29

Анонимен

преди 13 години

Брей голяма работа тая Цецка бе!

28

Анонимен

преди 13 години

Абе тези арестуваните ,ако са знаели кой е в хотела сами са щели да избягат.

27

Тодор Брънчев

преди 13 години

Явно, социалният статус на тия пикльовци не кореспондира с доброто възпитание!!!Ако сме държава на място,то тя трябва да защитава служителите си!!!Друг е въпроса какви са тия служители от НСО и как са назначени !!!!Българин ,ако си позволи такова нещо в Румъния ще търка наровете за урок,ама тук управителчета на по 30 години се самозабравят след няколко питиета!!!

26

georgi

преди 13 години

Да се сбиеш с НСО не си е далавера ;-). Надявам се да се отнесли по някой круше преди да са ги задържали. Хората трябва да имат респект към полицията.. това е немислимо да тръгнеш да дърпаш значката на полицай. Ако е в US може да те гръмнат като куче.

25

Анонимен

преди 13 години

Всеки гост на хотел може свободно да посещава хотела си. Как така гости на хотел са били спирани от полицията! Нормално е гостите на хотела да реагират. Вас ако не ви пуснат във вашия хотел вие какво ще си мълчите ли, ще подвиете ли опашки. С гаранция румънските бизнесмени ако заведат дело в страсбург- а те са лица,можещи да си позволят отлични адвокати ще полутат компенсации-редно е тези компенсации да бъдат изискани от виновните!

24

WC style

преди 13 години

И двете "страни" са опитали да покажат колко са велики и недосегаеми.Егати срама - и за нас, и за румънците. Нямаме място в цивилизацията!Необразовани и невъзпитани аграрни типове.

23

Златко

преди 13 години

До 26.Ще хванете на сергей оная работа.

22

павката

преди 13 години

Дискотеките за теб умират, софиянките за теб се бият, пичовете за теб умират - ееее най-добрияят!!! Жегаааа !!

21

Цивилен

преди 13 години

Нашите униформени освен за гавра, за нищо друго не стават. Особено пък след милиционерския балет, на който станахме свидетели, можем спокойно да задраскаме българската полиция като нещо повече от та*ак.А, абсолютно убеден съм, че ушев на входа на хотела се е изживявал като терминатор ... е поне докато румънеца не му свалил фуражката.

20

Златко

преди 13 години

Къв държавен хотел бълнуваш,бе ?Чисто частен си е хотела.И доста скъпичък.Некъде стотарка в евро е нощувката.Ама цецето нали го е платила целия-никой няма право да влиза.

19

СПЕЦНАЗ

преди 13 години

На гадните мамалигари не са ли счупили ребрата ??? Тия прости *** разбират само от бой !!!!Ало Цецо Умното ,какво ще правиш сега ,а ? Какво следва по НПК за посегателсво срещу полицай ???? Ако не ги опраскате на по 2-3 год. ефективно ,ебавал съм ви в *** !!!Сега не ме трийте ,нека да четат хората ,а и някой народен изедник/избраник/

18

Анонимен

преди 13 години

Следващия път очаквам някой ядосан тираджия да отнесе колите на НСО,защото за много нагли ,като ти влизат в твойта лента и ти пък и пресветкват едва ли не да се хвърляш в шанеца за да мине някой дебел депутат ,който бърза за .....село

17

Анонимен

преди 13 години

Защо са ги обвинили само в хулигански прояви? Тези са се гаврили с униформени полицаи, които са на служба и така са накърнили авторитета на длъжностни лица-т.е. авторитета на България. Но двамата явно са платежоспособни и обвинителите приравняват престъплението им с хулиганска проява. Искам да попитам: Дали ако аз или друг обикновен гражданин нападне полицаи и се гаври с тях ще бъде обвинен само в хулигански прояви? Баси правосъдието, баси законите, баси корумпирани магистрати и прокурори!!!!!!!

16

Златко

преди 13 години

Прав си ,11.харчете, милиардите в резерва за 1 година станаха от 8,5 на 4.карайте нашироко още една година, пък после ще видим.

15

drakula

преди 13 години

нормално е щом хотела е държавен да бъде окупиран от държавни служители и полиция и там да не се допускат частни лица. Щом хотела е държавен полицаите имат право да не допускат там частни лица.

14

Анонимен

преди 13 години

Много е странно това меле ,нещо като на топлото с жена му ми намирисва че е!!!!!!!!

13

Дон Жуан

преди 13 години

Строга господарка, кефи ме! ;)

12

Влас

преди 13 години

Брей, кога стана депутат тази кифла, кога започна да затваря по цели хотели, че да си отдъхва на спокойствие ...

11

Златко

преди 13 години

180 квадрата апартамент насред София, където иде-целия хотел за нея-браво Цеце!Пред тебе червената номенклатура изглажда направо розова!Другия път вземи и 2 танка да те охраняват, да не нападне някой безценната ти особа!

10

аз

преди 13 години

*** държава сме. Сигурно ще накажат полицая. Щом онези имат пари ще го изкарат виновен горкия, че си върши работата.