36

Анонимен

преди 1 година

И да ни вземат последния разпадащ се МиГ, нема са спаси Украйна ха ха ха!

35

Калеко Алеко

преди 1 година

Божее, дежурната проруска-путинска гмeч пак е задръстила форума, дет се вика луд умора няма само се поти ... какво по хубаво от това да решим проблама си руския скрап, като хем помогнем на Украйна с/у Империята на злото, хем да си решим проблемите с авиацията, а Ф-16 е идеалният вариант, нали и без това се подготвяме за тези самолети ... !!!

34

Анонимен

преди 1 година

Лека полека България се тика във войната. Първо се одобри оръжие, после стана известно че ще обучаваме украински военни, сега се говори за даване на изтребители...остана последната стъпка да изпратим наши военни в самия конфликт!

33

Анонимен

преди 1 година

Ама нари тие вече си платихме милиарди на САЩ за самолети??? Чисто нови и непостроени?Напразно ли плащахме??

32

Анонимен

преди 1 година

"Правителството на Нидерландия обмисля да прехвърли някои от излишните си F-16" - нещо ам-найста ръка, дето ще ги правят на скрап и ще имат разходи по това, ще ги дадат на нас. Нали събираме *** на Европа като автомобили, защо да не и самолети.

31

Анонимен

преди 1 година

Правителството на ГЕРБ уж даде едни 2 милиарда за 8 Ф-16, сега разчитаме на Холандия.... :)))

30

Анонимен

преди 1 година

Не ни трябват никкави ф 16, БГ иска мир в Укарйна. Оръжие за масови убийства и войни нямаме. БГ не е такава държава,която да сее смърт. Не пишете колко млн нещастни усраинци са без ток и вода,но имат газ,от къде имат газ,от Русия ли? Не може да се оставят усраинците зимата без ток и вода. Войната трябва да спре и да се възстанови електроподаването.

29

Анонимен

преди 1 година

Други си е ФАЩ да разреши! То ние сме съюзници, равни, не сме колония, не сме окупирани. Ама те да разрешат

28

Хаха

преди 1 година

Сега какво ще мрънкат алкохолизирани те соц носталгици?

27

Бай Пешо

преди 1 година

Истината е, че тези велики F16 не стават за нищо, още повече когато се борят с руските мигове. И понеже ние сме последната страна притежаващи 3-4 въждясали Миг-а, искат да ни ги вземат. Срам и позор. Великото НАТО, със техните велики инжинери, още немогат да изкарат самолет равен на безкрайно стария МИГ 29 който вече е на 30 години.Все повече се замислям че НАТО е една картонена организация която изнудва държавите членки.

26

Анонимен

преди 1 година

Айде упражнявайте четене на текст с разбиране! "да предостави излишни изтребители F-16MLU на съюзници от НАТО в Източна Европа, за да могат те от своя страна да дарят изтребители МиГ-29 на Украйна" Значи едните ЩЕ ДАРЯТ а другите ЩЕ ПРЕДОСТАВЯТ нещо несъответно усещате ли? Не усещате, понеже не разсъждавате, а реагирате първосигнално като малки деца!

25

Мхм

преди 1 година

Споко ве русофили, изтрезнейте вече. Ако Русия посегне на България или която и да е натовска държава това ще е последната грешка на кремълското човече.

24

Alex

преди 1 година

Това е F-16 A - A вариант. А вариант повтарям.

23

Жоро

преди 1 година

Супер. Да се оттърваваме от старите кошници дето падат и на учения и да си вземем "мерцедеси". Дано стане!

22

Анонимен

преди 1 година

НАТО натиска полека полека и май ще се стигне до конфликт с Русия! И само трябва полигон! Някоя държава с евтини държавници и на предна линия! Нещо почва да ми става много предвидима картинката!

21

Анонимен

преди 1 година

Заслужаваме да бъдем заличени от историята. Безгръбначен елит, безгръбначен народ.

20

Анонимен

преди 1 година

"Ако наистина за нашите ръждясали таралясници можем да получим F-16, то трябва незабавно да го направим"_____________Ако наистина имаше мозък в главата, нямаше дори да ти минава подобна мисъл по време на война.

19

селянин

преди 1 година

един изтребител по време на война има само няколко излитания а броя на кацанията е с един по малко гледайте военни заводи (филма) на всеки час от завода излиза един самолет пита се в задачата дали на всеки час се ражда по един пилот

18

Баба мара

преди 1 година

изнудването започва ние ще ви приемем в шенген ами вие даиде руските самолетина украина затова българия вън от нато и ес които остане жив ще има да сипати от тези прос=то-тии не мисли когато гласува за цър-ву-лите

17

Анонимен

преди 1 година

Македония = Косово = Украйна = Тайван