75

Анонимен

преди 13 години

Малчо, за да станеш Голям и да си позволяваш да говориш подобни неща за проф. Миланов, ще трябва доста книжки да почетеш. Капацитетът ти явно е малък, защото в противен случай щеше да знаеш, че СРС-та могат да се манипулират и че не си председател на съдебен състав, който постановява кой е виновен и кой не. Абе откъде се пръкнахте толкова гербери и все прости?

74

Анонимен

преди 13 години

ЩОМ ТОЗИ Е ПРЕДСЕДАТЕЛ НА ЕТИЧНАТА КОМИСИЯ-ТАКАВА Е Е Т И К А Т АКАКВО СЕ ЧУДИМ ДАЛИ ЕКСПЕРТИЗАТА Е НАПРАВЕНА ОТ НЕПОДКУПНИ СЪВЕСТНИ И ЧЕСТНИ СПЕЦИАЛИСТИТОЗИ ЧЕРВЕН *** ОТ САМОТО НАЧАЛО СКАЧАШЕ ВМЕСТО ДА КАЖЕ"УКОРИТЕЛНО И ТОВА КОЕТО ЧУХМЕ"ДАЖЕ И ТОВА НЕ СЕ ПРОМЪКНА ОТ УСТАТА МУ А САМО ЗАЩИТА ЗАЩИТАДАЖЕ НА ВЪПРОС ЗАЩО ВЕЧЕ НЕ СЕ СЧИТА ЗА АБОРТ 600 ГР ТОЪ КАЗА"АБЕ НЯКАКВИ СИ НОВИ ЕВРОПЕЙСКИ СТАНДАРТИ "АМА ПИТАЙТЕ КОГОТО СИ ИСКАТЕ ДО ПРЕДИ НЯКОЛКО ГОДИНИ СЕ СЧИТАШЕ АБ

73

ха

преди 13 години

Е как да му тегли дело като е затънал в собствената си пумия до уши бе?

72

Софиянец2

преди 13 години

браво докторе, долу ченгесарите

71

абб

преди 13 години

каквито са ни лекарите, такива са ни и полицаите - привилегировани *** ***. Да не ти дава господ да имаш нужда и да ги чакаш да си изпълнят служебните задължения. Или ще те уморят, или ще ти спретнат постановка, но при всички положения ще те оберат.

70

Анонимен

преди 13 години

*** те и съдиите не са ходили при следователя да му предлагат пари , сал за времето са си хортували! Абе може ли да ви е.. м..... и на едните и на другите корумпитани ***!

69

Анонимен

преди 13 години

Оххх Цветанов пак ли стана за смях. Б.Б. спи ли ? На луд ли се прави? Тоя министър раздава присъди из медиите, обаче осъдени няма. Равносметката до преди пристигането на ГЕРБ в ареста повече от година лежаха. братя Галеви,братя Маргини,Зл.Баретата,Митьо Очите , след ГЕРБ само Митьо Очите се връща в затвора след Отпуските из Сл.Бряг останалите са си у дома или зад граница. Осъден Доган ? Няма! Осъден министър от предходните правителства? Няма! Октопод? Няма! И какво стана сега? Цветанов?? ?????

68

премиер на Ръ Бъ

преди 13 години

Бе ти не разбра ли,че не си интересн.Аре чиба в *** да са въргаляш у калта.

67

ШПИЦ

преди 13 години

МИЛАНОВ МИЛАНОВ ЗАЩО НЕ СЕ ПРЕГЛЕДАШ И ТИ МОЖЕ ДА ИЗЛЕЗНЕШ НОРМАЛЕН ПРИ ПЕТОРНАТА ЕКСПЕРТИЗА ВСЕ ПАК СА КОЛЕГИ И ТЕБ ЩЕ ПОКРИЯТ

66

Малчо

преди 13 години

Внимателно следя изказванията на този професор!Той вече навлиза в зона, в която е явно неадекватен!Най-добре ще е Цветанов да му тегли едно дело за клевета и обида за по-крупна сума, за да млъкне вече!Защото разговорите от СРС-та са напълно ясни и тези лекари от Г.Оряховица са очевидно виновни!

65

Анонимен

преди 13 години

Баси къв е гад тоя Минетланов!

64

Анонимен

преди 13 години

Не е възможно тази физиономия да е на професор? Ако наистина има такива професори, то е.а ги у професорите.

63

Президент на РъБъ

преди 13 години

Този казус точно показва каква част от народа ни е нормален и каква са *** като "лекарите" оставили бебе да умре!

62

Анонимен

преди 13 години

Ей тоя с пиянските торбички на снимката вика - "Абе може ли така бееее...къде сте тръгнали с ръжена беее...луди шъ ви напраим беееее..." А оня зад гърба му съ хили и вика - "ХЪ ХЪ ХЪ"!

61

неанонимен

преди 13 години

Мноо си жаклък.Личи си гробаджийската ти същност.Те за тва ги отсвиркаха *** бе щот не стаат *** ви не ставате повече и от тех,смешкоууууу.

60

49

преди 13 години

Не става - горския вече е заето от по-предшественика на Тиквата :) Мозъка също не става щото е резерве от Лъчо :) За Цецко май остана Цуци Патоанатома :))) Те в ГРОБ са всестранно развити, щом Тиквето разбира от медицина що пък Цецко да не разбира :))))

59

krass

преди 13 години

Аз този Миланов го гледах сутринта по телевизията.Изпитах омерзение от него.Отвратителна гад е. Мисли се за недосегаем комунистически елит.Къде бе утрепълник? Я върви на Запад да те видим дали можеш да включиш прахосмукачка даже! Но тук ще ми одере кожата ,ако му падна болен ! Браво на Бареков! Все едно ми взе думите от устата,когато се изказваше за лекарското съсловие в България.

58

Клекнал съм и творя

преди 13 години

Този гей какво се усмихва като п*тка в нови *** ?! Все едно не става дума за мъртво дете...

57

анти

преди 13 години

Миланов е абсолютен безсрамник. Той е добре да спре да ръси квалификации, скрит зад омертата на бялата мафия. А некадърният Цветанов трябваше да действа по-внимателно, за да закове тези лекари. Каквото и да коментират, всеки здравомислещ човек, като чуе тези СРС-та, ще си помисли, че лекарите са оставили детето да умре. А езикът, който използват, е гнусен даже и за гробари.

56

До анонимен

преди 13 години

Кретенче, да ти припомня ли един депутат от БСП дето викаше на една бездетна майка "Искаш ли да ти направиме дете инживо?" За кво си говориме просто...