96

Анонимен

преди 11 години

Stoite si v balgaria mnogo e hubavo buaxaxaaxaxxaax!!!

95

БС

преди 11 години

Бил съм няколко пъти в Мароко-Казабланка, Надор,Сафи.Мизерийка си е. Невъзможно е там мин.заплата да е 240 евро.Според мен това е порената ЛЪЖА. Който пък вярва да се ориентира натам.....

94

Анонимен

преди 11 години

Голямаконспирация еиздигането накрайно десниятлибераленкапиталист Сергей Станишев запартията наевропейскитесоциалисти. Данаправиш плосъкданък и то 10% каквато е мечтатана Рейгън и Тачър ада те изберат засоциалист номередно в европа сисупер гавра и стратегия насветовнотоправителство -трилатералнатакомисия.Капиталистите не плащат данъци вБългария но следкато направихаданъка плосък ибез праг за нискитедоходи - постъпленията отданъците сеувеличиха, но безда намалее сиватаикономика - и товаувеличение на приходите беобявено от всичкидесни да супердоказателство чениските данъци сасупер ефективни. Като България сепревръща впример за деснитече дяснатаполитика е суперефективна. Политика от Сергейдето трябва да ималява политиканеговотоуправление епример за най- добро дясноуправление - забуржоазнитеикономисти. Дориумишлено сескрива че този растеж тогава седължи на безпрецедентнитевзети и изхарченикредити - и такасъбрани повече данъци. А не отдясната политикана Станишев. Анегова министъркатогава ходи датърси роби във Виетнам за да свализаплатите вБългария.Загрижени задобрите печалби набуржоазията - себе си.

93

Избирател

преди 11 години

БРАВО БОЙКО!БРАВО ДЯНКОВ!ЕВАЛЛА НЕЩАСТНИ *** - МУТРИ, АМЕРИКАНСКИ СЧЕТОВОСИТЕЛЧЕТА И ФИЗКУЛТУРНИЦИ.МАМИЧКАТА ВИ ДОЛНА!

92

мутра

преди 11 години

Нема да плюете против братото-ТИКВАТА,штот е наш човек.Да не хванем бухалката.Радвайте се че поне взимате и заплати.Гарантирано от ГЕРБ !

91

Балканец

преди 11 години

Много глупава статия, в която се цитира един икономически неграмотен безочливец.

90

Анонимен

преди 11 години

Алчните, самозвани "бизнесмени" в България, които мистериозно се снабдиха с несметен стартов капитал в началото на 90-те, си отрязаха сами клона- няма да има вече кой да им робува- *** ще умре гладен, но на работа няма да се хване. Така наречените "предприемачи"- ще ги видим тогава, когато ще трябва да правят бизнес в други страни- правови, некорумпирани, как ще се конкурират с наложени правила и каква печалба ще изкарват.

89

Анонимен

преди 11 години

До Анонимен eiiii glupaci na vas vse niakoi e vinoven i nai ve4e *** ami vie nikoga niama da se opravite 6tot ste glupavi balgari i po dolni ot *** dupe daici i nai ve4e ste kat tenjera bez kapak znaete samo da drankate opropastihte balgaria a sega *** sa vinovni te horata se ma4at kak da si ishranvat decata a vie kradete i vikate dra6 kradeca koi e *** olee vie ste pozor i mrasotia za evropa

88

Анонимен

преди 11 години

хаха дянкоф нали разправяше че задминаваме гърция и чехия скоро

87

Анонимен

преди 11 години

Пак ще гласувам за ГЕРБ! В условия на Световна криза, те се справят перфектно... Ако Тройната Коалиция беше на власт, вече щяхме да сме фалирали отдавна, като държава...

86

куриоз

преди 11 години

Така ще бъде, докато политическите чадъри са опънати над бизнесмените и олигарсите.Имам позната, която работи в магазин и я осигуряват на 1 /един/ часов работен ден. А реално работи по 10ч.Как е възможно на нито една институция да не й направи впечатление, че това е просто невъзможно?

85

Геле

преди 11 години

Добре де. Само не можах да разбера защо при 30-40% норми на печалба (според господина) толкова фирми изпофалираха ??? И в кои сфери са тези норми?

84

Анонимен

преди 11 години

Виновна е отново Тройната коалиция и Станишев ! Някой да не вземе да си помисли,че е виновен Бойко,не дай си боже ! Сакън,не е той !

83

Анонимен

преди 11 години

Ми то къде се е чуло и видяло мутра да дава ??? ако все пак даде нещо, след това ще ти излезе през носа

82

.... ....

преди 11 години

***, а Станишев ли ще ни оправи заплатите бе? Тва КОМУНИСТИТЕ са много долна ***, ***, ***, от където минат - трева не никне!

81

Утре.бг

преди 11 години

Какво ни занимавате само с минималната работна заплата. Още по добре ако е ниска. Поне няма да плащаме много за осигуровки.

80

Анонимен

преди 11 години

добро утро това даже е стара новина

79

менюто

преди 11 години

Асфалт на скара,варен асфалт,асфалтова пита ...

78

Анонимен

преди 11 години

Уволнение на всички сегашни съдии и прокурори в България. СЪД ЗА ВСЕКИ ОТДЕЛЕН ЧЛЕН НА ГЕРБ!

77

предприемач

преди 11 години

Заплатите ще се вдигнат, когато има условия за бизнес. Когато има достатъчно чужди инвестиции, стартиращи малки и средни бизнеси, намалена корупция, нормален и бърз достъп до финансиране и европари, инфраструктура и образовани хора. За да изкараш 1000 лв заплата, ти трябва да допринесеш поне 3000 лв на фирмата в която работиш с труда си. Защото има осигуровки, данъци, счетоводство, трудова медицина, ХЕИ, пожарна, офисконсумативи, реклама. А и за тоя, дето ти дава заплатат трябва да остане нещо.