77

до 87

преди 11 години

Да трудно е защото през тези пунктове се перат огромни количества пари по няколко стотин хиляди на месец.И си напълно прав където има пункт има и много ***. Преди години направиха пункти близо до нашата вилна зона и започнаха кражбите. Дори нападнаха майка ми в двора ***. Веднага оплакване в полицията, но не повдигнаха дори. Със зета, брата и бащата вързахме с джуповете караваните на пунта и го разпартошинихме после запалихме всичко. За една веднага се уметоха всики,но сега сме с дела

76

Анонимен

преди 11 години

що не ме сбъркат с охраната като сме за прасета ?пак ще пишат ама друго

75

азз

преди 11 години

единственото което ще кажа:-бългати,сплотявсйте се!организирайте се!още малко,и ще настъпи момента да Убива ме наред!политици;***;българи рецевидисти!!въоражавайте се тайно!и разума да бъде с нас!не бог!не този,или онзи!а,ние!а,*** си имаха "черни пантери"!накрая се "побратимиха" с кукуригу-клан!вън еврейте и техните слуги!смърт за мършата -*** и *** манталитети!

74

Rasov

преди 11 години

xvane li se *** ot policiata da mu se nalozi traino osakatiavane i skopiavane ina4e opravia nema

73

Анонимен

преди 11 години

като е слаба държавата нищо хубаво недей чака

72

Анонимен

преди 11 години

а кога ще четем, група българи пребиха роми?????? има ли българи в тая държава???????? иначе по форумите е пълно с все големи мъже!

71

АМИ ТАКА Е

преди 11 години

КОЙТО СЕ ДЪРЖИ КАТО ОХРАНА , БИЯТ ГО !

70

мнгл

преди 11 години

свиквайте така е било и така ще бъде

69

DEMOCRATOS

преди 11 години

ВУЛГАРИ----САМО КАТО ЧАСТ ОТ ГЪРЦИЯ ЩЕ ИМАТЕ ЗАЩИТА ОТ ТУРЦИ И ***..НИЕ ГЪРЦИТЕ, КОЛИМ ВРАГОВЕТЕ НА ВСИЧКО ГРЪЦКО И ГРЪЦКАТА КАУЗА.

68

Анонимен

преди 11 години

Минавам всяка седмица през *** квартал до летището на София. То няма такава мизерия. Недопустимо е за европейска столица да има такава *** и то до летището. Защо е тази *** допусната? Ми много просто-Електорат на правителствАТА. Той не бива за нищо на света да се обезпокоява.За разстрел са всички онези скапаняци от властта, които разчитат на *** гласове и заради това ги оставят да живеят в помиярските си *** гета. Да горите в АДА майка ви скапана *** алчна!

67

СИК

преди 11 години

*** бият полицаи, *** убиват старци за по за 5 лв и насилват баби, *** като банда *** нападат нищо не сторили им и неинни хора или хора, които са имали нещастието да ги засекат докато крадат. Такива своеволия и безнаказаност и в страни от третия свят няма. Време е да се опълчим срещу държавата си за умишлената безнаказаност на *** престъпност. Терориризират ни и държавата УМИШЛЕНО не защитава правата на единствените си данъкоплатци, заради един ромски глас повече на изборите

66

Анонимен

преди 11 години

това трябва да се изтреби от България иначе става страшно бедни ми и ограбен българино от 22 годишния криминален преход

65

Анонимен

преди 11 години

абе товарете *** на кораби и шлепове и да се закарат на някой азиатски остров махайте тази *** от тук!

64

А дано

преди 11 години

Цецко обеща чудеса.

63

всичко е ясно!

преди 11 години

Всичко това е дело на БСП и компания. *** нямат кураж, ако нямат покровители.Създаване на хаос и пълна анархия в държавата, събуждане на народното недоволство, което е на ръба по други причини - ТОВА Е НАЧИНА ЗА СВАЛЯНЕ НА ПРАВИТЕЛСТВОТО!А неграмотните и злобни по природа ***, са най-удобната маша в ръцете им.КОЛКО БЪЛГАРИ ТРЯБВА ДА БЪДАТ ПРЕБИТИ И УБИТИ от *** орди? Колко жертви са им нужни, за да се докопат отново до кокала?А правителството нека спи летния си сън!

62

Аз съм Цецко до 70

преди 11 години

Здравейте Смешници и ти Гласоподавател най - вече. Работиме по случаят и сме по следите на извършителите. Вече взехме ДНК анализ и той доказва, че извършителите са двама - единят е психично болен бездомник, а вторият е 15 годишен шеф на мафият, който държи бизнеса с незаконни пенсни на Криско В момента ги издърваме,тъй като вече ги пуснахме и не знаем къде са. Фотороботи ще пуснем скоро т.е. до Нова Година за да може да си ги разпознаете и да ги заловите, но не ги наказвайте че от Хелзинския ...

61

Анонимен

преди 11 години

да се задължат пунктовете за изкупуване на метали да документират всеки който предава метали за скрап - Снимка на лицето, трите имена по лична карта, снимка на предаденото, дата и час. ТОЛКОВА ЛИ Е ТРУДНО ДА СЕ НАПРАВИ ТОВА?

60

Анонимен

преди 11 години

Леко полеко ни превземат, ето почнаха и да ни бият вече по-зле ще става!

59

Анонимен

преди 11 години

неподдържането на оръжието в порядък ,почистено и смазано е престъпление и трябва да се наказва

58

Психоглог

преди 11 години

Пожелавам скорошно оздравяване на тия пичове и после зловеща саморазправа с ***- от държавата да чакат няма смисъл!!! САМОРАЗПРАВА!!!