79

пепо

преди 13 години

Цецо че ще докаже произхода на имотите е ясно на всеки.Лошото е , че всики знаем ,че стакива доходи е невъзможно да се придобият подобни имоти.Още по лошото е ,м че ГЕРБ запонаха да правят на *** цялата държава.Но няма защо да се учудваме.В началото на своето управление с назначението за еврокомисар се опитаха да направят ЕВРОПА н а ***. Така че какво можем да очакваме обикновените българи

78

вай-вай

преди 13 години

Едно довиждане вече не е достатъчно за българския народ,време е за Сбогом.

77

до 41

преди 13 години

А пък успелите такива го защитават, със сляпата надежда да ги забележат и да евентуално да ги повишат. Ама нанай си бульо.

76

Нубиеца

преди 13 години

Цецо се бил помислил за велик казвате. Бойко се мисли за такъв по рождение, на него кога ще му нашокат ряпата? Борисов е най-голямото недоразумение на България в цялата и управленческа история. И преди него е имало неадекватни но все са попадали случайно и никога не са били толкова прости. Никой премиер, министър, държавен чиновник никога не е бил толкова *** и с такова черно минало. Осъзнайте се! Как може да му симпатизирате. Той тотално девалвира институцията премиер.

75

но комент

преди 13 години

Уорлик се притесни, защото като научат началниците му във Вашингтон кого е подкрепял, нали се сещате какво ще му се случи?

74

АНОНИМЕН

преди 13 години

Много ми хареса това за шивача!

73

Анонимен

преди 13 години

"Българската национална цел е до 2020 година бедните да намалеят с 260 хиляди души, или с 16% спрямо броя им през 2008 година".Това каза министърът на труда и социалната политика Тотю Младенов на форум за дългосрочните политики за борба с бедността и социалното изключване.Само толкова ли ще измрат от бедност ?!?

72

taka

преди 13 години

министерска заплата! и аз изплащам апартамент, хайде стига сте плюли, какво ненормално нещо има някой да придобие имот? защо се връзвате на *** като ония яне? до кога ще вярвате на папки? не ви ли писна да ви рабатят толкова ефтино? та нали утре ще се появи новата папка и вие пак ще клъвнете!

71

Анонимен

преди 13 години

"Това, което чух от моите колеги доктори, е, че си знаме в тази дейност", подчерта премиерът. -този пък кога стана ДОКТОР.Аз предлагам всички гербери да минават на преглед при него.

70

До пост № 69

преди 13 години

Това което ще остане от Борисов са три чифта ножици "Солинген" и два кашона с ленти. Няма да четем интервютата му по БТВ и НТВ. Не мисля, че са необходимо да палим свещи и да търсим тези атрибути.

69

доган

преди 13 години

ГЕРБ тотално измислена партия абе спукан презерватив .И тоя Борисов взе даме дразне вече стази негова ножица баси шивача ..време е да ви сменя ,,,,,,,,,,,

68

анонимен

преди 13 години

кво му завиждате на човека ве ха,ха,постави камери на всчко кръстовище и който превиши скороста с 5км.над допостимото и глоба и така от глоби човека събра пари и си купи апартаменти

67

borokaro

преди 13 години

А стига го занимавате с глупости - оставете го на мира , премиерът-слънце е зает с много по-важни неща - ленти трудно се режат...

66

али

преди 13 години

2050- та ще се оправим....

65

до 32

преди 13 години

Мен пък здравия разум ме кара да се питам, защо по една ТВ Цветанов казва пет пъти, че казусът с Догановия хонорар за хидропроекти е морален, а минутки след това по друга ТВ Бойко казва, че случаят е за наказателна отговорност.Бойко е доброто лице на ГЕРБ, надежда за народа, всеки ден реже ленти, а Ц.Ц. върши сериозни неща, за които някой разпорежда, а Бойко понякога няма нищо общо.Уорлик беше много разстроен, че Алексей бил пуснат под домашен арест.

64

Пътник

преди 13 години

Останките на БКП и ДС се боричкат за власт. Мутри, ***, пребоядисани ***... в момента се въргалят по земята и се бият за кокала. Залогът за тях е голям, а ние нищо не губим, защото който и да дойде на власт ще е изпечен крадец и некадърник - само такива има в редиците на ДС !Един по-един ще се изнижем през летище София и толкова !

63

Анонимен

преди 13 години

Напукал му се е е асфалта на магистрала Люлин, където откри 400 метра преди една седмица ...Затова е сърдит

62

Анонимен

преди 13 години

Държавата се клати то й се изживява като кмет на софия само реже ленти. ***. Да излезе и да каже на народа къде откраднаха с цецко единия милион който алексей петров и м даде

61

Довиждане

преди 13 години

Довиждане г-н премиер.

60

Анонимен

преди 13 години

ХВЪРЛИ ОСТАВКА БОЙКО НЕКА УПАДЪКА НА БЪЛГАРИЯ ДА ТЕЖИ НА СЪВЕССТА НА КОМУНИСТИТЕ, БРАТЯТА ИМ ТУРЦИ И ШЕФОВЕТЕ ИМ ТРАКТОРИ, И ОЛИГАРСИ, А ПРОСТОЛЮДИЕТО ДЕТО СКИМТИ ТУКА ЩЕ УМРЕ ОТ ГЛАД СЛЕД 6 МЕСЕЦА, АТОВА ДЕТО Е ОСТАНАЛО ЩЕ ТЕ ТЪРСИ СЪС СВЕЩИЧКИ.