67

filomena grimaldi

преди 13 години

e moze i bez parad tezi geiove i travestiti. zawo i komu e neobhodimo da nabludava tezi otrepki na otkrito? tezi gei paradi sa harakterni i moderni na zapada zawoto s tqh se pokazva lipsata na istinskite maze poneze vseki vtori tam e homoseksualist.da bqha poiskali mazagi ot nas oficialno i bez gei paradi wewe da bade priqtno i za dvete strani.

66

Анонимен

преди 13 години

Така , а парад на нормалните що няма ? Може и на някой хетеро да му се иска си развява карантите по улицата , що да не ?

65

Nikolay

преди 13 години

Дават възможност Волед да повишава своята популярност...

64

Густо Траяна

преди 13 години

ЦЦ и В. Маринов скромно ще се чипкат в джакузито и ще обсъждат бъдещите си планове. Влюбени гълъбчета са те.

63

серГЕЙ Станишев

преди 13 години

Не сме чудовища!

62

God

преди 13 години

Кое право е нарушено на хомотата и какви права допълнително искат ? Те са се доказали по цял свят като изключително нетолерантни и арогантни, които натрапвайки своите ментални отклонения искат екстра-права спрямо нормалните граждани и по този начин дискриминират другите членове на обществото. По същата логика утре може и шизофрениците да стачкуват защо им е ограничено правото да притежават огнестрелно оръжие. Ние не тръби, че сме нормални, нека те не тръбят, че са обратни.

61

AZ

преди 13 години

Шутове,песници,суплеси,и пак песници...Май.......

60

а

преди 13 години

айдееее на мелетоооо !

59

Грешник

преди 13 години

"Весели се младежо, в младостта си И нека те радва сърцето ти в дните на младостта ти, И ходи по пътищата на сърцето си, И според каквото гледат очите ти! Но знай, че за всичко това Бог ще те доведе на съд." Екл. 11:9Само и единствено Господа наш може да ни съди според делата и мислите ни ..............

58

Петьо-Евреи

преди 13 години

НЕ НА ГЕЙ ПАРАДА..

57

до 49

преди 13 години

Ако имаш личен опит - сподели го. Няма как в здраво семейство да израстне ***, няма как. Защо не направиме парад в защита правата на майките, семействата и децата?????????????

56

Анонимен

преди 13 години

оффф м*мка им... като искат да живеят като нас и да не ги възприемаме за нещо различно, да си живеят живота. Какви са тези паради, какви са тези глупости. Първо искат всички да ги забелязват и парадират със това, коета са, после ме се правят на жертви.

55

Бэрримор

преди 13 години

- Что там за шум на улице, Бэрримор?- Это гей-парад, сэр.- И чего же они требуют, Бэрримор?- Однополой любви, сэр.- Им разве кто-то запрещает?- Нет, сэр.- Так почему же вс-таки они шумят?- Пидорасы, сэр.

54

Пацо Змея

преди 13 години

Тия колкото повече ги бият и плюят, толкова повече се сплотяват.Майната им, аз развявам ли си *** в знак на това, че съм 1,90 и съм различен от тези по 1,80?

53

Евмолпия

преди 13 години

Цвъцко и Веско Маринов ще бъдат ли?

52

сиси

преди 13 години

Добре де .... ние хората с нормална ориентация правим ли парад да парадираме със сексуалността си ... Това си е доказано, че е болестно състояние .... нямам против да си лягат, с който си искат ама да не ми парадират с тва както аз не им парадирам с моята ориентация

51

брадваро

преди 13 години

само сте ***

50

Браво

преди 13 години

Трябва да поканят Бойко да им среже лентата и да си признае,че е един от тях.

49

sisisi

преди 13 години

Не мога да разбера защо хората трябва да демонстрират сексуалната си ориентация,каквато и да е тя.Това да се прави гей парад е напълно извратено.Защо хетеросексуалните не направят парад с голи или полуоблечени мъже и жени,да видим дали няма да има протести.

48

ИНТЕРЕСНО

преди 13 години

Много ми е интересно, всички вие, които оплювате гейовете, какво бихте направили ако разберете един ден, че вашето дете е гей!?