23

Кратун

преди 12 години

За да не става Бойко "лошият" и да губи популярност, нареди на палето да отвори темата. Ако протестите отново са много силни, Бойко ще излеъе напред и ще удари един шамар зад врата на палето. Ако обаче няма протести, Бойко ще поеме факела и ще си припише заслугите за "диверсификация на газовите доставки" и отпадането на наказателните глоби от Брюксел за това, че нищо не е напрвено за диверсифициране на доставките.... Гади ми се вече от тази пасмина. Готови са да отровят половин България....

22

омг

преди 12 години

този ще е следващия който ще изхвърчи... да внимава много в картинката какво иска да възражда и на чий гръб че да не го подгоним с факли!

21

bg

преди 12 години

Дупедавци . Две неща хранят тая България Земеделие и Туризъм , що да сме добре . Пълни ***.

20

...

преди 12 години

Американски слуги.

19

dmx

преди 12 години

Значи не става това, което искат хората, а което си е намислил някъв бузльо. Я да си дава оставката тогава. Думата демокрация власт на хората ли означава или власт поредното оминистерчило се келешче. Той хилядите протестиращи видя ли ги? Ще ги види пак.

18

men

преди 12 години

тест за българския народ : ще спрем ли шеврон и слугите на америка или ще си бъдем страхливи *** както обикновено. предстои да видим. а сега е ред на платените медии да променят общтествената нагласа

17

НФБ

преди 12 години

"Ние сме една от страните, които пилеят електроенергия, затова енергийната ефективност трябва да се превърне в приоритет за нас", добави Делян Добрев...пак режим на тока но в съотношение днес нема пък утре не е сигурно...цената на газа е договорена от 600лв на 540лв при положение че Германия го купува на 300лв!народа радостно да блее!време е за пролетно стригане!парното скача с 105 минимум!тока скача...бензина гони 3лвживотът поскъпва..всичко това обещано от Герб!

16

1 april

преди 12 години

Днес бг много странен ху,ор имат за 1 април, с техните новини за Белене докато го схванеш и вече е свършил деня!

15

Ох

преди 12 години

Все ще ви изтраем още 1 година, дано следващите са Атака и да ви проскат по ОЧИ-ПРЕСТЪПНИЦИ!!!!

14

Анонимен

преди 12 години

Жал ми е за България

13

Nemeca

преди 12 години

Пак ще се ходи на абрикадите. И този път ще има линч...

12

Анонимен

преди 12 години

Това е пълен абсурдправителството ни прави луди.Всеки ден излизат все нови и нови абсурдни предложения,които не знаеш как да ги възприемеш,дали със смях или уплах.Защо просто не им поискаме оставката докато не е станало късно?

11

Анонимен

преди 12 години

Нали трябва да помислим и за производителите на минерална вода .. след като се отрови водата на цяла източна България.

10

ева

преди 12 години

Никой не се съмнява, че ще разрешат добива на шистова газ. Нали леля Хилъри затова ни беше на гости? За да дърпа ушенца и да дава нареждания

9

Анонимен

преди 12 години

"Той отрече твърденията на БСП, че след години ще се наложи да внасяме електроенергия от Турция"Лъже. Иска да купуваме ток от турците и си знае, че след години няма да му търсят отговорност, както не е търсена и на тези преди него.

8

Анонимен

преди 12 години

А това помиярче какво ще го правим?!

7

По

преди 12 години

Поредния ***! САЩ е по-евтино всичко ***! И заплатите са по-високи по този въпрос нещо да кажеш?

6

Анонимен

преди 12 години

"В резултат на разработването на находища от шистов газ в САЩ например цената на синьото гориво там е доста по-ниска, отколкото у нас" да ама щатите са си отровили част от земята която няма селско стопанско значение, а хората които са живели там са се изселили от там само заради това че водите са отровени. Но щатите са голяма територия а ние не!

5

дд

преди 12 години

А за метода факинг дали е чувал

4

Анонимен

преди 12 години

Честито. Още миналата седмица коментирах, че така ще стане.Аз и голяма част от народа ще излезем наследници на Нострадамус...