11

Анонимен

преди 13 години

Абе сутринта един външен министър нарече Красимир Първанов ***, защото не слушкал Трайчо. Ама пък сега излиза, че Трайчо не слушкал Бочко. Та въпросът е колко станаха *** в министерски съвет.

10

Анонимен

преди 13 години

Простотия над шия.

9

сБогом

преди 13 години

Отрицателното в българската история на пакта Евро + е, че обществото и парламентът не знаеха нищо. А най-отрицателната страна на пакта Евро + е неговата цена - 360 млн. евро на първо време, което само по себе си не е малка сума. В перспектива, ако има нужда от подкрепа на страни членки, които са водили безотговорна политика, като Гърция, Ирландия и Португалия например, България ще трябва да гарантира с цели 17% от брутния си вътрешен продукт спасяването им.Това число е два пъти по-голямо отфискалния резерв, това число е по-голямо от целия външен и вътрешен държавен дълг, 17% е по-голямо и от относителното участие на всяка друга страна от ЕС. България ще плати като процент най-много от всички.другите страни активно са се пазарили, а България - не. ГЕРБ са избрали най-скъпия път да вкарат България в Еврозоната. И след като страната ни вече е в пакта, то нейният глас трябва да бъде чут силно. Първо, защото е държава с финансова дисциплина - за разлика от други. И второ, защото българите са се лишавали 20 години, за да се поддържа финансовата стабилност на страната. Излиза, че най-бедните и дисциплинираните ще плащат най-скъпо членството си.

8

kdss

преди 13 години

bravo boiko koito gre6i ili laje vnka

7

syn4o

преди 13 години

Нали ти казвам,,,к'вот ти казвам.

6

Дядо Мраз

преди 13 години

А червен? И наказание по документи от съдийският наблюдател за Бойко - да пропусне мачовете следващите 10-15 години!

5

БГ Съдия

преди 13 години

Вие му се смеете на Брат Пит, ама той е единствения в цялото правителство, който има някакво образование, извън пожарникарско и физкултурническо.

4

Терорист

преди 13 години

Искам да застрелям Бойко.

3

антипожарникар

преди 13 години

И червен за правителството...

2

главен експерт

преди 13 години

то трайчо е единственият по-читав от цялата плеяда клоуни на главния *** бати боко картофа. което не означава, че е цвете за мирисане де!между другото май и дянков е читав - той просто си изпълнява задачите на световната банка и то на отлично професионално ниво!

1

Анонимен

преди 13 години

Boiko ostarql si bre