105

Анонимен

преди 1 година

Ти кой бешеее!

104

Анонимен

преди 1 година

Радев е абсолютно прав, протоколът не е спазен, а позицията, която изрази, е известна, не е нещо ново. Военен човек е, съвсем ясно му е как лесно могат да ни вкарат във война. И не знам защо се пропуска, че отговори на Зеленски, че прави това, точно за да не се стига до стиация да ни напада Путин. А Зельо добре влезе в роля, която удря по емоционални струни, артист е все пак. Ама доста му се вързаха, бил показал на Радев, какво му е показал, Радев е участвал във въздуишен бой, а Зельо е в бункер

103

Анонимен

преди 1 година

РЕЗИЛ ПОЗОРНОВ СЕ ИЗТРОПА...А СЛЕД НЕГО ВОНИ.

102

Алтъпармаков

преди 1 година

Прецедента е на принципа наведена глава сабя не я сече. Затова предлагам да отменим честването на всички герои, които по неговата логика само са си търсели белята и са предизвиквали османлиите да тормозят народа. Например ако не бяха бунтовниците с априслксото си възстание, нямаше да има масови кланета, нали друзя? Значи трябва вместо герои, да ги обявим за подстрекатели. А Левски с неговото желание да ходи да се бори за други поробени народи след освобожендието ни, направо е лyд за връзване

101

Striker

преди 1 година

Ойй, тавариш Крадев, апорките не бяха спуснати, затова ли ревеш? Затова ли меца пред Зеленски, който те направи на 5ст, предателю, Ф а т мAк?

100

XИЧО

преди 1 година

Поведението на Радев е срамно и безотговорно.Нарича войната конфликт,както я наричат единствено в Русия.Целият цивилизован свят е против руската агресия,но не и Радев.Той държи страната на агресора....

99

Някой

преди 1 година

***, най-накрая те завряха където ти е мястото. Ходи си по президентските форумчета, показвайте си тоалетите на госпожите и не се занимавай вече с политика. Видяхме те как съсипа всичко за 2 години, изпокара се с който можеш, след теб потоп.Най-добре да си ходиш в Русия, ще е по-добре за всички.

98

Анонимен

преди 1 година

е те това е най големият позор за БГ

97

абе

преди 1 година

на радев кога му изтича мандата ?та да си отдъхнем малко .

96

тТт

преди 1 година

Лека-полека вървим към нова диктатура с лицето Радев. Натам натиска (или по-скоро другарите му го натискат!). Само не ми пишете за президентска република - разликата е само една малка крачка!

95

Мнение

преди 1 година

Радев се изложи като кифладжия.

94

Az

преди 1 година

Това е парламентарна република, а не диктатура. Руска подлого

93

Анонимен

преди 1 година

Този проводник на руски интереси , кога ще осъзнае че сме ПАРЛАМЕНТАРНА (не президентска) република

92

Анонимен

преди 1 година

90% от тези, които сега пишат срещу Радев му падаха на колене пред президентството.Къде ви беше акъла тогава?

91

Анонимен

преди 1 година

Те са като Вас, г-н Радев. Те също като вас каквото направят е противоконституционно. Един дол дренки сте. Търкулнало се гърнето, намерило си похлупак.

90

Анонимен

преди 1 година

САЩ. ЕС и НАТО са вредни за човечеството. Нашия трябваше да го изтрита тоя кокаиновия.

89

пуйката на Холмс

преди 1 година

Като чета мненията се чудя кой знае повече - висш военен,отделно че има и американско обучение,за да бъде упрекван в симпатии към Русия или хора,които не са стъпвали в казарма.Та кой е по-логично да знае повече за рисковете,които могат да произтекат от тази война?

88

Анонимен

преди 1 година

добре е танало, за да НЕ може да пуска фишеци предварително и да съботира срещата, а така си показа истинското лице- срам и позор, пълна излагация

87

А именно??

преди 1 година

И кой е българския интерес в случая? Да се спрат едни подивели азиати овреме и се помогне на европейска държава или да не се помогне и да се насърчат да продължат? Защото след Украйна сме кажи-речи ние географски! Интересът е мераците на автократите да се пречупват на време и това е и европейският и българският. А ти говориш за да угодиш на чужд интерес, небългарски.

86

Анонимен

преди 1 година

А Зеления чорап се оплаква:))))))))))))))))) че никой не го зачита