95

безследно изчезнал

преди 12 години

Плевелът: Това, което съм го казал, аз не съм го казвал, а това, което не съм го казвал, скоро ще го кажа. Всъщност, аз не зная какво мисля, защото още не съм чул това, което съм казал. А това, което съм го казал, аз не съм го казвал...

94

Плевнелиев: Ето исти

преди 12 години

Ползвайте и други медии, бъдете в час.Вижте в Е-изданието на 24часа.Елементарно е .

93

До 87

преди 12 години

Циркът е,за да може зорлем БСП да дойде на власт.Тия не могат да се оправят помежду си,а нас как:):)

92

Анонимен

преди 12 години

Ама баш като Гоцко.Три дена мълча, после ни архар виждал ни архар стрелял.Това е моя президент.

91

до 87

преди 12 години

Ами много просто баце, просто международния фактор/мафия са избрали Калфата и сега ринат по гербавите и по Плевнята, за да ви накарат да изберете Калфата. В крайна сметка пак ще направите това което те ви кажат.

90

колективна самозаблу

преди 12 години

Не съжалявам пожарникаря и неговата ЕТ тиквен герб за тоталния им провал, защото те бяха жертва на собствената си глупост и колективна самозаблуда!

89

ДПС, БСП и ДС

преди 12 години

Ха, ха, ние сме машина за далавери, завери и тлъсти хонорари!

88

Анонимен

преди 12 години

Няма такъв смях с герберастията,лошото е че е за сметка на българите.

87

Роли

преди 12 години

Някой може ли да ми обясни какво става с управляващата партия днес? Първо ги порязаха от ЕС с Лечков, после Плевнелиев се омота в някакви нескопосани обяснения и съвсем се изложи... Та моля Ви, нека някой да каже наясно ли е с целия този цирк?

86

Анонимен

преди 12 години

БКП! БКП! БКП! Накисваме без да перем!

85

НЕРЕЗА

преди 12 години

Тоя е рязана карабина !Знам го от негов съученик.ДОКОГА ЩЕ НИ УПРАВЛЯВАТ ТУРЦИ!!КРАЙНО ВРЕМЕ Е ДА "ПУКНЕ ТОПЧЕТО",САМО,ЧЕ НАШИЯ БОРИМЕЧКА СЕ НАДУПИ НА *** И ТУРЦИТЕ!

84

Що стана ?

преди 12 години

"Не съм имал среща с никакви брокери- ни един, ни два, нито трима. Лично на мен подкуп не ми е искан, самите вие знаете че подкуп не се иска директно, а с много завоалирани намеци. Аз лично подкуп никога на никого не съм давал."??? Плевнелиев свика днес пресконференция, на която обаче не беше дадена възможност за въпроси. Вместо това той направи изявление-... "самите вие знаете че подкуп не се иска директно, а с много завоалирани намеци"? ...самите вие знаете? ГЕРБ се явява "ковачница" на кадри които знаят, че подкуп не се иска директно, изригна и председaтелят на парламента Цецка Цачева!

83

небезизвестен

преди 12 години

Интервю с Плевнелиев:- Как се чувствате?- Както каже другаря Борисов!- Какви са политическите ви възгледи?- Както каже другаря Борисов!- На колко години сте?- На колкото каже другаря Борисов!- Искате ли да станете президент?- Както каже другаря Борисов!...

82

Брей да му се не ...

преди 12 години

"Знаете, че това не се прави директно...Чатка ги той тези работи...Ние откъде да знаем как се прави?

81

Анонимен

преди 12 години

стана тя, щефа на преизборния щаб се опита да компрометира собствения си кандидат и сега се чудят как да замажат положението то не им трябва олюване от вън, сами си го правят и то доста успешно

80

Избирател

преди 12 години

Господин Росене, както и ти духовен негов бащице Бойко, (знам, че не си господин, ти си другар и човек от "народа"), Нима ме мислите за такъв голям *** и заблуден ***, че да не искам отговор на всички мои въпроси за вашето можене и житие-битие? Преди две години който се е излъгал, да е жив и здрав. Ако пък е осъзнал, че е излъган, нека да потърси истината. Вие много пъти вече излъгахте (за Бойко си е присъщо), така, че искам отговори!?

79

Медийни лъжи

преди 12 години

То уж и по магистралите и пътищата първи клас няма дупки, ама надали ... "По магистралите и по пътищата първи клас няма дупки, заяви днес министърът на регионалното развитие и благоустройството Росен Плевнелиев ... "

78

ха ха ха

преди 12 години

Айде сега да се разберат кой лъже?Кандидата за президент или вътрешният министър?А като прибавим и услужливата памет на няколко бивши и настоящи общински съветника от СОС и на края излиза,че някой хора освен ,,успешни,, министри са и безпардони лъжци.

77

Фитилчо

преди 12 години

Плевнята е не само лъжец, той освен това е безгръбначно влечуго, което няма доблест да си признае, че не става за президент.

76

Дебел маркуч

преди 12 години

"Довиждане лятна ваканция" = "Сбогом избори" = "Сбогом Г Е Е Е Е Р Б"!!!!! Няма да плачем за теб и ще те помним с погнуса : - ((