75

Гошо Тъпото

преди 13 години

Някой спомена,че кльона е изоставен още от времето на Костофф.Това не меочудва;този торпилира цялата икономика на ...държавата,че една граница щего е....еня.

74

Мохамед Каиш

преди 13 години

Нахалници...те ли ще ни кажат как и с какво да си охраняваме държавата!!! Доган и ДПС я разградиха като бяха на власт...ще си правим каквото сметнем за добре за България и ЕС.

73

ариец

преди 13 години

Като гледам тая рехава ограда с бодлива тел не виждам как ще спре прасетата ,глигани и кози .Тук трябва нещо далеч по- стабилно , а турците да го духат !

72

Анонимен

преди 13 години

оградата от бодлива тел е любимо съоръжение на пазачите по душа

71

бай Ганьо

преди 13 години

Етноси в Р.Турция: турци около 50 000 000 ,кюрди около 16 000 000, зази / иранци/ 5 000 000,черкези 2 500 000,*** около 2 000 000, араби 1 000 000 освен това лази-Трабзон,албанци,грузинци,арменци,помаци,бошняци,евреи и други по-малки етноси.Религия-ислям 99%. Ето какво напира към Европа.

70

Анонимен

преди 13 години

Не ви щем в ЕС маймуни мръсни. Стойте си в Азия и се дупете на алаха си.

69

Граничар

преди 13 години

Служил съм на границата с Гърция. Кльон (ограда) наистина имаше, имаше и контролно-следова полоса, имаше и минни полета, ограничен достъп само на местни хора, тежък паспортен режим, да, всичко е истина, само че те не бяха предназначени толкова за външни нарушители, уважаеми многознайници, а за да се ограничат опитите за напускане на СОЦ. БЛОКА, т.е. да се предотвратят всякакви опити за емиграция, със всички средства, на всякаква цена.Не мечтайте отново за минни заграждения, бодлива тел и бетон!

68

Анонимен

преди 13 години

ми то си има места където се преминава в друга страна.наричат се гранични пунктове.или ги притеснява ,че по-трудно ще преминават вече нилигално у кумшулука:)

67

киро

преди 13 години

да пищат --дреме ни на **ра--то долу е разграден двор-- от българия можеш свободно да влезеш в турция просто няма граница няма нищооооооооооо--само от турция има некви---*** турски си влизат яко ама ни еси мълчиме щото си имаме ДОГАН СОПОЛЯ баш *** ама ще дойде време и да го бастисаме ***................

66

9999

преди 13 години

Браво!!!!

65

Анонимен

преди 13 години

Tam razdeliasche hora,a tam zivotni ima razlika.

64

Анонимен

преди 13 години

е защо да няма стена......ако ще и Берлинска? Турция не е Европа.

63

!@#$

преди 13 години

Между другото, от половин година насам, част от европейските производства се изтеглят от Турция. За това пищят най вече ***. Просто, в състояние на криза, големите държави от ЕС вземат мерки да осигурят работа на населението си.Любопитно ще е след 2..3... години, тези които превъзнасяха `турската икономика`, какво ще кажат. Без технологии, без специалисти и ноу-хау. Повярвайте, такъв глад ще настъпи там, че строежа на стената даже закъсня. Пълчища ще се юрнат насам.

62

Hetfield

преди 13 години

Не може да имаш над 100 огнища на ШАП в страната си доколкото чух и да мрънкаш срещу мерки които страна член на ЕС взима за да опази себе си от това. Много държави вече отказаха внос на българско месо. А дори и да не беше така за Шенген трябва сигурна граница! Ако трябва и 3 метра висока стена от бетон ще се изгради резняциии!

61

Анонимен

преди 13 години

крайно време е Европа да има ясно очертани граници, а енергията от която кипи Турция както се изрази Ердоган да си запазят енергията в рамките на турската държава.

60

ха

преди 13 години

Те да не се оплакват за някаква телена ограда, защото зид 2 метра трябва да има там. Кой знае, някой ден може и да са благодарни за ограждението.

59

АзБуки

преди 13 години

Тия анадолски фанатици пак търсят под вола теле!!! Еееей направо като прочета нещо такова и ми кипва кръвта! Европа стояла втора Берлинска стена... АБЕ вие чувате ли се БЕ ?!?! Европа и цивилизацията ще си строи каквото иска, а вие и след 2000 год. еволюция пак ще четете евангелието като дявола! ***!!!

58

BBB

преди 13 години

Турците не са заплахата за България, а ***.

57

Ветеринар

преди 13 години

Свържете нещата. Никакъв шап няма. Просто бе необходима `причина`. Спомнете си само преди няколко седмици Ердоган /или както там се казваше талибана/ , как се звереше на Меркел, на Саркози и въобще на ЕС. Че и ултиматум поставяше простата кратуна. Онези, по европейски си замълчаха, но сега виждаме резултата. Плоскоглавите така и не поумняха и не се усетиха, че никой не ги взема на сериозно...Колкото повече ***, толкова повече ги изолират.

56

Анонимен

преди 13 години

С обяснението "да не се разпространява шапа" да има стена, по нея въоръжени патрули зад стената-ракетни комплекси, летища, танкова бригада, миговете да патрулират денонощно въ въздуха. Всичко това се прави с цел-недопускане на шап, и други болести по животните!