98

българин

преди 13 години

СТИГА СТЕ ПЛЮЛИ И СТИГА СТЕ ИЗЛИВАЛИ ЗЛОБА СРЕЩУ БОЙКО БОРИСОВ И ГЕРБ.ОТ ПРОБЛЕМИТЕ ОСТАВЕНИ 20 ГОДИНИ ОТ БСП, НДСВ И ДПС НА ЧОВЕКА МУ ПУШИ ГЛАВАТА, А ВИЕ ВМЕСТО ДА ГО ПОДКРЕПИТЕ САМО ЗНАЕТЕ ДА СИПЕТЕ ЗЛОБА И ЗАВИСТ.АКО ТОЙ СИ ОТИДЕ ОТНОВО ЩЕ НАСТЪПИ ХАУС, КОРУПЦИЯ, ЗАРОБВАНЕ С ДЪЛГОВЕ И ОБРИЧАНЕ НА МИЗЕРНО СЪЩЕСТВУВАНЕ. КАКВО ХУБАВО СТЕ ВИДЕЛИ ПРЕЗ ТЕЗИ 20 ГОДИНИ ПРЕХОД КАТО НИ УПРАВЛЯВАХА БСП, НДСВ, СДС И ДПС ?ДОКАТО ИМА ТАКИВА ЗЛОБАРИ ЩЕ СТРАДАТ ВСИЧКИ.

97

Нико

преди 13 години

"И Цветанов, и Йовчев знаят пропуските, направени в службата", каза Борисов. Ами като ги знаеш за такива пропуски пътят само е един - уволнение и оставка.чудя му се на Първанов - да се довери на Бойко мутрата да му свърши като колега от властта едана услуга... за бирата... И Боко като мутра да го издаде - "Да другарко той Гошко ме накара да се обадя, аз съм невинен."Боко не се оказа мъж и да не топи другарчето си и да си поеме вината за бирата.Наздраве по една бира на тъмно!"

96

123

преди 13 години

Тквооооо, тиквоооооо, свърши се тая твойта, земи млъкни поне, че ставаш мнооооого смееешен, некадърна мутра! Я по-добре кажи колко е заплатата на любовницата на дянков, която той направи началник на политическия си кабинет в МФ, без да има висше образование - задължително за тази длъжност?

95

до 88

преди 13 години

На тоя от дс щерката ли ще ни прави ток,с въртелешките???? Аман от ***!!!

94

наблюдател

преди 13 години

Абе Тикво нали тия неща със ЩЕ-то бяха забранение :))) Белене, та Белене. Е за кво ми е? Кат си имаме Козлудуй къв е резултата? На нас ни продават зелена енергия и плащаме тока на двойна цена от гърчулята, дет го купуват от тук и на тях им продават тоя евтиния от АЕЦа. Че от къв зор да ги субсидирам? Като твойте ора от НЕК и ЕРП искат да изнасят да си изнасят зеления ток, пък може и в Банкя да ви го прокарат :)))

93

Анонимен

преди 13 години

Почти никой не чете хлипанията на *** по форумите.Като чуят думат Белене изпадат в тиха лудост.

92

ivo

преди 13 години

SAMO TAKA BOIKO S TEB SME

91

Чичо от село

преди 13 години

Не намесвайте Путин в коментарите. От Путин получаваме газ, а от Бойко - газове...

90

до 66 - Зъбчето

преди 13 години

:-)))))))))))))))))) Можем да поспорим по въпроса за изборът на технологията за производство на ядрена енергия за Белене. Дори не искам да коментирам изборът на терен, договора, комисионните за консултации и т.н. Белене е създадена с една, единствена цел и тя е да се източва държавата от 100% нерентабилен проект, който застрашава живота на хората в България, а и извън нея. Румънците все още са крайно негативно настроени към този проект.

89

до 82

преди 13 години

mind twist Ти защото вадиш аргумент след аргумент в защита на тезата си. Хахахахахахаха

88

Петко С.

преди 13 години

Пак Станишев виновен, пак пари за инфраструктура му трябват, пак няма да има повишение на доходите. Предлагам да съберем на премиера пари за 10 куб. м. бетон и да го бетонираме вътре.

87

Бай Колю

преди 13 години

До колегата бай ГаньоКолега, аз освен по простотия, не виждам Боко да превъзхожда някой друг премиер по нещо! Чудя се само на такива като теб! Колко още трябва да ви лъже, за да видите че *** му е чисто гол, пък главата чисто празна?! Освен...ако вашите не са по празни от неговите ...или пък сте на цицката на магистралите....?!?! Тогава, простено ви е! Ама измислете нещо по нормално деееее! Съвсем за канарчета ни взехте!!!! Все пак, и ние не сме ***, все се понаучили нещо, попрочели сме някоя друга книжка, не само Винету! Постарайте се поне мъничко, щото лъжите ви са вече толкова съшити с бели конци, че не само са смешни, ами взехме да ви съжаляваме! Да! Нормалните хора започнахме да съжаляваме гербавите, какви простотии ги принуджава шефът им да харесват....

86

Анонимен

преди 13 години

Не разбрахте ли,че Белене е руски проект замислен да бъде осъществен с подкрепата на БКП,Гоце и още куп продажни антибългарски политици!!

85

Петльо

преди 13 години

Никой да не пипа Бойко!Никой да не бута Тиквата народна!Долу ръцете от Комуниста!Той сам ще си падне!Хайде ревльо, хайде Боко, давай, от високо!

84

ожгожг

преди 13 години

Пак ли ти плащаш бе ей... с нашите пари?!?А и досега като не си плащал за Белене дали пък си вдигнал пенсии, осигуровки и т.н.?Куха лейка - марш в миша дупка!!!

83

Анонимен

преди 13 години

Колко много сте жалки.... за ужас на България. Защо до преди да дойде Бойко вие дето го плюете не направихте нещо за пътищата за детските градини изобщо за България а само си пълнехте банковите сметки. Сега май ви се вижда не добре да сте извън властта която ползвахте за да затриете България.Бандити! Да е жив и здрав Бойко че спасява България от пълният и крах след 20г. ограбване.

82

Стисльо

преди 13 години

До mind twist:Ти не се изкарвай грамотен с "работеШите"...Насочи си амбициите някъде другаде - продължавай да подкрепяш правителството...

81

Анонимен свидетел

преди 13 години

Бойче, кат си толкова "мъж" земи го закрий накрая тоя проект за "АЕЦ Белене" да те видим ... Стига рева, обади се на Путин и му кажи, че не му минава номера. После, Батка ще те сложим след властта в Белене да въртиш *** на едно динамо и няма страшно - ток ще има от Слънцето. Айде да те видим ...А, и чакам да ми вдигнеш доходите ...

80

mind twist

преди 13 години

На сята 5 човека, и само в тоя пост пишат с по 20-30 акаунта, имитират налив от комунистическа назадничева мисъл. МАнипулативно и то доста елементаристко изказване на некви платени пр0стаци, плюещи накъдето им посочат с неаргументирани изрази.

79

Чукундур

преди 13 години

Интересно, ако Белене гто поемат турците, дали Бойко веднага ще даде парите?