159

Канев

преди 14 години

Прав е Димитров за турците, шибаният народ, *** археолози и за циците. Друг е въпросът, че би могъл да поднесе всичко това по друг начин на публиката. Например както го прави началникът му. Слизайки от хеликоптера в гр. Раковски Боко казва : " Кръв ми капе от сърцето като се сетя за тия хеликоптери". По изостаналата част от населението си помисля, че той е дошъл пеш при тях и скандира - да живее ГЕРБ. В този смисъл сме *** народ.

158

st.go6o

преди 14 години

bojidar dimitrov e mnogo umen i goliam 4ovek.az na takiva hora kato nego bih raz4ital vinagi

157

st.go6o

преди 14 години

mnogo prav si e az swum vijdal ruska slujba za velik den.vsi4ki biaha sus zabratki.i vse pak si e tupo da vlezne6 po kusa pola v curkva i o6t epo tupo e da se vuzmuti6 ako niakoi se vuzmuti ot teb:)

156

журито

преди 14 години

всъщност човека е абсолютно точен!погледнете по нагоре в ерархията на власта и ще разберете,че това е безобидно....нито трипер е хванал,нито защитен козел е гръмнал.........

155

Леле,леле,леле ... !

преди 14 години

Очевидно да се държиш като *** в България е модерно и дори престижно ! В този смисъл изказванията на Божо-хипопотама не ме учудват.Какъвто народа - такъв и министър - председателят, какъвто министър - председателя, такива и министрите му .....Боже, пази България !

154

журито

преди 14 години

Поради нарушение на правилата на сайта нямате право да публикувате коментари.Обратно към сайтаще се заяждаме ли?:D

153

Анонимен

преди 14 години

Божидар Димитров е стар коцкар , какво друго освен цици и шибане да му е в главата ? Обаче по принцип е прав , някой ден наистина ще се самоизядем от завист ! В същност мисля , че процесът е започнал , тъй че няма страшно !

152

журито

преди 14 години

има ли забратка значи е облечена и отпада от класацията!съжаляваме,да влезне следващата!не е ли с бръсната катеричка също ще я декласираме!следващата моляяяяяя.......тази с мотиката веднага да напусне!

151

dp

преди 14 години

Да не пропускаме нещо в горещината, ей.Ами може просто на трътнявия "професор" фантазиите му да са с голи рускини по забрадки ....ROFL

150

Шоп

преди 14 години

Не, там не ги пускам :) А ти от кое районно си? Не сме ли стари познати?

149

kolio slona

преди 14 години

wsi4ki mnogo we6ti stanaha v BG, oba4e prostotiqta si e tolkowa dylbok koren 4e nema da se izkoreni pone o6te 200 godinTrqbwa da se gordeem s Baj Ganq za6toto qwno toj e za primer na celiq ni elit ot togawa ta do dnes.

148

за 177

преди 14 години

Ако твоят приятел е бандит, а жена му *** малака е прав.

147

за 186

преди 14 години

Нямаше нужда да се подписваш накрая :)) разбрах какъв си :)

146

Г

преди 14 години

Божо е най-малкия проблем на *** ни държава!

145

Анонимен

преди 14 години

ОК.На околовръстното при Младост ли.Там ли ги пускаш "твоите"?

144

Шоп до 188

преди 14 години

Намини, де. Нали ми знаеш адреса.

143

Анонимен

преди 14 години

Шопа,не се прави на бабаит да не ти шокам празната кофа!!А "твоите" женки са .........женки като всички други.Материал.

142

да

преди 14 години

Много добре го е казал. Цинизма и лицемерието нямат граници и незнаят, нито що е вяра и храм, нито мода и традиции. Ако го беше казал сдържано, едва ли някой щеше да му обърне внимание, което потвърждава думите му.

141

Анонимен

преди 14 години

177Как пък не.Малака ти казва ИСТИНАТА която всички вие *** не щете да си признаете.Все някой ви е виновен.Доган,комунистите,Станишев,лошото време,Папата,слънчевото затъмнение,извънземните или .........

140

Шоп

преди 14 години

Семейството ми е много по-добре и такива са повечето български семейства, за разлика от морето от рускини-самотни майки и избягали татковци-алкохолици. Време ти беше да се изметеш, позабави се...