43

$

преди 15 години

До: &Кой, иракчаните или гейовете? ;))

42

боби

преди 15 години

#37: Имаше един лаф по въпроса - по-добре дъщеря *** отколкото син ***.д.ера.ст :)

41

до номер 16

преди 15 години

Ще се върнат и то не само заради това. Сутринта съобщиха че има опасност от гражданска война между иракчани и кюрди, най-малкото със сигурност ще има някакъв военен конфликт, и затова може и да се върнат американците.

40

боби

преди 15 години

Нищо против гейовете, само да не парадираха толкова. Да си се *** там насаме и да не ни навират гейщината си под носовете само и само да покажат колко са различни. Дръжте си прашките под панталоните и всичко си е наред...

39

Spiro

преди 15 години

Приятел, мнението ти е ограничено и говори за тотално неразбиране на проблема от твоя страна. Как да "ограничиш" нещо, което не е въпрос на свободен избор. Тези хора се раждат с подобна сексуалност. Те не правят съзнателен избор, не можеш с разяснителни брошурки в училище да "предпазиш" децата. НЕ става. Все едно да "огрaничиш" децата, които предпочитат да си служат с лявата ръка, или албиносите, или прекалено високите, или прекалено ниските. Ние не сме варвари, а хора. Запомни го това.

38

MJ

преди 15 години

Майко мила, за кво мюсюлманство ми говорите след като погледнете коментарите по-долу. Щом толкова ненормалници има и тук (в европейска държава, членка на ЕС), които подпрекят и се радват на случилото се за кво си говорим изобщо.......

37

до номер 17

преди 15 години

Абе ти луд ли си бе??? Прочете ли всичко от начало до край???Казва се, че даже родители убивали децата си понеже били хомосексуални!Ти ще убиеш ли детето си ако се окаже такова?

36

&

преди 15 години

А не доказва ли и нещо друго, че не търпят агресор?

35

13

преди 15 години

"Масови убийства на хомосексуални мъже се извършват в Ирак" - И после ще ми говорят, че българите не били толерантни ...

34

Анонимен

преди 15 години

Толкова ли не зацепихте, че коментара на yashinaki (номер 8) беше саркастичен. Понеже коментираха колко по-добре било при Садам и човека ви обясни защо не трябва да възпявате Садам. Разбира се, друг е въпросът дали трябваше той да бъде свален по такъв начин.

33

Анти Джемини

преди 15 години

Смърт за ***! Пожелавам на всички хетеросексуални, защитаващи правата на гейовете един ден да намерите пред леглото в детската стая на сина си още един чифт мъжки обувки. Да ви питам аз тогава дали ще ви е приятно някой като Владо Кузов да опраши детето ви... И да ви кажа, не сте интересни като се правите защитници на човешките права.

32

Петко

преди 15 години

Аз също мисля че да си гей е нещо извратено или поне болест и не трябва да се парадира с това. Разтваряй си бузките, но си трайкай. Не се хвали с това на целия свят, защото пък и не мисля че е нещо за хвалба и показ.

31

Пич

преди 15 години

Абе, да вземем да пратим Евгени Минчев на туристическа обиколка в Ирак ?

30

НЕ-гей

преди 15 години

Броят на педерастите ще се увеличава с бързи темпове. Скоро да си хомосексуален ще се приема за нещо нормално, а това да си хетеросексуален за него извратено. Аз поне така виждам нещата, съдейки по коментарите, подкрепящи ***. Според мен тя ако не може да се изкорени напълно, би трябвало поне да се ограничи или да се правят опити в тази насока.

29

Анонимен

преди 15 години

Гейовете гонят до дупка!

28

$

преди 15 години

Случката доказва две неща. Първо, че мюсулманството си е откачена религия, и тези ненормалници затриват всеки който не се вързва с корана. И второ - че *** обичат показността - иначе кой нормален човек ще демонстрира хомо-маниери баш в Ирак?! Да бяха се държали нормално поне за парлама

27

az

преди 15 години

ne moga da povqrvam 4e ima takiva hora pisali tuka koito ne se vyzmu6tavat ili priemat slu4va6toto se, nqma kakvo da komentiram tolkova ste jalki 4e se symnqvam dali izob6to zaslujavate da jiveete

26

Tomov

преди 15 години

Като гледам коментарите отдолу се убеждавам за пореден път че сме още малко див и варварски народец.Добре, че има 1-2 мнения които осъждат тези действия.

25

Анонимен

преди 15 години

глупостито тук няма толкова гейове, че там в мисюлмания ще има, където им е забранено отгоре

24

Митко

преди 15 години

Не зная САЩ дали са донесли демокрация на Ирак, но със сигурност са им донесли *** и други "болести на цивилизацията"