74

L.

преди 2 години

Всичко е прoстo като гъбена супа - алчните хотелиери решиха да правят пари от държавни субсидии извън сезона и сега сезонът ще им пропадне. Прoсто като къбена супа.

73

9

преди 2 години

Имали претенции към база и столова...След като нещо ти се дава на добра воля и съответно бягаш от война нямаш право на каквито и да е претенции!

72

Анонимен

преди 2 години

До Тео, дори да е война те сами са си виновни. Не искат преговори с Русия, не искат да си ходят от морето, искат буквално да ни превземат. Техни депутати дошли да кандартисват нашите да останели по морето. Безумна наглост и нахалство и двоен стандарт всеки ден и на всяка крачка драги ми.

71

Значи до Септември

преди 2 години

искали, така ли? И после какво? Ще кандидатстват да ги преместят някъде на по-топло и пак плажче и ол инклузив да има. Ние обаче оставаме тук! А заради тия ни спраха и газа, цените са тройни. Ние какво да правим питам?

70

До ТЕО

преди 2 години

Ти колко от тези прибра у вас? Нула, нали? И да ги гледаш с джипове за 250-300 хиляди, тунинговани кифли, които се зверят на камериерките, вместо сами да си чистят поне? Нагледах им се. А вчера пак теглили 300 милиона заем... За ук. ри. те да има. Позор!

69

анонимен

преди 2 години

Пусни украинци на масата ,те ще ти влязат в спалнята.

68

Анонимен

преди 2 години

Бил съм на Дружба ол инклузив в хотел с много украинци - не благодаря, никога повече. Крясъци, блъскане за храна, най-ужасната почивка на море която съм имал.

67

Анонимен

преди 2 години

Управляващите партии но и опозицията си търсят нови гласоподаватели.

66

Туристическа агенция

преди 2 години

Кремъл и сие!!! Докарва туристи ала минут!!! За заплащането после ще се разбираме.

65

Може ли

преди 2 години

И за мен и децата ми море за 40 лева на ден?? Даже ще си ги платя, не искам друг да ми ги плаща... Ама за българите такива цени няма, нали...

64

Тео

преди 2 години

Срам ме е от коментарите, забравяте, че там, в Украйна е война, коя майка ще рискува живота на децата си и да чака руските бомби спокойно. Навсякъде в Европа си мислеха, че войната няма да продължи дълго, не е леко да се грижиш за бежанци, но за другите бежанци се намира място, нали, украинците започнаха да ги гледат накриво. А от Европа, къде бягаха хората от хитлер, милиони бяха, с деца...приеха ги навсякъде, помагаха както могат...

63

Анонимен

преди 2 години

Украинците, особено неофашистващите и супер националистите, които предимно го дават бежанци у нас, са токсично племе. Нахални, брутални, нагли, уверени, че те са солта на земята и всички са им длъжни. Тепърва ще патим с тези навлеци тука.

62

И какво излезе сега?

преди 2 години

Бай се оказа най-успешния туроператор в историята на индустрията! За нула време доката на Европа 10 милиона туристи. Само да си и плащаха..

61

Ние ако се пишем

преди 2 години

Бежанци от тъпотата и компетентността на управляващите ни, ще може ли и на нас някое хотелче я на Ривиерата я в Палма Де Майорка. Да отморим.

60

Анонимен

преди 2 години

Защо не са в западна украйна където няма война. Щом са напуснали страната си да отиват в западна Европа. ЕС САЩ и Нато са отговорни.Ай си.

59

София

преди 2 години

Я гледай ти наглата украйнка искала да остане в хотела до есента. Наталия, като не ти харесват условията в бежанския лагер, имаш пълната свобода да хванеш самолета и да се върнеш обратно в Киев. Сигурен съм, че условията в мазето ти или в метрото са много по-хубави от нашите бежански лагери. То бива наглост, бива, ама вашето минава всякакви граници. И разбира се, заради вашата наглост, има вероятност българите, които са избрали родното черноморие да няма къде да почиват лятото.

58

Със свински опашки

преди 2 години

да ги изпонавържат и в колона по двама обратно в Западна Украйна. Няма бомби, има ток, вода, нет. Всичко е наред. Ама няма моренце май .. упс!

57

Вижте Германия

преди 2 години

От 1 юни всеки с кола с цена над 7500 евро трябва да я продаде и да си плаща наема. И германците вдигнаха ръце от тях! И как лъжааат... Всички тези са от Западна Украйна, там война НЯМА!

56

До Българина

преди 2 години

Ем ти как си отговаряш на въпроса от 52 коментар и какво предлагаш за украинските "бежанци" !? Да те чуем или можеш само да викаш ууу ?

55

Анонимен

преди 2 години

Сега ще си изкарат едно лято на море на наш гръб. Много са нагли