42

ахмед

преди 14 години

честито Бербери вашият лидер вече се предаде публично какво ти доверие бе ***..твоята политика и потенциал пет пари не струват хал хабер си нямате от управление..пожарника-бодигард премиер ще ми става егати идиощината *** народ прости управници

41

Паеля

преди 14 години

Освен да дадеш винетките на СИ Банк, а пътищата да са в кратери,освен да увеличаваш заплатите на полицаите, а обирите, грабежите, проституцията и наркотиците да са едно обикновено ежедневие,освен да пълниш гушите на доган-симеон-станишевите фирми с пари от бюджета, а дефицита да расте и пари за здравеопазване въобще да няма,какво друго хубаво, полезно и приятно нещо за останалия народ смяташ да направиш през годината, оставаща до фалита на държавата?

40

IND

преди 14 години

"Той смята, че удовлетворението на хората може да се върне, само когато видят виновниците за изхарчените милиарди в затвора."Давай Бойко! Въпреки сеченото което непрекъснато ти правят продължавай смело напред!

39

Анонимен

преди 14 години

След една година ще останат живи гербаджиите в парламента и правителството за да тряснат кепенците на държавата и да я осребрят.Няма време...ВЪРВЕТЕ СИ като не можете да управлявате !!!

38

Ед

преди 14 години

Предлагам преди избори партията с най-много електорална подкрепа да си изпълнява обещанията и тогава да се провеждат избори !

37

Raven

преди 14 години

Ми да се връщат Станишев и Доган тогава.

36

Анонимен

преди 14 години

Еми, свети "Бате" какво да ти кажа 8 месеца и половина минаха, остават точно три и половина! Кредит искаш - може, питай обаче Цветелина какви са лихвите (тя знае) и кажи ако на 05/07/2010 (точно 1 година) не го върнеш .... КАКВО ДА ТЕ ПРАВИМ? Ама точно и ясно - като мъж, мъжка дума (не като Дянков - само удължава срока), оставка ли?, съд ли?, какво да те правим ако и ти излъжеш?

35

Nobody

преди 14 години

"С кое съм ги подвел, след като казах, че ние ще забраним ГМО, независимо кое и как се дебатира в парламента", попита Борисов."Евалла, Баце!!! Майната им на ГМО-то, интересно ми е нещо друго. Що ми се струва, че тоя Парламент всъщност ти е настоящ работодател? А излиза, че дебатира залудо, щот ти си правиш к'вото си знаеш... Ми да земеш да ги изволниш тогава, 240 лежача, за какво ги храним?Редовно се надскачаш, ама тука се надхвърли.

34

Amenhotep

преди 14 години

Бойко, жена ти си има банка, бащата на жената на Симеон Дянков също, Плевнелиев е милионер - вие ще издържите ... А НИЕ, ЩЕ ИЗДЪРЖИМ ЛИ?

33

P.djuf

преди 14 години

Чакай бе ,Боко!Нали финансовия ти министър каза, че през април ще мине кризата.Сега пък каква една година говориш?нали след една година ще ревнеш-още само една година ми трябва.И то гледаш, мандата минал.И какво предлагаш да правим една година-да спрем да ядем, да си купуваме лекарства, да спрем да се топлим?Ако е за три дена, хайде ще изкараме някак на хляб ивода, ама година...мночко ще ни дойде, Боко!

32

първо ти дай на нас

преди 14 години

Борисов, хайде първо ти дай на нас, нацията, една година, да живеем като европейци, пък след това ние ще си помислим, дали да отложим с една година твоето политическо погребение!

31

Ед

преди 14 години

Абе ще се окаже, че Александър Томов е в пъти по-добър икономист от Дянков. Томов без пари в кеш управляваше ЦСКА безупречно до момента с лиценза и сега се оказа, че ЦСКА са били единственият изряден футболен клуб платец към НАП. Данков с пари нищо неможе да направи. За да си добър икономист трябва да се умеят и финансовите фокуси.

30

hah

преди 14 години

kakvo da te 4akame be,pri stani6ev i dogan si ima6e i pari i rabota,ti samo se opravdava6 s tqh i ni6to ne pravi6.iz4ezvai

29

присмехулник

преди 14 години

Мярка първа-импийчмънт до дупкамярка втора-съдът доведе кризата-импийчмънт и на негоМярка трета-денят да стане 36 часа и тридесет от тях да съм пред медиитеМярка четвърта-Дянков е национален капитал-записвам го само азМярка пета-всяка сутрив благодарете, че ме има-справка ЦецоМярка шеста-специален порцион за Федосиева

28

T

преди 14 години

E те толко да вкарат. *** министри. Пак е добре :)

27

Анонимен

преди 14 години

ne iskame darjavata ni da e primer, iskame nqkakav prilichen jivot... pone malko normalnost!

26

Анонимен

преди 14 години

НАРОДА ТЪРПЯ 20 ГОДИНИ ЩЕ ПОТЪРПИ ОЩЕ 1 СЪДИЙ ,ПРОКУРОРИ ИЛИ ДА СИ ГЛЕДАТ РАБОТАТА ИЛИ И ТЕ НА ПРАНГАТА.ДО ДУПКА ГОНИ КРАДЦИТЕ.ЗА 7 МЕСЕЦА ИМ РАЗРИТА КАНЧЕТАТА ОТ ТРАПЕЗАТА И ВЕЧЕ НЕ САМО ПИЩЯТ А И ХАПЯТ БЕСНИ ПОБЕСНЕЛИ И СЛЮНКИ ИМ ИЗЛИЗАТ ОТ УСТАТА.ГОСПОД ЗДРАВЕ ДА ТИ ДАВА. ДАНО НЕ ТЕ ЗАСТРЕЛЯТ .ТЕ СА СПОСОБНИ И НА ТОВА.ЗАСЕГНЕШ ЛИ КОМУНИСТ -СТРЕЛЯ НА МЕСО !ДАЖЕ ТЕХНИТЕ СИ СТРЕЛЯТ -КЮЛЕВ ЛУКАНОВ ВЕЛЕВ

25

hi hi hi

преди 14 години

Chervenite trugenizi sa tuk denonoshtno nashtrek..samo kak chatkat na sekunda minusite !!!i

24

sgt.Hale

преди 14 години

Бойко , стига си дрънкал, ами работи!!!Срока на доверие е за времето на мандата на правителството ти, освен ако не се окъкате тотално ,че да ви изгонят с камъни.... За целта-да се види сметката на ***, да се окошарят бандюгите и почти си свършил работа...Ха дерзай сега...

23

chach

преди 14 години

sled mandata 6te ti dadem godini za zatvora.