1938 г се включва в комунистическо движение,по късно става югославски партизанин тоя човечец...до болка позната история

17

Анонимен

преди 11 години

Албанците ще ги оправят. Когато почувстват топъл дъх във врата и болка в г***за , тогава ще е вече късно.

16

BAY PANDEL

преди 11 години

До Бата--BATA, BATA- JENA TI DA KLATA

15

работещия беден

преди 11 години

направо ме е яд да го чета това... ясно е - бедни сме, държавата е скапана, бъдещето е черно... ама поне дайте да им *ем майката на тия - така или иначе сме пътници, поне нещо да свършим. по-нагли са и от *** и от политиците ни(а това е наистина мнооого)!!

14

Анонимен

преди 11 години

Бати тъпия *** гей.Българите са си направили революция и после са отхвърлили хитлеристкият режим.Закво да му се извиняваме?Той по тва време кво е правил и къде е бил?Да не се окажа после че баща му или дядо му са били "дупе и *** " с Хитлер.Че обикновено тия дето викат най-много срещу някой режим са всъщност неговите бивши най-големи привърженици.

13

3 морета

преди 11 години

Напълно подкрепям територианите и етническите претенции на България.Много късно се сетихме,че като не става со кротце и со благо,трябва и малко твърдост.Македония е част от България и рано или късно,ХоОРАТА пак ще сме заедно,защото сме едно.И нито Коминтерна,нито Србските ДС служби,не могат и никога няма да успеят да отделят детето от майката.

12

Европеец

преди 11 години

До БатаЗнаеш , драги, какво мисля за сестра ти, ***, жена ти, чинка ти, леля ти, нали? Ами точно така ще постъпя с тях заради свинската ти зурна, албанецо неден!

11

Анонимен

преди 11 години

Луд умора няма.

10

Tina

преди 11 години

В момента въобще не е важна шизофренията на бюрмците.Важно е да опазим България.А ако нещата в Македония се влошат откъм албанска страна - важно е да опазим Охрид и Струмица.

9

Анонимен

преди 11 години

Тия мишки редовно ги обгазяват обаче! :))) Що е маке, все е ***! Албанците ще им се извинят вместо нас, и хем мощно ще го направят, всички мижави македончета ще са доволни след това! :))) Скапан народ!