40

5 юли

преди 13 години

Един ден....ще го преживеем някак си...

39

Анонимен

преди 13 години

Цветана Пиронкова отново победи и се класира на 1/4 финал на турнира Уимбълдън.

38

Анонимен

преди 13 години

Бойка е като една Николета Лозанова, но с космати крака :))))))))

37

Анонимен

преди 13 години

Ако тази година няма и парламентарни избори, догодина ДПС и комунистите ще са с абсолютно мнозинство в парламента.

36

anonimen

преди 13 години

a ot 6ti iuli do izborite podgotvetese da go vijdate i 3pyti na den

35

Анонимен

преди 13 години

Бойко - Бау Бау *** кучешка *** !

34

zzz

преди 13 години

Нека започнем от ден без ***. А после и месеци, година, години без този еманация на тъпащината! Слава богу - народът ни се състои и от интелигентни хора! Поздравявам инициативата! Това е първата ни крачка към мечтаната песен "Завинаги сбогом, Мутро!"

33

az

преди 13 години

predpochitam Boko da reji lentichki otkolkoto bezdeistiveto na Geq

32

предложение

преди 13 години

А след парламентарните избори предлагам и завинаги!!!

31

БЪЛГАРИН 1

преди 13 години

Защо обвиняваме Борисов ,че го пускат много по медиите - доколкото виждам в нито едно позазване той не е насочил сам камерата срещу себе си или не ходи с микрофон в джоба,така че за това непрекъснато показване най- голяма заслуга имат самите медии.Пример на първа страница снимка на Борисов + сензация продадени 10 вестника,без това продадени 3 бр.,е какво е виновен той,ми не го снимаите не го интервюйраите и проблема е решен.

30

Анонимен

преди 13 години

Бойко щял да реже лентичката за тържествата по случай тоя ден :)))

29

ха ха ха

преди 13 години

Боли ме фара за тъпите крадливи политици.Тая вечер ще се нарежа зверски.Жената прави салатката,а аз току що извадих кайсиевата от фризера.После ще окъпя няколко пържоли,които ще полея обилно с 10-12 бирички и накрая ще завърша 3-4 уйскита.Е зле ли ми е?

28

НЕРЕЗА

преди 13 години

дО 27Кои долни червеви кучета визираш:Тиквата,Цачева,Цецо,Лъчо?Или тия са горни червени кучета,където вечер преди лягане си целуват партийните книжки!

27

Анонимен

преди 13 години

Колкото по-дълго се задържи Кантонера начело на правителството и колкото по-дълго ГЕРБ ни управляват, толкова по-дълбоко ще потънем и по-трудно ще се измъкнем.

26

ДО 21

преди 13 години

....''НЯМА НЕ ИСКАМ ,НЯМА НЕДЕЙ "----

25

НАРЪФАН ДОМАТ

преди 13 години

ОЧЕРТАВА СЕ ОЩЕ ЕДНА ЛЕНТА ЗА РЯЗАНЕ ,.......!ОПОЗИЦИЯТА ОЧАКВА, ПОНЕ ЗА ЕДИН ДЕН ДА Е НА ВЛАСТ.....,ЩЕ ИМ БЪДАТ РАЗДАДЕНИ ....ПО 2 КЕБЕБЧЕТА ,ЗАРАДИ ДЪЛГОТО ПОСТЕНЕ ...!

24

НЕРЕЗА

преди 13 години

Тиквата се свързал с духа на Нострадамус и го пита:-Кажи кой ден да обявя като върховен празник в България?Духът на Нострадамус отговорил:-Който и да е ,важното е в тоя ден да си подадеш оставката и този ден ще е върховния празник на БЪЛГАРИЯ!

23

гс

преди 13 години

Report - твайте страницата, за да я изтрият по - бързо от facebook :D

22

герболеза

преди 13 години

Един ден без Боцко???Ооооо ужас!А света ще спрели да се върти?

21

УСИН

преди 13 години

А не може ли вече изобщо бес неговия сурат,и неговите изцепки от родъ,,тройната коалиция,строим магистрали,*** лентички и др.''.Аман и бактън от такъв премиер,държавата заприлича на приватизирана пожарна,и най-важния пожарникар е ефрейтор Боко/без ген.щабна академия,истински генерали няма,та даже и наш Боко/. Този ден/5 юли/,да се обяви за национален празник на всички български граждани/в чест на освобождението от телевизионният окупатор премиера Б.Борисов-Медията/.