55

..

преди 2 години

гладни продажници.. после чакайте някой да защити интересите на държавата и да се изкорени корупцията като е такива продажници управляват.. утре за 1 прасе не държавата ще продадът, а себе си дори, както и сега се продават като ___

54

aha

преди 2 години

Мен ме интересува темата Македония. И то много. Разбрахме ги тези управници- и те ще намалят данъците на милионерите, на казината, на хотелиерите, ще раздават пари на тези, които си имат, няма да реформират нито съд нито прокуратура, няма да направят нищо за лекарите, нито ще натиснат нефтохим, горивото ще стигне 5 лева. Това е ясно и ще го преживее. Няма да простиш обаче продажбата на нашата история за едните стотинки, които им плаща господаря на тези ута#ки.

53

Анонимен

преди 2 години

Тези,които подкрепят сега Кирчо и Кокорчо на нови избори ще са аут.Никой няма да ги иска и ще ги знаем като Юда.Предатели и продажници.

52

Анонимен

преди 2 години

Слави не стваш за нищо !

51

Анонимен

преди 2 години

Дадоха ти шанс Славчо, в политиката не е като да правиш шоу, не че твоето шоу може да се нарече такова :))) За това ли не стана от диванчето си 2 години, да ни даваш учиндолския си акъл......хахахаха :)))

50

Анонимен

преди 2 години

Реално Славчо го изчегъртаха неговите хора.

49

СТРАНДЖАТА

преди 2 години

О АБСОЛЮТНО С ТОВА СА КУПЕНИ. НО ТЕЗИ ДЕПУТАТИ И БЕЗ ТОВА СА ДЪРТИ КОМУНИСТИЧЕСКИ ПОРОВЕ. ПРИ ПП ТЕ НЯМА ДА НАПРАВЯТ НИЩО ОСВЕН ДА СВАЛЯТ И БЕЗ ТОВА НИСКОТО НИВО НА ТАЗИ ПСЕВДОПАРТИЯ. ПРОСТОТИЯТА ПРОДЪЛЖАВА.

48

Анонимен

преди 2 години

Чалгата такива хора си възпита, гладни за пари и удоволствия, безскрупулни и безсрамни.

47

Анонимен

преди 2 години

Това беше края на ПП. С това доказаха, че наистина нямат морал и че целта им е властта. Иначе щяха да отидат на избори. Окончателно върнаха Бойко. Бас държа, че това е най-страхотния подарък за рождения му ден днес. Самата коалиция да се самозакопае. Но нека шоуто продължи, както би изпял безсмъртния Фреди!

46

МММ

преди 2 години

Какво да си успокоят Слави? Тея както и много други "парламентаристи" понятието съвест само по тълковен речник могат да го обяснят. Тея имат съвест колкото гладна улична котка.

45

Анонимен

преди 2 години

Затвор за всички, кви са тези схеми на върха на държавното управление, няма да уча, нито да работя, за такива да ни крадат ли виевамаката

44

Анонимен

преди 2 години

Добре, очкваше се, Слави се самозабрави, мисли се за бог, нищо не направи, когато му се даде шанс, отказа категорично да управлява с други, сам не можа, само се оплаква и недоволства. Дано тази игра свърши най-после и от него да зависят по-малко на брой решения.

43

Анонимен

преди 2 години

Цяла България сме разочаровани от Кирчо и Кокорчо,а не от Слави.

42

Анонимен

преди 2 години

Не става въпрос за Слави, а за гласоподавателите, които са гласували за тези предатели. Те са предадените. Супер грозна работа. Отвратителни хора, и купуващите и продадените.

41

Анонимен

преди 2 години

Логично е. Някои интелигентни депутати се минаха да се занимават с чалгарите и се отлъчиха.

40

АнонимеН

преди 2 години

НЕЛЕГИТИМНА ПАРТИЯ КОЯТО НЯМА И 4% НИ УПРАВЛЯВА В ЛИЦЕТО НА ПРОДЪЛЖАВАМЕ ПОДМЯНАТА НА ВОТА С МАШИНИТЕ А СЕГА ЩЕ Е И С КУПЕНИ ДЕПУТАТИ :D АБЛСОЛЮТЕН ФАРС ТОВА Е ЗА ПРОТЕСТИ ВЕЧЕ!

39

не е истина

преди 2 години

Цяла Европа се хили на видеото на нашичкия Кирчо и любовницата му, че и за срещата в Гърция пак излъгаха - само външната министърка е била, ноо толкова нагли образи са тия всичките - не е истина!!!

38

Анонимен

преди 2 години

Много знаеше ама се о.***!!! Къде е мажоритарният вот???Къде е субсидията от 1лв. за партиите???Къде са промените за 120 депутати??? Много излъга хората!!!

37

Сигурно е

преди 2 години

ЧЕ ТОЯ, КОЙТО НИ НАСАДИ КИРО, ПЛАЩА ПОВЕЧЕ ОТ 500К.

36

Браво

преди 2 години

Евала слави абсолютно прав за всичко казано - браво