69

Анонимен

преди 12 години

Това са хуманитарни помощи, преди две седмици там акустира друг тир обаче с дини не помните ли ?

68

StereoTip

преди 12 години

ако не беше жалко всичко това, щях да се скъсам от смях, ама всъщност ме бие на агресия, като ги гледам колко са жалки тия кюфтета в униформи, тоя на втората снимка кво му е вдигнал палката за стоп :Д :Д :Д

67

Справедлив

преди 12 години

"които напразно опитаха да спрат " -------------------------------------------------------------------------------Какво е това ? Да не са ги спряли " пълно".Наказани за бездействие !!!!!!!Ако обираха техния дом, щяха ли НАПРАЗНО да опитват,мързеланковци такива.

66

Бързо Реагиране

преди 12 години

Хората съдействат, разчистват пътното платно...полицайте негодуват?!

65

гневен

преди 12 години

тия само бой ги оправя, бай тошо им беше хванал цаката - крадне ли, бой, бой докат му окапат зъбите. това да марадорестваш в бяла държава няма как да се случи, там полицията бие без предрасъдъци - оня бил ***, тоя не. а *** само от сопа разбират

64

JCPenney

преди 12 години

Какво значи безпомощния поглед,аз ако отида и си взема една праскова и ще съм арестуван,а за гадния *** дето не си плаща тока и водата и аз поемам и неговите задължения може така ли?Тез не са никакви роми,ами са най обикновени ***-жалки,мързеливи лентяй и използвачи!!!!

63

пю до минусите

преди 12 години

Какво ми цъкате минуси бре? Преди много години работих във ВПК "Арсенал" . Не даваха заплати от месеци. А ми трябваха пари, млад човек, да излезе да пие кафе, момиче да покани. Излязох на битака да си продам някои мои лични вещи. Дойдоха полицаи, искаше и белезници да ми сложи. Отидохме в РПУ-то където писаха протокол за конфискация. Откраднаха ми и някои лични неща които после не намерих във вещите си. А до мен имаше десетина ***, продаваха свои ковани ножове, тесли, брадви, купени от Турция и внесени на кило през митниците, продаваха и военно оборудване от паделенията, най-често ограбени от тях, кубинки, мешки, колани. на тях и гък не им казаха. какво ми хвалиш тая Полиция. Ако аз бях шеф на тая полиция, всички тия до тира *** щяха да се разстрелват на място, без да ми пука за никой по света какво си искал? Ако видя доказан изнасилвач сам ще го разстрелям ако съм шеф на МВР. пука ми за скапаните массонски закони, дето ни унищожават. Вие минусите Българи ли сте, гейове ли сте, какви сте? затова измряхме като народ, защото сте на страната на злото срещу, нас? За *** може социални по 200-300 лева, а за баба ми дето работи като вол цял живот на полето в ТКЗС, една пенсийка от 136 лева и по милост я увеличиха на 156 лева, защото се разболя. Скапана държавност, наистина! А съм българин и се гордея с това! Намразих тая държавност като апарат и управляващи, дето ни закопава нас българите, а толерира нашите убийци, крадци, врагове! Аз се гордея че съм Българин, но съм бесен че тия управници от 21 години ни унищожават с такъв кеф, като че ли са смъртни врагове на нас! Цъкайте минуси, цъкайте! Нали на ваш грлъб се пише това несправедливо отношение?! Цъкайте и пийте скапаните вносни отрови на тарикатите, детон и унищожиха нашето прозиводство а ни внасят гръцки и турски домати? Цъкайте дяволи продажни! Уважавам МВР като институция, но като много проявления, направо сякаш съдействува за нашата ликвидация.

62

Анонимен

преди 12 години

Абе недай си боже някой може да го нападнат пребият и оберат пред някое РПУ, а фуражката на портала ще им направи само забележка.....

61

!

преди 12 години

*** лешояди гадни! Полицията кво прави. Да бяха изпратили 2 3 коли... тия си мислят, че щом е на земята е тяхно. Направо полудявам от такава наглост.

60

Анонимен

преди 12 години

Какво е това бе???Пакистан???Че тия праскови са си частна собственост, какво като се е обърнал камионът?Трябвало е да напълнят панделата с *** за кражба и мародерство, а те ми зяпат...Все едно сме в Африка или Азия братче, като на оня филм Lord of War с Никълъс Кейдж, дето *** опоскаха за минути един пълен самолет с оръжия, а после за няколко часа от самия самолет остана само един скелет...

59

Диляна

преди 12 години

Що за полицаи са това!? - защо не са стреляли на месо!!!!?????

58

хм...

преди 12 години

до 49: ако ти откраднеш, за да нахраниш децата си... затвора ти е вързан в кърпа.

57

Анонимен

преди 12 години

eto tova e policiqta nemoje da napravi nishto i ne pravi zashto?????????ne im davat ot varhovete koi shte e tozi ot tam ujasss.*** DARJAVA EEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE HORA SHTE STANE SAMO *** TUK NISHTO DRUGO I KRADLIVI POLITICI +POLICAI TOVA E BG V MOMENTA

56

Nerealen

преди 12 години

А сега нека собственикът на продукцията да съди дебелите полицаи, които са гледали как се извършва престъплението и не са си мръднали гъзовете!

55

Ромче

преди 12 години

Преди дни - дини. Днес - праскови. След няколко дни няма да е лошо камион с месо да се обърне, че само на плодове не се издържа!

54

Анонимен

преди 12 години

Кражба пред очите на органите на реда. Полицията е неспособна да си изпълнява задълженията или явно не знае каква и е работата. Следователно не ни е необходима. Да я закрият официално и да знаем, че не трябва да се надяваме на никой. Правим си собствена гражданска полиция и си се пазим самостоятелно. Така в последствие можем да си създадем и останалите структури и да уволним държавата.

53

хм...

преди 12 години

до 43: "аз съм 34" ми човече не се учудвай, явно това са платени герберски полицаи-физкултурници, на които това им е работата (все пак от нашите данъци им се плащат заплатите).

52

Анонимен

преди 12 години

В нормална държава, Цветанов досега да беше си подал оставката или ако не иска да беше изритан от премиера. Само че то тяхната любов нищо не може да я разбие, ако ще Цвъцко и убийство да направи.УУУУУУ!!!!!

51

Анонимен

преди 12 години

Абе тези полицаи нямат ли мобилни телефони, радиостанции ? Пред тях се извършва кражба а те бездействат !Цецко да си подаде оставката !

50

Анонимен

преди 12 години

Така ли ни пазят твоите момчета бе Цветанов? Пред очите им ни отнемат имуществото и те им правят "забележка"!