81

Балкански пигмей!

преди 12 години

Балкански пигмейМалък човек с голяма уста -зинал,решил да погълне света. Иска богатствои почетни постове.Иска дворецна Канарските острови.Иска охранаи аудитория.Иска голямароля в историята... Само че гледана педя от земята...Казвам му името.И пускам водата.

80

Анонимен

преди 12 години

Това ли вица на деня, аз тикви не харесвам и не вярвам на МБМД и Мирослава Радева. Тя нещо не е в час.Защо ги търпим вече, те живеят на наш гръб, а ние от ден на ден повече обедняваме. Имаме ли нужда от такива политици които докарват народа до просия. Защо не ги свалим от власт. Асфалт не ям, трябва ми хляб.Ако някой ми каже че тази година е по добре в сравнение с миналата, моля да го напише.

79

rument

преди 12 години

Комунягитееее,като не ви харесва статията защо я четете и бълвате обиди и гадости,четете си за цайса и турчина и оставете мислищите хора да изразят мнение. :)

78

Анонимен

преди 12 години

plateni draska4i

77

най-омразния

преди 12 години

Не най-обичания, а най-омразния е Борисов, но това ой ще се осмели да си признае че го мрази. А това е самата истина всички го мразят и проклинат. Нашите майки и бащи, нашите баби и дядовци и нашите деца, ти всички го мразят, защото до сега нищо полужително не е направил за народа, освен да строи магистрали от които много се печели. А народа изнемогва едва свързва двата края, безработица и то голяма, болни много, но не са осигорени и не ходят на лекар, има толкова бедни, че и деца умират от глад

76

df

преди 12 години

MBMD ako im kihna niakoi lev i za men shte kajat che sam nai obi4ania ni6to 4e nikoi me neznae

75

И Му благодариха!

преди 12 години

Благодари на Бойко Борисов!Уважаеми читатели,Едва ли има по-справедлив начин да отбележим края на Българската 2011-та година от това да съберем и обобщим благодарностите към министър-председателя Бойко Борисов, към неговите министри и управляващата партия. Самият той лично ни призоваваше за тази обективна оценка през цялата отиваща си година.В тези празнични дни, когато всички правят равносметка и класират личности, политици и събития, даваме думата и на вас - опишете ни вашата благодарност към премиера. Най-добрите попадения ще бъдат публикувани на страниците на *****.Очакваме вашите благодарности на адрес ****, а при желание да ги споделите и с другите участници в коментарите.

74

Има нещо вярно

преди 12 години

Да де, вярно е ! Само, че напъващата се да угодничи не пояснява:1. От кого ? След като западните / повтарям: ЗАПАДНИТЕ / институции посочват, че престъпността в България е нарастнала над ДВА ПЪТИ през последните две години. Явно според западните експерти страната ни се превръща в РАЙ за бандитите и мошениците. 3.Демократична държава ли сме? ЦИТИРАМ пак изследване на ЗАПАДНА ИНСТИТУЦИЯ : България заема 52-ро място по индекс на демокрация в годишната класация на авторитетния институт The Economist Inteligence Unit. С този показател България влиза в категорията с проблематична демокрация.Критериите, по които са оценявани държавите включват въпроси относно честното и свободно провеждане на избори, сигурността на гражданите, свободата на словото, намесата на външни фактори в управлението на страната и др.В списъка на държави с проблемна демокрация, където се намира и България, се намират страни като: Албания, Турция, Ирак и др.Искам да подчертая: Това са ФАКТИ, изнесени от ЗАПАДНИ институции. А тях май няма как да ги обвиним в КОМУНИЗЪМ. Та: Бил най-обичния премиер! ОТ КОГО ЛИ??????????????????

73

Анонимен

преди 12 години

Че как няма да е най-обичания? Нали най-добре си плаща за сФирките на социоложките.

72

666

преди 12 години

НАИ-ХАРЕСВАНИТЕ ПРЕМИЕРИ СА МЪРТВИТЕ.ЗА СЪЖАЛЕНИЕ НИКОИ ОТ ТЕЗИ ***,КОИТО НИ Е....Т М...ТА ПОСЛЕДНИТЕ 22 ГОДИНИ НЕ Е ПУКНАЛ...МАИ САМО БЕРОВ....

71

qwer

преди 12 години

***,циреи ще ви излезнат на мозъците от злоба бе,на кого вярвате само, на мумията в ковчега от Кремъл ли все още ? Вярвайте си,Ким Чен Ир ви показа пътя онзи ден,марш след него,че ставате все по-уродливи.

70

ХА ХА ХА

преди 12 години

Егати държавата, щом Боко Тиквата е премиер и футболист на годината...

69

ЕМ БИТ,ЕМ НЕ БИТ

преди 12 години

МИРА РАДЕВА ВЕЧЕ ОТКРИТО ОБИЖДА НАРОДА.НЕ ВСИЧКИ СА ЛУДИ,МАЗОХИСТИ И ПОДКУПНИ,ЗА ДА ЛЪЖАТ, ЧЕ СА ДОВОЛНИ ОТ МУТРАТА, КОГАТО С ВСЕКИ ИЗМИНАТ ДЕН ЖИВЕЯТ ВСЕ ПО-ЗЛЕ, ВСЕ ПО-БЕДНО И ОТЧАЯНО. И ОСВЕН ТОВА НЯМА ПЕРСПЕКТИВА И НАДЕЖДА ЗА БЪДЕЩЕТО.АКО Е ТАКА КАКТО КАЗВА ЛЪЖЕСОЦИОЛОЖКАТА ХАК НИ Е МУТРА ДА НИ УПРАВЛЯВА.НО МИСЛЯ, ЧЕ ТАЯ Е ОТКРОВЕНА ЛЪЖКИНЯ.

68

Питанчо

преди 12 години

На кого да вярвам? На тези 10 000 човека, които вчера освиркаха Боко или на една продажна социоложка, която разправя, че той е най- обичаният премиер на прехода.

67

стряска се на сън

преди 12 години

Пожарникарят всяка нощ сънува Станишев и се стряска на сън.

66

Жо

преди 12 години

НИКОГА НЕ СЪМ анкетиран, дали имам доверие на министър-председателя /който и да е той/. Става въпрос за целия период на прехода, а не само за сегашния премиер.Моля, тези от вас, които някога са ги анкетирали с такъв въпрос да кликнат върху зелената ръчичка с палец нагоре, а неанкетираните- палец надолу. Правя анкета сред вас.

65

Анонимен

преди 12 години

Самовлюбените хора с власт винаги са заобиколени от свита слагачи.

64

Деса-поетеса

преди 12 години

Когато ряза лента в Козлодуй,аз облизах неговия.... тефтер.

63

анонимен

преди 12 години

жалко и грозно.това е ежедневието на българина.на стачка да покажем колко го обичаме другаря тиквар ,разбирач на всичко дето ни доведе до просешка тояга а той всяка година си празнува милиардите които е откраднал от нас.

62

Анонимен

преди 12 години

Защо правите информационно затъмнение на новата организация на Меглена Кунева която има шанс да измести тези ***