10

Анонимен

преди 13 години

ОБикновеният гражданин разчитащ на справедливост от съда НИКОГА НЯМА ДА Я ПОЛУЧИ !!!Съда и магистратите в БГ защитават и пазят престъпниците -НЯМА ЧОВЕК ,КОЙТО ДА НЕ ГО ЗНАЕ и това е от 20 години...ГЕРБ няма вина тук-САМО ПОСОЧИ ОБЩОИЗВЕСТНИЯ ФАКТ !!!

9

Анонимен

преди 13 години

Нека същия този съдийски състав стане обект на нападение и после да оневинят виновните! Това е което заслужават...

8

pavlin

преди 13 години

sega li go konstatira ???darjava i mafiq tolkova sa se slqli 4e ne e istina mojem da u4im i italqncite

7

то се знае че

преди 13 години

То се знае, че червения съд иска да провали правителството! Гоце им дърпа конците и сега се спотайва и се подхилкват ехидничко заедно със Серго! Мръсни червени ***! Дано отидете в ада заради вашето предателство към българския народ!

6

Анонимен

преди 13 години

Правилно ! Мафията вече си има мин.председател.

5

хм...

преди 13 години

до 2:"*** Куцкова бе категорична, че съдът не е борец срещу престъпността, а орган, който въз основа на доказателства, прокурорски и адвокатски пледоарии взима решения." Та... едно е някой да говерят и съвсем друго е доказателствата, които представят. Да, знае се че са мафиоти, но... след като прокуратурата и МВР не представят нужните доказателства какво правим!?

4

IND

преди 13 години

*** - какви повече доказателства искат?!? Сега като извършат някое престъпление нека да им тежи на съвестта наистина, но се съмнявам да имат такава!

3

kk

преди 13 години

Ами ще си има!Смееш ли да арестуваш Цветелинка,Гришата,Черепа... за да си доказват "първия милион"!Ти защо не си докажеш доходите за 6-те апартамента?Защо не кажеш как погаси кредита от 400000лева за предизборната кампания?!Мафията си имала държава!А Вие къде се вписвате в нея?

2

Анонимен

преди 13 години

Нема такива *** като българските съдии, трябва да бъдат заличени

1

Анонимен

преди 13 години

Има си премиер най-малкото