137

clearly

преди 13 години

Странно. След като Бойко твърди, че "те са убили дядо му", че "те са му направили това - да е сирак и да яде филии с мас", странно е защо той ще си прави труда да ходи при графиня Ннамсикоя, при граф Едикойси, при шефа на Ннамсикоя партия в Европата. Нещо не се връзва. Бойко или е против "комунистите, онези дето убиха дядо му" или е с тях. Или това е сигнал, че Бойко вече губи не само битката, но и войната?

136

Анонимен

преди 13 години

Герберите са в кръгова отбрана.Усещат края.ТИК-ТАК,ТИК-ТАК......

135

do 128

преди 13 години

сам го каза. Толкова ***, че чак вдлъбнати

134

Хакер

преди 13 години

Не, не ги смятам за един. Не мога да ги локализирам, но вече няколко дни виждам от едни и същи адреси да се пишат постове против ГЕРБ непрекъснато. То и затова ги хванах, де - защото нямат спиране и имам време да ги хвана.

133

Киро пора

преди 13 години

този на снимката е най големия пополист и ***

132

Анонимен

преди 13 години

На Борисов от слънцето му е омекнал мозъка!

131

uha

преди 13 години

значи,който не подкрепя мутрата е комунист.абе хлапе зелено,ти живял си при социализма ,че да даваш мнение,марихуанена ***?Такива *** никога не биха прогресирали и тогава-това са бивши *** и комсомолци,които едвам сега се вредиха от средите на мутрите.Това е.историята не бива да се збравя.Да не даваме на неокомунистите-пожарникари да надигат глава!

130

Анонимен

преди 13 години

Нема кой да му стъпи на малкия пръст на Борисов! Хората го обичат, защото е човек от народа!

129

Василев

преди 13 години

То не беше една ,две ,три години чакане да видим че бившите комунисти са се покаяли , ще поискат прошка от Господ и народа , който изтормозиха!!!Щом не искат да стават хора , ние знаем как да ги излекуваме!!!Гарантирано от ГЕРБ!!!

128

Герб и БКП-едно цяло

преди 13 години

ГЕРБ са по-комунисти от най-големите комунисти!

127

revlio

преди 13 години

до 122пари има много честниама не в бгв бг само контрабанда това му е майката

126

Анонимен

преди 13 години

Значи Бойко предложил пост, а тя, неблагодарната, го издала сега! Този е толкова безпомощен интелектуално, че нямам думи! Добре, че все пак има някаква аудитория в лицето на герберите!

125

стига тъпизми

преди 13 години

Wifi адресите за един ли ги смяташ ако са например от bulsatЩот и аз плюя и съм 6-тия ,но карам на безплатен нет.Даже и MAC адреса си сменям щот е кофти нета на донорите доставчици.

124

Анонимен

преди 13 години

хахаха Боко тиквата от партийка геЙб вече съмвсем я е закъсал. чуди се и се мае по какъв начин да си вдигне замиращият рейтинг. ахахахха слабо Тикво, слабо.

123

!!!

преди 13 години

ABE KOMUNYAGI TAPI,TAPI,TA WDLABNATI,KOGATO boIko NE WI SliZA6E OT KLASACIITE ZA 4OVEKA 4UDO I SAS SKPANITE SI "REITINGI"NI DOSAJDAHTE DO WTRASVANE SA6TIYA BOIKO-S NI6TO NE SE E PROMENIL-WI BE6E IDOL!TO NE BYAHA PAGONI TO NE BYAHA KMETSKI PODVIZI,TO NE BYAHA 4UDESA.YA KAJETE,KOGA LAJETE-KOGATO OT MUTRATA NPRAVIHTE PREMIER,ILI SEGA KOGATO WA6IYA PREMIER WI SE WIDYA MUTRA?TE SA EDNO KOTILO I SAMO SE BAZIKAT DA SI MISLYAT KUHITE LEIKI,4E IMA NYAKAKVA RAZLIKA,A TO NYAMA.YA SI GLEDAITE POSKAPVANETO..

122

Лекар

преди 13 години

Момчета, ако продължавате със същия темп, ще си докарате рак на дебелото черво. Толкова дрискане не е на добре.

121

ха ха ха

преди 13 години

Хакер разсмя ме от сърце.По-голям *** от тебе тука не съм виждал.

120

Анонимен

преди 13 години

пореден звучен провал на кабинета "Борисов"

119

Марципанчо

преди 13 години

Когато кратуната на един *** се напече от слънцето и тя омекне като турски локум, то този *** става два пъти по- *** и не трябва да му се обръща внимание.

118

az

преди 13 години

samo gerb. bsp sizofrenqsa ot purvite letni jegi