79

Анонимен

преди 8 месеца

Руската инвазия приключи, още държат нещо от порядъка на Варненска област но без хора.! Нищо повече не могат, ситуацията е пат във военно отношение! Но те няма да го признаят, защото провал е край на диктатора! Той неминуемо ще дойде, но от време към 5-10 години! Той ще стане, въпроса е по скоро! А и не се знае кой ще го наследи, може да е още по зле!

78

фй

преди 8 месеца

24млрд....от които 20 ще се върнат в джжобовете на американските оръжейни фирми...и 4 млрд ще се откраднат в Украйна....А какво става с дълговете на Укропропастия които бяха замазени и Укропропастия не си ги плаща вече 2г...ние ли ще ги плащаме и тях...

77

Пурко

преди 8 месеца

Дреме му на Дедо за парите на американските данъкоплатци. Да не ги вади от джоба си. Европа също плаща, макар да не иска. Важното е да има някъде война. Да има нужда от САЩ и да върви военната промишленост.

76

Анонимен

преди 8 месеца

Военните арсенали се топят пред очите ни.

75

Зеленски ша почерпи

преди 8 месеца

Май ша правят общи предприятия със САЩ. На украинска територия

74

Здравейте еврогейове

преди 8 месеца

Хау ар ю? Путин си взе с лекота 20% от Украйна, при това в съответствие с международните закони и правилата на ООН, унищожи украинската армия, изпразни складовете на НАТО, постави икономиката на ЕС на колене, и продължава успешно да прочиства Русия от петата колона. А Световната банка обяви в доклад, че Русия е първа икономика в Европа по покупателна способност, руснаците живеят на най-висок стандарт в Европа. Кога ще има еврогейcки парад, хайде всички на евро-гейпарад.

73

Анонимен

преди 8 месеца

До Анонимен, До украинците не стига нищо от тези пари, отиват за оръжейните корпорации, които продават оръжията си, кървави , престъпни пари. И не може да очакваш от държава, която е превърнала гражданите си и държавата си в гето, да донесе нещо градивно, полезно и добро за държавите и гражданите! Няма по-страшна и зла система на Земята от Латиноамериканската например, виж там как е и как живеят хората, ето това създават, разруха, бедност, наркомания, агресия, престъпност! Харесва ли ви? Те са

72

към 69

преди 8 месеца

1 долар = 100 рубли. За 1 долар в Русия можеш да си купиш 2 литра дизел или кило и половина домати или 4-килограмова диня. ------------------------------------------------------------- 1 долар = 1.80 лв. За $1 колко литра дизел можеш да си купиш? 1 долар в България за една пpocтa баничка не стига.

71

Анонимен

преди 8 месеца

До 62Русия едва ли е загубила 400 000 души...няма как да загубиш 400 000 души когато си окопал и се отбраняваш.....400 000 хиляди е загубила Украйна...затова събират куцо и сакато от улиците и искат да върнат всички които са избягали в ЕС....Тя ако Русия е загубила 400 000 души зпадналите, ФАЩ и такива като теб кючеци на гейпарадове щяха да фърлят

70

укронацистите

преди 8 месеца

Историята на Великата отечествена война е пълна с примери, които разказват как необучени и зле въоръжени новобранци, вчерашни работници и селяни, буквално прехвърлящи позициите на врага с телата си, пробиха най-мощните отбранителни линии. Докато модерно въоръжеите и екипирани с високотехнологични натовски оръжия и обучени по натовски стандарти от натовски експерти укронацисти не можаха да стигнат дори до първата линия на отбраната, а телата им станаха на кайма.

69

МАЛЕЙЙЙЙ

преди 8 месеца

За 24 милиарда колко още груз 200 ша има

68

Анонимен

преди 8 месеца

Какво става с преводната рубла !

67

До 67

преди 8 месеца

Контранастъпление то като...СВОто....

66

Анонимен

преди 8 месеца

А какво става с контранастъплението?

65

До 58

преди 8 месеца

Нещо на Путин му приседна в Украйна....могучая са гърчи под ударите на щатското оръжие....а и все повече ракети и снаряди падат вече на руска територия.

64

Анонимен

преди 8 месеца

Ще продадат на сгобката ни още 16 Ф16-ки хартиени оригамита и ето половината милиарди за следващ транш - осигурени

63

Анонимен

преди 8 месеца

Те и САЩ се мъчиха 20 години с овчари по джапанки в Афганистан.. И накрая побягнаха изоставяйки техника и обурудване за милярди.

62

Кинжал

преди 8 месеца

Здравейте приятели, хайде да се посмеем малко! Путин обяви, че Русия работи върху оръжия, базирани на "нови физически принципи". ХА ХА ХА ХАААА, нови физически принципи, ПХА ХА ХА ХААААА, сигурно са безаналогови, МУХАА ХА ХА ХА ХААААА!

61

Анонимен

преди 8 месеца

Русия с някакъв военен бюджжет от 40млрд. долара евавамайката на ФАЩ ----///----- И как точно се случва това? Като изгубиха 400 000 мъже, преди още Западът да е излязъл на бойното поле?

60

Хммм

преди 8 месеца

Дайте малко и на Путин за клипове,щот няма с кво да плаши вече!На Украйна ако дадът самальоти ще избомбят Кремъл и край на войната.